Citrus Logo Image

20 років Цитрусового настрою

2893 перегляди


 

Яскравий, вибуховий, неповторний — у червні ми відзначаємо особливе свято — твоєму улюбленому Цитрусу вже 20 років! І в першу чергу, ми хочемо привітати з цим святом саме тебе, наш дорогий покупець, і висловити свою подяку. Спасибі, що довіряєш нам і залишаєшся з нами весь цей час. Ми дуже раді бачити тебе з року в рік, дарувати радість від покупок, знайомити з найновішими новинками від провідних світових виробників і пригощати нашими вкуснючими акційними плюшками.

Вже 20 років ми допомагаємо людям купувати кращу техніку, ми намагаємося робити це максимально швидко, щоб ти не нудився в очікуванні і отримав бажаний товар якомога швидше. Для цього ми підібрали штат по-справжньому висококласних фахівців. Обслуговування в мережі Цитрус вийшов на принципово новий рівень саме тому, що нам подобається наша робота!

За 20 років невеличкий одеський магазинчик перетворився на масштабну мережу з продажу ґаджетів і аксесуарів. Ми вперше познайомили українців з таким поняттям як ринок ґаджетів. Першими відкрили інноваційні розважальні центри з вільним доступом до товарів, запропонували нову послугу — Цитрус обмін, де можливо поміняти старий ґаджетів з доплатою на новий, першими завезли електротранспорт в країну. У процесі становлення мережі удосконалювалися концепція, формат і цінова політика. Вийшовши в лідери українського рітейлу з продажу техніки Apple, з часом ми стали офіційним реселлером бренду. У Цитрусі завжди вміли тримати руку на пульсі, стежачи за всіма тенденціями на світовому ринку і першими представили Україні китайські ґаджети. Ми зробили це настільки успішно, що завоювали нову аудиторію покупців.

Паралельно з традиційними торгівельними точками розвився також і онлайн напрямок, все більше стираючи межу між покупками наживо і онлайн.

У нас створені власна мережа авторизованих сервісних сервісних центрів і пунктів прокату электротранспорту, а також у флагманських магазинах мережі знаходяться освітні простори ЦеХАБ і Цитрус Академія, що не мають аналогів.

Цитрус — це ціла екосистема для яскравих, стильних, вільних і сучасних, яка налічує до себе 51 магазин, 3 мега Цитруса, включаючи два найбільші супермаркети ґаджетів в країні та 10 Цитрус-міні в форматі острівців.

І звичайно ж, в свій день народження найяскравіша мережа не могла забути про улюблених покупців! Святкуй- ґаджетуй разом з нами під звуки гітари і маракасів — на честь дня народження в Цитрусі тебе чекають знижки в 60%