Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White)

Код:676126
Немає в наявності
Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White) фото
Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White) фото
Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White) фото
Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White) фото
Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White) фото
Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White) фото
Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White) фото
Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White) фото
Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White) фото
cashback iconКешбек 11 ₴
1 199
Колір
Grey фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розміщення зубної щітки на поличці у ванній, де завжди підвищена вологість, може привести до більш активного розмноження бактерій. А наступного разу, коли ви скористаєтеся щіткою, ці бактерії можуть потрапити до вашої ротової порожнини і стати джерелом проблем. І стерилізатор для зубних щіток Xiaomi Oclean S1- відмінне рішення для того, щоб запобігти такій ситуації. Він може швидко й ефективно нейтралізувати до 99,9% бактерій. Тим самим забезпечуючи постійну гігієну пристосувань для чищення зубів, ефективно запобігаючи захворюванню ясен, карієсу та інфекційним захворюванням. Це зручно, швидко, а головне, надійно.

 

У стилістиці ретро

Дизайн Xiaomi Oclean S1 натхненний лампою Emeralite з вигнутою формою абажура і шнурком для включення, що з'явилася на початку минулого століття. Що створює для нього досить оригінальний образ. Завдяки поєднанню класичних елементів у своїй зовнішності і сучасних інтелектуальних технологій, цей пристрій вдало інтегрує ретро-стиль у простір сучасного будинку. І допомагає вам піклуватися про безпеку та повсякденну гігієну.

 
 

Знищує до 99,9% бактерій

Стерилізатор Oclean S1 оснащений лампою UVC-LED, яка випромінює світло в ультрафіолетовому діапазоні. Це випромінювання руйнує молекулярну структуру ДНК або РНК в бактеріях та вірусах, що призводить до повної загибелі 99,9% небезпечних мікроорганізмів. Тим самим, повністю стерилізуючи поверхню зубної щітки і насадки.

 

Нічого складного

Працює стерилізатор дуже просто. Щоб почати процес дезінфекції, вам достатньо лише потягнути за шнурок. В цьому випадку запуститься п'ятихвилинний цикл очищення. Крім того, у нього передбачена автоматична стерилізація, яка запускається протягом 2 хвилин кожні 6 годин.

 
 

Захист для очей

Крім ультрафіолетової лампи в пристрої вбудований синій світлодіодний індикатор. Оскільки UVC-випромінювання людське око бачити не може, додаткове підсвічування повідомляє, що прилад працює і нагадує про необхідність уникати контакту з ультрафіолетовими променями.

 

Новий спосіб зберігання

Тримайте ваші щітки і бритви подалі від сирих стін, щоб зменшити ймовірність зростання бактерій на предметах особистої гігієни. З Xiaomi Oclean S1 це не тільки просто, але ще і зручно. Стерилізатор вміщує до 5 зубних щіток, а значить зберігати в ньому свої приладдя зможуть всі члени сім'ї. При цьому слоти трьох розмірів прекрасно підходять для більшості зубних щіток основних брендів, електричних зубних щіток та бритв на ринку.

 
 

Тривалий час автономної роботи

Oclean S1 - це ще і практичне рішення. Вбудований літій-іонний акумулятор ємністю 1000 мАг забезпечує приладу безперебійну роботу протягом 20 днів. А заряджання за допомогою Type-C кабелю займає всього 2,5 години. Також у стерилізатора є колірний індикатор, який повідомляє про стан його батареї:

  • Білий світло - зарядка
  • Зелене світло - повністю заряджений
  • Червоне світло - низький заряд батареї
 
 

Встановлення без зайвих зусиль

Де б ви не вирішили повісити стерилізатор, ви зможете зробити це максимально швидко і без необхідності робити в стіні отвори або шукати додаткові кріплення. Завдяки основі з надійною клейкою стрічкою 3M його можна легко закріпити на будь-якій стіні або склі. При цьому сам стерилізатор легко виймається з тримача для очищення або підзарядки.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Призначення
Додаткова інформація

Тривалість роботи: У режимі А: 5 хвилин (при натисканні ручного перемикача)

В режимі B: 2 хвилини кожні 6 годин (автостерилізація)

Вміщує до 5 зубних щіток: 3 положення використовуються для дезінфекції, а решта 2 для зберігання

Сумісність: Звичайні зубні щітки, електричні зубні щітки, бритви

Кількість режимів чищення: 2

Час заряду акумулятора: 2,5 години

Місткість (mAh): 1000 мАг

Тип акумулятора: Li-Ion

Фізичні характеристики

Колір
Вага

132,2 г

Габарити

121 х 56 х 148 мм

Комплектація

Інструкція

USB-кабель для заряджання

Стікер на стіну

Стерилізатор

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Стерилізатор для зубних щіток Oclean S1 (White)