Citrus Logo Image

3 смартфона - Meizu 16, Meizu M8, Meizu X8 мають кращі камери в своєму класі та стануть бестселерами в своїх цінових категоріях

3567 переглядів

 

19 вересня, в Пекіні відбулася світова прем'єра цілої лінійки нових смартфонів Meizu, що складається з моделей: Meizu 16 (Meizu 16X на китайському ринку), Meizu М8 (Meizu V8 на китайському ринку) і першого телефону виробника з трендовим вирізом на екрані - Meizu Х8. Всі представлені моделі смартфонів відрізняються кращим балансом можливостей якості та ціни на ринку. Сильними сторонами цих смартфонів є чудові для своїх цінових сегментів камери і безрамковий дизайн дисплеїв. Новинки повинні закріпити позиції Meizu на українському ринку у всіх цінових сегментах від 5 000 до 10 000 гривень.


Найважливіше

Вперше покупців смартфонів середнього цінового діапазону чекають характеристики і можливості доступні раніше лише в моделях з ціною вище 10 000 гривень. Особливу увагу в новій лінійці Meizu приділено якості камер, включаючи фронтальні - в них використовуються матриці Sony, а їх можливості дозволяють досягати чудових результатів в будь-яких умовах зйомки.


Meizu 16X

Справжнім хітом 2018 року стане модель Meizu 16, що вперше отримала сучасний енергоефективний і продуктивний процесор Qualcomm Snapdragon 710 та інноваційний сканер відбитків пальців вбудований в дисплей, що гарантує високий інтерес до цього смартфону з боку покупців. Ціна Meizu 16 буквально руйнує поточний уявлення про те, як виглядає, і на що здатний смартфон середнього класу в 2018 році. При виробництві його корпуса використовується керамічне напилення, яскравий екран є неперевершеним у своєму класі, а стереодинаміки здатні своїм звучанням вразити навіть найвибагливішого покупця. Всі ці можливості ще рік-два тому були доступні лише у флагманських моделях визнаних лідерів ринку.
 

Всі представлені новинки з'являться в Україні у другій половині жовтня в мережі магазинів Цитрус, що є ексклюзивним офіційним дистриб'ютором Meizu в нашій країні. Попереднє замовлення всіх анонсованих моделей вже відкрито на сайті Цитрус. Цитрус представив ціни: Meizu 16 (64Gb) - 10 999 грн і (128Gb) - 12 499 грн; ціна Meizu M8 - 5 499 грн; ціна Meizu Х8 (64Gb) - 8 499 грн і (128Gb) - 9 999 грн. відповідно.


Нові моделі Meizu як не можна краще підходять для послідовної реалізації нашої стратегії», - говорить Юлія Дробишева, директор з PR в мережі магазинів Цитрус, - «З року в рік ми працюємо над тим, щоб робити передові технології доступними для українських користувачів. Цього року позиції Meizu на українському ринку стають більш сильними, як ніколи раніше - з виходом цих новинок в кожному ціновому сегменті покупці можуть отримати краще співвідношення ціни і можливостей ».

 

Разом зі смартфонами були представлені: дротова гарнітура Meizu EP52 Lite з захистом від проникнення вологи IPX5 і часом роботи в режимі відтворення музики до 8 годин за ціною 999 грн, а також оновлений зовнішній акумулятор Meizu 3 з ємністю 10 000 мАг і підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт за ціною 599 грн.