Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор 40" Philips 40B1U5601H/00

Код:730133
Є в наявності
Монітор 40" Philips 40B1U5601H/00 фото
Монітор 40" Philips 40B1U5601H/00 фото
Монітор 40" Philips 40B1U5601H/00 фото
Монітор 40" Philips 40B1U5601H/00 фото
Монітор 40" Philips 40B1U5601H/00 фото
Монітор 40" Philips 40B1U5601H/00 фото
Монітор 40" Philips 40B1U5601H/00 фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 297 ₴
29 765
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кришталево чітке зображення з UltraWide QHD 3440 x 1440 пікселів

Ці екрани Philips забезпечують кришталево чітке зображення UltraWide Quad HD 3440x1440 пікселів. Ці нові дисплеї змусять зображення та графіку ожити завдяки використанню високоефективних панелей із високою щільністю пікселів та широкого кута огляду 178/178. Формат UltraWide 21:9 пропонує більше продуктивності та місця для паралельного порівняння даних і зручнішого перегляду стовпців таблиць. Незалежно від того, що саме вам потрібно: надзвичайно деталізовані дані для рішень CAD-CAM чи фінансові майстри з роботи у величезних електронних таблицях – дисплеї Philips відтворюють кришталево чітке зображення.

Світлодіодна технологія широкого кута огляду IPS для точності зображення і кольорів

Дисплеї IPS використовують вдосконалену технологію, яка забезпечує надзвичайно широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-який кутом. Порівняно зі стандартними TN-панелями дисплеї IPS забезпечують надзвичайно чіткі зображення з яскравими кольорами, що ідеально підходить не лише для перегляду фотографій, відео та вебсторінок, а й професійних програм, які вимагають точності кольорів та сталої яскравості.

High Dynamic Range (HDR) для зображень із реалістичнішими кольорами

High Dynamic Range – це категорично інший досвід перегляду. Завдяки вражаючій яскравості, незрівнянній контрастності та захоплюючим кольорам зображення оживають із набагато вищою яскравістю і глибшими тоншими нюансами темних відтінків. Ця технологія краще передає на дисплеї палітру багатства нових, досі небачених кольорів, тож Ви отримаєте враження від перегляду, які захоплять ваші відчуття та надихнуть емоціями.

З’єднання RJ-45–USB-C забезпечує легке й безпечне підключення до мережі

Спростіть усі периферійні підключення від монітора до комп’ютера за допомогою док-станції з одним кабелем USB Type-C, що включає мережу, вихід відео високої роздільної здатності з комп’ютера на монітор і перегляд контенту в Інтернеті без додаткового мережевого кабелю, навіть без роз’єму LAN на ноутбуці. З’єднання RJ45 через USB-C забезпечує швидке та безпечне з’єднання, коли це потрібно. Отримання найвищої швидкості передачі даних дозволяє переносити дані з жорсткого диска на комп’ютер швидше, ніж будь-коли. Крім того, USB-C з подачею живлення навіть дозволяє заряджати ноутбук від монітора без потреби використовувати додаткові кабелі живлення.

Вихід DisplayPort для підключення додаткових дисплеїв

Вихід DisplayPort дозволяє під’єднати кілька дисплеїв із високою роздільною здатністю за допомогою лише одного кабелю від першого дисплея до комп’ютера. Послідовне з’єднання кількох дисплеїв дозволяє звільнити робочий стіл від надто великої кількості дротів.

Вбудований KVM-перемикач для легкого перемикання між джерелами

Завдяки вбудованому KVM-перемикачу MultiClient можна керувати двома окремими комп’ютерами за допомогою одного налаштування "монітор – клавіатура – миша". Зручна кнопка дозволяє швидко перемикати між джерелами. Підходить для налаштувань, які потребують подвійної обчислювальної потужності комп’ютера або спільного використання одного великого монітора для відображення даних двох різних комп’ютерів.

Вебкамера з мікрофоном із системою шумопоглинання для співпраці

Цей монітор Philips постачається із вбудованою вебкамерою на 5 МП, мікрофоном із системою шумопоглинання та динаміками. Саме тому він ідеально підходить для роботи з дому та дистанційної співпраці. Вебкамера сертифікована для Windows Hello й обладнана вдосконаленими сенсорами для розпізнавання обличчя у системі Windows Hello™, що дозволяє зручно входити у систему пристроїв Windows менш ніж за 2 секунди. Фізичний вимикач камери пропонує додаткову приватність, коли камера не використовується. Мікрофон із системою шумопоглинання та два вбудовані динаміки на 5 Вт забезпечують чітке спілкування.

Легкий доступ до аксесуара

Унікальний дизайн гачка для навушників на бічній панелі монітора Philips підносить охайність робочого столу і впорядкування кабелів робочої станції на новий рівень. Легкий доступ до навушників дозволяє легко їх відкласти, а потім, коли потрібно, мати їх під рукою.

Завдяки MultiView можна одночасно підключати і переглядати контент на двох пристроях

Завдяки дисплею Philips MultiView із ультрависокою роздільною здатністю тепер можна відкрити для себе різноманітні можливості підключення пристроїв. У режимі MultiView можна одночасно підключити два пристрої та переглядати їх вміст (працюючи, таким чином, наприклад, із ПК та ноутбуком) і виконувати складні багатозадачні завдання.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Ігровий монітор

Ні

Вигнутий екран

Ні

Покриття

Антиблікове

Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,269 х 0,269 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

300 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1200:1 (статичний); 50 000 000:1 (динамічний)

Максимальна кількість кольорів

16,7 млн

Додаткові характеристики

Вбудовані динаміки

Так

Сумарна потужність динаміків

10 Вт

Інтерфейси

1 x HDMI

2 x DisplayPort

Вихід для навушників

4x USB 3.2 Gen 1

1 х RJ45

1х Вихід для навушників/мікрофону

3 x USB Type-C

1 x USB-B

Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Очікування: 0,4 Вт

Стандартне: 40 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Обертання

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Регулювання висоти: 150 мм

EasyRead

sRGB

Кут нахилу: -5 ° до 30 °

Технологія Low Blue Light

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

944 х 628 х 280 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

944 х 419 х 54 мм

Вага з підставкою

14.12 кг

Вага без підставки

9.9 кг

Комплектація

Інструкція

Монітор

Гарантія

Кабель

Підставка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження