Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Екшн-камера AKASO V50 X New Version

Код:707379
Є в наявності
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Екшн-камера AKASO V50 X New Version фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-20%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
4 999
3 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Екшн-камера AKASO V50 X New Version

AKASO V50 X New Version – це вдосконалена версія екшн-камери V50 X, яка отримала новий оптичний сенсор Sony IMX 386 та новий процесор для ще більшої продуктивності. Вона здатна знімати відео у форматі UHD 4K зі швидкістю 30 кадрів на секунду та фото у форматі JPEG з роздільною здатністю 20 МП у багатьох динамічних ситуаціях – від підводного плавання до катання на гірському велосипеді. В тому числі і завдяки кріпленням та аксесуарам, що входять до комплекту поставки. Регульоване поле зору з охопленням до 170° та різні режими від покадрової до уповільненої зйомки дають вам творчий контроль над об'єктом. А сенсорний дисплей на задній панелі камери дозволяє перемикатися між режимами та попередньо переглядати відзнятий матеріал. Крім того, ви можете віддалено керувати зйомкою за допомогою пульта дистанційного керування або зі свого смартфона в додатку AKASO GO, який також дозволяє редагувати та ділитися відзнятим контентом. Збережіть на згадку кожну мить свого життя.

Нова якість зйомки

Знімайте суперчіткі відео в 4K HDR зі швидкістю 30 кадрів на секунду або HD-відео зі швидкістю до 120 кадрів на секунду за допомогою потужного сенсора Sony IMX 386. Він допоможе закарбувати все, що вам цікаво у найкращій якості. А функція електронної стабілізації зображення дозволять створювати більш плавні відео в русі, щоб жоден момент вашої пригоди не був втрачений.

Чіткі кадри з роздільною здатністю до 20 МП та безліч режимів зйомки

Максимальна роздільна здатність 20 мегапікселів дозволяє камері робити чіткі фото та відео. При цьому ви можете вибирати з 10 різних режимів, які допоможуть вам досягти потрібного ефекту та отримати дійсно класні ролики.

Надширокий кут охоплення

Ви можете змінювати кут огляду цієї камери відповідно до потреб між малим, середнім, широким і надшироким (70°, 110°, 140° до 170°). Таким чином, ви зможете зосередитися на чомусь конкретному або захоплювати більше простору у кадрі.

Режим селфі

AKASO V50 X може знімати не тільки стабільні відео, а й робити селфі. У цьому режимі камера робить фотографії через певні проміжки часу, створюючи затримку між натисканням кнопки спуску затвора та спрацьовуванням затвора. Зробіть пам'ятне фото на тлі цікавих пам'яток або груповий знімок із друзями на святі без жодних складнощів.

Режим швидкого руху для активних сцен

Плануєте зробити цікаве та динамічне відео? Використовуйте режим швидкого руху, який записує відео з певною роздільною здатністю та рівнями масштабування за більш високої швидкості. Наприклад, камера може створити 30-секундне відео уповільненої зйомки при роздільній здатності 2,7K, якщо вибрати опцію 2,7K 2X для запису відео тривалістю 1 хвилину.

Яскравий сенсорний екран

Екшн-камера AKASO V50 X оснащена сенсорним екраном з діагоналлю 2 дюйми, на якому всі функції пристрою доступні користувачеві в кілька торкань.

Міцна та водонепроникна

Завдяки міцній конструкції та спеціальному водонепроникному боксу в комплекті, ви можете знімати за допомогою V50 X і під час велопрогулянок на березі або ж під час занурень під воду. Аксесуар витримує занурення на глибину 40 метрів.

Все у вашому смартфоні

За допомогою програми AKASO Go можна легко переміщувати фотографії та відео на свій телефон. А потім редагувати, відтворювати знятий матеріал та ділитися ним із друзями.

Аксесуари для більш комфортного використання

Ця екшн-камера поставляється з 2 батареями ємністю 1350 мАг кожна, зарядним пристроєм і пультом дистанційного керування. А також цілим набором додаткових аксесуарів для кріплення на різному устаткуванні. Тому вона повністю готова до активного використання прямо із коробки.

*Технические характеристики зависят от конкретной модели.

**Все изображения приведены в качестве иллюстрации продукта. Фактический вид и дизайн могут отличаться в зависимости от характеристик конкретной модели.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Основні характеристики

Тип матриці

CMOS

Розмір матриці

1/2,9"

Роздільна здатність матриці
Діафрагма

F/2,6

Кут огляду

Відеозйомка

Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Максимальна частота кадрів
Стабілізація зображення
Уповільнена зйомка (Slow motion)

Так

Особливості відео

Відео-дозвіл: 4K 30fps,2.7K 30fps,2.7K 60fps,2K 30fps,1080P 60fps,1080P 30fps,720P 120fps,720P 60fps,720P 30fps; Відеорежими: Timelapse, Motion Time-Lapse, Slow Motion, Video+photo, Car mode, Loop video

Фотозйомка

Timelapse

Так

Особливості фото

Формат: JPG; Фоторежими: Одиночне фото, Інтервальна зйомка, Безперервна зйомка

Зручність експлуатації

Дисплей
Сенсорний екран

Так

Захист від ударів, бруду і води

Ні

Зйомка під водою
Дистанційне керування

За допомогою пульта

Вбудований мікрофон

Так

Aвтономність

Тип акумулятора

Li-Ion

Ємність

1350 мАг

Підключення

Bluetooth

Ні

Наявність Wi-Fi

Так

NFC

Ні

Слот для карт пам'яті

microSD

USB-порт

Micro-USB

microHDMI

Так

Роз'єм для зовнішнього мікрофона

Так

Комплектація і габарити

ВхШхГ

6 х 4,2 х 3,2 см

Вага

50 г

Колір моделі

Чорний

Комплектація

Екшн - камера; Рукоятка/ Монтаж на стійці; Кріплення х 8 шт; Рамка камери; Зарядний пристрій; Кріплення для шолома; USB кабель; Батарея х 2 шт; Пульт дистанційного керування; Пов’язки; Троси; Тканина для об’єктива; Наручний ремінець для дистанційного керування; Посібник користувача

Особливості камери

Сенсор камери Sony IMX 386; Кодування відео в H.264; Сенсорний дисплей з діагоналлю 2 дюйми; Поліпшений інтерфейс користувача; Пульт дистанційного керування; Кейс для підводної зйомки та різні кріплення в комплекті; Додаток AKASO GO для редагування відео та налаштування режимів зйомки; Роз'єм для зовнішнього мікрофона: Так, необхідно придбати додатковий зовнішній мікрофон USB Type

Завантаження