Citrus Logo Image

Більше ніж смарт-годинник! Samsung Galaxy Watch Active 2 вже у Цитрусі!

3275 переглядів


 

З 26 вересня новинка Samsung Galaxy Watch Active2 доступна в Цитрусі!

 

Продовжуючи традицію сімейства Galaxy, новинка Galaxy Watch Active2 отримала цілий набір унікальних функцій для персоналізованого контролю за станом здоров'я, розширені можливості для спілкування, ергономічний дизайн і простий інтуїтивний інтерфейс.

 

Galaxy Watch Active2 пропонується в двох розмірах, з діаметром циферблата 44 мм і 40 мм. Також для користувачів є два варіанти обробки корпусу - легкий алюмінієвий з практичним ремінцем з фтореластомеру (FKM) і преміальний сталевий зі шкіряним ремінцем. Браслет годинника може бути замінений на будь-який інший, що підходить під стиль одягу і настрій.

 

Новинка отримала цифровий безель, завдяки якому навігація по меню і налаштування пристрою стали ще простіше, а розмір дисплея вдалося максимально збільшити. Сенсорна рамка, розташована на витончено вигнутому Super AMOLED екрані, тепер повертається в обидві сторони, спрощуючи пошук і запуск потрібних додатків, а завдяки єдиному інтерфейсу One UI взаємодія з пристроєм стала ще комфортнішою.

 

Galaxy Watch Active2 дозволяє відстежувати більше 39 типів тренувань, 7 з яких активуються автоматично - в тому числі біг, ходьба, їзда на велосипеді, плавання, веслування, еліптичний тренажер і динамічні тренування. З оновленою функцією Running Coach користувачів може визначати швидкість бігу в режимі реального часу і вибирати будь-яку з семи різних програм для заняття.

 

На тильній стороні Galaxy Watch Active2 встановлено оновлені датчики, здатні зчитувати дані ще швидше - завдяки цьому користувач моментально отримує актуальну інформацію про хід тренування, щоб краще контролювати фізичне навантаження.

 

Також Galaxy Watch Active2 відстежує рівень стресу за допомогою додатку Samsung Health2. Покращений алгоритми аналізу сну допомагає збалансувати режим засипання і підйому, щоб організм краще відновлювався.

 

Galaxy Watch Active2 оптимізований для взаємодії з іншими пристроями екосистеми. Доступ до соціальних мереж здійснюється в один клік, а перегляд контенту стає ще зручніше: тепер можна відповідати на коментарі в соціальних мережах і навіть переглядати невеликі відеокліпи або трейлери до фільмів.

 

Функція Watch Camera Controller4 на Galaxy Watch Active2 дозволяє управляти камерою смартфона при зйомці фото і відео, попередньо переглядати кадри, переключатися між фронтальним і основним об'єктивом, встановлювати таймер.

 

А технологія Wireless PowerShare дозволяє легко підзарядити переносний пристрій від смартфона.

 

Обирайте новинку Samsung Galaxy Watch Active 2 у Цитрусі за привабливою ціною!