Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика JBL EON ONE PRO + P3S (Black)

Код:691208
Є в наявності
Акустика JBL EON ONE PRO + P3S (Black) фото
Акустика JBL EON ONE PRO + P3S (Black) фото
Акустика JBL EON ONE PRO + P3S (Black) фото
Акустика JBL EON ONE PRO + P3S (Black) фото
Акустика JBL EON ONE PRO + P3S (Black) фото
Акустика JBL EON ONE PRO + P3S (Black) фото
Акустика JBL EON ONE PRO + P3S (Black) фото
Акустика JBL EON ONE PRO + P3S (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
cashback iconКешбек 499 ₴
49 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Виводьте свої виступи на новий рівень

JBL EON ONE PRO – це перша в своєму класі акустична система «все-в-одному» з лінійним масивом і акумуляторним живленням. Вона дає вам можливість насолоджуватися всесвітньо відомим звуком JBL Professional в будь-який час і в будь-якому місці. А завдяки більш легкому, компактному дизайну і 6 годинам автономної роботи, тепер ви можете переносити свої виступи в такі місця, про які тільки мріяли. Візьміть з собою групу і отримаєте бездоганну якість звуку через семиканальний аналоговий мікшер з вбудованими ефектами. І розважайте людей між виступами, транслюючи аудіо через Bluetooth зі свого мобільного пристрою. Розширюйте свої горизонти з новою акустикою JBL EON ONE PRO.

Особливості:

  • Універсальна акустична система «все-в-одному» зі звуком JBL Professional
  • Приголомшливі баси і охоплення завдяки 8-дюймовому сабвуферу і конструкції з лінійним масивом
  • 6 годин автономної роботи від літій-іонного акумулятора великої ємності
  • Бездротова потокова передача музики або мінусовок по Bluetooth
  • Просте підключення і мікшування декількох мікрофонів та інструментів за допомогою вбудованого 7-канального аналогового мікшера з входами Hi-Z і фантомним живленням
  • Компактна і надлегка конструкція – всього 17 кг
  • Кріплення для камери GoPro або освітлювального елементу
  • Мікрофон AKG P3S в комплекті

Легендарний професійний звук JBL

EON ONE PRO – це кульмінація більш ніж 70 років розробок в області професійного звуку. Ця акустика забезпечує чудове звучання, тому ви можете забезпечити своїм слухачам неперевершену якість аудіо незалежно від того, де ви граєте. Налаштуйте колонку на свій смак і отримайте легендарний звук JBL Professional за секунди.

Баси, які можна відчути

Навіть без живлення ви все одно можете звучати потужно. Акустика EON ONE PRO оснащена 8-дюймовим сабвуфером, що видає низькі частоти, які ваша аудиторія дійсно зможе відчути.

Правильний звук під будь-яким кутом

Використовуючи запатентовані новаторські дослідження та розробки JBL в області дизайну лінійного масиву, EON ONE PRO оптимізує звукову дисперсію, щоб ваша аудиторія могла чути ваш виступ з усіх боків – навіть ззаду. Подібно технології, використовуваної в масивах гучномовців на великих майданчиках, ця акустика оптимізує відстань між кожним динаміком, щоб забезпечити приголомшливу якість звуку і постійну спрямованість, дозволяючи вашій публіці чути кожну ноту з усіх боків, як ви і хотіли. EON ONE PRO навіть повторно калібрує свій звук в залежності від обраних вами налаштувань.

Перенесіть свій виступ у нові місця

Вуличні вистави, виїзні весілля, пляжні вечірки, виступи на даху або далеко за межами міста. З системою EON ONE PRO єдине обмеження для вас – це власна уява. Вбудований літій-іонний акумулятор забезпечує акустиці до шести годин відтворення, тому ви можете грати без підключення до розетки. А значить, куди б не привело вас натхнення – в гори або на пляж, в метро або на вулицю, ви завжди зможете подарувати вашим прихильникам неймовірні враження.

Отримайте ідеальне звучання

Оптимізований 7-канальний мікшер має входи, ефекти і функції, необхідні для ідеального мікшування. Отримайте оптимальний звук від електрогітар та інших інструментів, підключивши їх до двох входів Hi-Z, та скористайтеся теплим звучанням професійних конденсаторних мікрофонів завдяки порту з фантомним живленням +48 В. Також у вашому розпорядженні буде чотири комбінованих входи ¼ дюйма/XLR, роз'єм 3,5 мм і вхід RCA, тому ви зможете підключити практично все, що захочете. А регулятори низьких, високих частот і реверберації дозволяють точно налаштувати тон.

Передача потокового аудіо через Bluetooth

Транслюйте музику з будь-якого пристрою з підтримкою Bluetooth, щоб управляти вечіркою або ж включати фонограми. А завдяки вбудованому USB-порту з функцією павербанка вам не потрібно турбуватися про те, щоб ваш пристрій не розрядився – просто підключіть його до колонки і нехай веселощі тривають скільки завгодно.

Конструкція, яку легко переносити однією рукою

Завдяки зручній для перенесення, легкій та універсальній конструкції, ви зможете легко доставити EON ONE PRO куди потрібно. Ергономічний дизайн ручки і невелика вага всього у 17 кг полегшують перевезення колонки.

Стійка для аксесуарів

Зафіксуйте момент або додайте світлові ефекти за допомогою додаткового кріплення для камери або освітлювального елементу, розташованого у верхній частині колонки. Тому як ваше шоу повинно бути по-справжньому вражаючим.

Мікрофон у комплекті

Разом з акустикою йде і динамічний мікрофон P3S від відомого австрійського аудіобренда AKG. Завдяки кардіоїдній діаграмі спрямованості, середньій чутливості та відмінному захисту від сторонніх шумів він прекрасно підходить для вокальних виступів й трансляціі мови. І відрізняється надзвичайною стійкістю до механічних впливів за рахунок міцного металевого корпусу зі стійкою до ударів решіткою для захисту капсуля. Тому його можна використовувати і в залах, і на відкритих майданчиках.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

1,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

45 Гц

Максимальна відтворена частота

18 кГц

Співвідношення сигнал/шум

118 дБ

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Так

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

jack 6,3 мм

hi-Z

XLR

mini-Jack (3.5 мм)

RCA

USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Тип акумулятора

Li-Ion

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

59,4 x 26,6 x 40,1 см

Вага

17 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера