Citrus Logo Image

Цитрус Академія заявила про себе на Форумі Креативних індустрій

3343 перегляди


 

19-21 вересня у Києві пройшов IV Форум Креативних Індустрій — подія, що об’єднала амбіційних представників бізнесу, маркетингу, комунікацій, мистецтва і сфери сучасних технологій.


Цитрус Академія не могла залишатися осторонь такої крутої ініціативи і десантувала двох своїх тренерів: 

● Микола Куліна — аналітик і сценарист YouTube-каналу Citrus, тренер у напрямках YouTube і відеомейкінгу в Цитрус Академії

● Євгеній Федяй — ведучий YouTube-каналу Citrus, автор і тренер курсу «YouTube-блогерство» у Цитрус Академії

 

У 2 останні дні Форуму вони провели 2 воркшопи «Успішний старт на YouTube», де подарували корисні знання і мотивацію всім, хто планує запустити власний канал.
 

Що дізналися учасники воркшопів:

● Актуальна статистика YouTube у світі та в Україні

● Найпопулярніші жанри та як потрапити до трендів

● Правила створення відео, які не варто ігнорувати

● Оптимізація контенту за допомогою метаданих

● Робота алгоритмів і авторського права на YouTube
 

Найбільше матеріал сподобався блогерам-початківцям, креаторам і підприємцям, що вирішили просувати свій бізнес за допомогою відеоконтенту. Інакше бути і не могло, бо в YouTube можна швидко і результативно покращити імідж бренду, привести трафік на сайт, підвищити лояльність аудиторії та генерувати продажі.
 

«Участь у IV Форумі Креативних Індустрій є хорошою нагодою для нас, адже ми ділимося останніми знаннями та навичками зі світу сучасних digital професій. Розповіли багато цікавого про створення і просування відеоконтенту на YouTube, розсекретили кілька лайфхаків і не дали нікому сумувати! Шкода, що у нас було так мало часу», — зізнався Куліна після воркшопу. 
 

Форум Креативних Індустрій - професійна бізнес-подія, яка із 2015 року об’єднує представників креативних індустрій для обговорення актуальних тем: бізнес, маркетинг та комунікації, дизайн, кіно і шоу-бізнес, медіа, технології та стартапи, соціальні ініціативи тощо. Форум був започаткований офіційним представництвом міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions в Україні та партнерами, і щороку проходить в рамках Днів Креативності в Україні.
 

Цитрус Академія - освітньо-технологічний простір, де проводяться майстер-класи в спеціально обладнаних навчальних аудиторіях. Тут можна отримати навички роботи з самою передовою технікою, використовуючи кращі світові зразки високотехнологічних гаджетів від смартфонів і гіробордів до дронів і 3D-ручок для творчості. Заняття проходять як в групах, так і індивідуально, аж до виїзних сесій на дому або в офісі. Обмежень за віком і навичкам немає.