Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків4
Задати питання

realme 11 8/256GB (Dark Glory)

Код:723794
Є в наявності
realme 11 8/256GB (Dark Glory) фото
realme 11 8/256GB (Dark Glory) фото
realme 11 8/256GB (Dark Glory) фото
realme 11 8/256GB (Dark Glory) фото
realme 11 8/256GB (Dark Glory) фото
realme 11 8/256GB (Dark Glory) фото
realme 11 8/256GB (Dark Glory) фото
realme 11 8/256GB (Dark Glory) фото
realme 11 8/256GB (Dark Glory) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Sweet.tv - realme
-25%
Вигода 3 000 ₴
cashback iconКешбек 89 ₴
11 999
8 999
Колір
Black фото
Gold фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

За рамками звичного

Дозвольте собі більше з новим realme 11. Він пропонує вам набагато більше можливостей для втілення своїх планів, ідей та відкриває перед вами нові горизонти завдяки потужним функціям та ретельно підібраним комплектуючим. Ігровий чипсет Helio G99 забезпечить передову продуктивність у всьому – від фотографій до ігор. Надчітка передова ProLight камера 108 Мп дозволить сфотографувати все максимально реалістично. А ємний акумулятор на 5000 мАг та ультрашвидкісна зарядка SUPERVOOC 67 Вт подбають про те, щоб вам завжди вистачало часу на все. Виходьте за межі звичного і досягайте більшого з realme 11.

108-мегапіксельна камера з 3-кратним зумом

Головна камера realme 11 з роздільною здатністю 108 МП забезпечує найкращу у своєму сегменті якість зображення, відкриваючи нові творчі можливості в галузі обробки зображень. Крім високої чіткості та різкості, ви також можете кадрувати зображення з приголомшливими результатами, отримуючи ще більше фотографій із зроблених вами знімків. А також використовувати 3-кратний зум, щоб наблизити різні об'єкти та розглянути ще більше деталей.

Режим Вуличної фотографії 4.0

Творіть та розповідайте свої історії так, як ви їх бачите за допомогою оновленого режиму Вуличної фотографії 4.0. Він дозволяє робити унікальні та детальні кадри, а також інтелектуально пропонує потрібні фільтри для фотографій. Отримайте 3 нових ефекти, що додають можливості для легкої творчості, та сміливо експериментуйте з широким функціоналом, що дозволяє втілювати ваші ідеї у життя.

67 Вт зарядка SUPERVOOC. Найшвидша у сегменті

Видатна зарядка SUPERVOOC потужністю 67 Вт здатна зарядити смартфон realme 11 від 0 до 50% всього за 17 хвилин, навіть незважаючи на те, що всередині знаходиться потужний акумулятор ємністю 5000 мАг.1 Тому навіть якщо ви забули зарядити свій телефон заздалегідь, ви все одно можете спокійно взяти його із собою після короткої підзарядки. А завдяки 38 рівням захисту та ефективності передачі енергії в 98% ви отримуєте як блискавичну, так і виключно безпечну зарядку, на яку можна покластися.

Ігровий процесор Helio G99 іта розширювана оперативна пам'ять

Робіть більше та забудьте про очікування. Потужний 8-ядерний процесор, створений за вдосконаленим 6-нм техпроцесом, забезпечує більш високу ефективність обчислень та менші втрати енергії, що прискорює запуск додатків та підвищує вашу реальну продуктивність. А можливість отримати додатково до 8 Гб динамічної оперативної пам'яті (Dynamic RAM) ще більше розширює ваші можливості, роблячи багатозадачність та ігри по-справжньому плавними та швидкими.

Динамічний 90 Гц Super AMOLED дисплей

Надширокий дисплей з діагоналлю 6,4 дюйми та роздільною здатністю FHD+ дарує незабутні візуальні враження. Він не тільки відрізняється яскравішими та реалістичнішими кольорами своєї Super AMOLED матриці, але й має високу частоту оновлення 90 Гц, яка робить взаємодію з телефоном набагато приємнішою. А також має 3 рівні динамічного оновлення, завдяки чому прокручування завжди буде комфортним, незалежно від використовуваної програми. І надійно захищений загартованим склом Gorilla Glass 5, яке стійке до подряпин, падінь та інших ушкоджень. Тому він готовий до активного повсякденного використання.

Преміальний сяючий дизайн

realme 11 створений, щоб підкорювати і його зовнішність це чудово демонструє. На його задній панелі преміум-класу використано унікальний багатошаровий процес, який надає йому більше блиску. Процес обробки Glitter Sand створює дрібнодисперсну текстуру на всій задній панелі, змушуючи її сяяти та іскритися на світлі. А S-подібний світловий ефект, отриманий за допомогою спеціального процесу літографії, додає вишукані штрихи до зовнішності смартфона. Тож він легко притягує погляди оточуючих, даруючи вам впевненість.

realme UI 4.0

Система realme UI 4.0 допоможе вам отримати максимум від свого смартфона. Вона дозволяє легко персоналізувати все, починаючи від дизайну до конфіденційності. І збільшує його ефективність, щоб забезпечити вам комфорт та безперебійну взаємодію з вашим телефоном.

1Дані щодо швидкості зарядки отримані в лабораторії realme і можуть дещо відрізнятися від реальної ситуації. Вказано типову ємність акумулятора. Дані надані realme Lab.

2Всі дані на сторінці засновані на тестах у лабораторії виробника та мають довідковий характер. Фактичні дані залежатимуть від конкретних умов використання, версії обладнання та програмного забезпечення, ступеня зношування та інших факторів.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2023

Операційна система

Android 13

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

409

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

90,8%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Mali-G57 MC2

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 1 Тб

Основна камера

Основна камера

108 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,79 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Нічний режим; Панорама; Експерт; Портретний режим; HDR; Розпізнавання сцен AI; AI Б’ютіфікація; Фільтр; Керування ефектом боке; Вуличний режим; Сканер тексту; Tilt-Shift; Режим фото

Фронтальна камера

Фронтальна камера
Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Особливості

Апертура f/2,4

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

BDS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

67 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка від 0-50% за 17 хвилин

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Датчики

Гіроскоп

Акселерометр

Датчик освітлення

Компас

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Аудіо 3,5

Стилус

Ні

Особливості телефону

Звук: 200% UltraBoom Спікер

Колір

Фізичні характеристики

Вага

178 г

Габарити (ВхШхГ)

159.9 x 73.3 x 7.95 мм

Комплектація

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Смартфон

Гарантійний талон

USB-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків