Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків33
Питання-відповіді11

Акустика Divoom Mocha (Black)

Код:642518
Архiв
Акустика Divoom Mocha (Black) фото
Акустика Divoom Mocha (Black) фото
Акустика Divoom Mocha (Black) фото
Акустика Divoom Mocha (Black) фото
Акустика Divoom Mocha (Black) фото
Акустика Divoom Mocha (Black) фото
Акустика Divoom Mocha (Black) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 39 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акустика Divoom Mocha

Гарний смак до музики

Об'ємний звук

Шукаєте якісне джерело звуку, яке можна всюди брати з собою? Divoom Mocha – портативна акустика з чотирма драйверами загальною потужністю 40 Вт. Цього цілком достатньо для невеликої вечірки на природі. З'єднання по Bluetooth дозволяє за лічені секунди почати відтворення з мобільного пристрою. Ємний акумулятор подарує до 25 годин прослуховування музики.

01

Технологія об'ємного звучання DSP

divoom mocha black
divoom mocha black
divoom mocha black

Потужні драйвери

Портативність не привід йти на компроміси в якості звуку. Акустика оснащена чотирма драйверами загальною потужністю 40 Вт. Їх гучності вистачить і у приміщенні, і на відкритому просторі. Наявність двох пасивних випромінювачів розширює частотний діапазон, щоб музика різних стилів звучала на однаково високому рівні.

02

Загальна вихідна потужність – 40 Вт

акустика divoom mocha black
акустика divoom mocha black
акустика divoom mocha black

Місткий акумулятор

Треками улюблених виконавців можна насолоджуватися хоч цілу добу. Divoom Mocha оснащена акумулятором ємністю 10000 мАг. У поєднанні з енергоощадними внутрішніми компонентами, він забезпечує до 25 годин відтворення музики. Зарядка через USB-кабель дозволяє поповнювати запаси енергії від мережевого адаптера для смартфона, комп'ютера або Power Bank, що зручно вдалині від розеток.

03

Автономність – до 25 годин

divoom mocha black
divoom mocha black
divoom mocha black

Зручне керування

Елементи керування акустикою розташовані у вигляді однієї панелі на верхній частині корпусу. Великі кнопки добре відчутні на дотик, щоб спростити пошук у темряві або під час руху. Вони дозволяють вмикати/вимикати пристрій, регулювати гучність, перемикати музичні треки та керувати з'єднанням по Bluetooth.

04

Бездротове з’єднання Bluetooth

акустика divoom mocha black
акустика divoom mocha black
акустика divoom mocha black

Технологія DSP

Відчуйте звук, який лунає з усіх боків. Акустика може похизуватися технологією DSP (Digital Soundfield Processing). Вона моделює додаткові віртуальні динаміки, забезпечуючи ефект об'ємного звучання на 360°. При цьому створюється враження, ніби ви знаходитесь в оточенні аудіосистеми 5.1.

Елегантний дизайн

Зовнішній вигляд акустики підкреслює її основне призначення – бути завжди з вами. Корпус пристрою отримав закруглені кути і виконаний у вигляді валізки з м'якою ручкою. Динаміки на передній панелі приховані під металевою сіткою, яка захищає їх від пошкодження. Також у комплекті є кейс, який виконаний в єдиному стилі з акустикою.

Екосистема Divoom

Робить ваше життя яскравішим

І красиво, і корисно

Інтерактивний дисплей Divoom Pixoo 64

Pixoo 64 – відмінний елемент декору та функціональна деталь для вашого робочого місця вдома або в офісі, вітальні чи вітрини магазину. Він може бути прикрасою або справжньою діджитал-картиною в стилі піксель-арт, нагадувати вам випити чашечку чаю і зробити перерву посеред робочого дня або повідомляти важливу інформацію клієнтам. Як використовувати цей інтерактивний дисплей вирішувати тільки вам. Тим більше, що фірмовий мобільний додаток Divoom: Pixel art community має велику онлайн-галерею, в якій можна вибирати різні інтерфейси та налаштовувати дисплей на свій смак.

Хочу

Більше, ніж просто рюкзак

Рюкзак Divoom Backpack-M (Black)

Любите стильні та функціональні аксесуари, які дозволяють підкреслити індивідуальність? Тоді інноваційний міський рюкзак Divoom Backpack-M точно припаде вам до душі. Оснащений світлодіодною панеллю з технологією Smart Pixel Art, він не лише стане яскравою деталлю вашого образу, а й зробить пересування у темний час безпечнішим. Крім того, виріб відрізняється гарною місткістю та вологозахисними властивостями.

Хочу

У стилі сучасного міста

Сумка Divoom Pixoo sling bag

Сумка Divoom Pixoo sling – це неординарний, але при цьому зручний аксесуар для повсякденного міського життя. Вона оснащена вбудованим світлодіодним екраном, на якому можна відображати піксельні малюнки або анімацію, тим самим змінюючи її дизайн в будь-який момент. А також має кілька відділень для зберігання всіх необхідних речей і надійно захищена від примх погоди. Залишайся стильним кожен день і виражай себе з Pixoo sling.

Хочу

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
HI-RES AUDIO

Ні

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

Bluetooth

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Ємність аккумулятора

10000 мАг

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

216,5 x 82 x 98,5 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Акустика Divoom Mocha (Black)