Citrus Logo Image

Цитрус запустив онлайн-сервіс з підбору турів

4265 переглядів

 


Цитрус оголошує про запуск проекту «Цитрус тревел» - інтернет-магазину турів, створеного, щоб перенести всі переваги онлайн-покупок в світ туристичних путівок.

 

На сторінці ctrs.com.ua/travel покупці можуть самостійно обрати тур серед всіх доступних на ринку пропозицій. Зараз в каталозі міститься понад 36 мільйонів турів від всіх найбільших туроператорів України.

 

Користувач може знайти відповідний тур скориставшись пошуком або вибрати з каталогу гарячих пропозицій. Кожен тур містить докладний опис, фотографії готелю і відгуки туристів. Тут є і календар цін, що показує в які дати ціна на ваш тур буде найнижчою.

 

Після бронювання туру з вами зв'язується співробітник відділу подорожей. Він відповість на питання і підтвердить оплату туру. Особисто відвідувати офіс або магазини мережі не потрібно - ви отримуєте всі документи в електронному вигляді.

 

Зручний пошук, докладні описи і відгуки про кожному турі, окрема лінія для консультацій з усіх питань, що стосуються подорожей, - все це доступно тепер на сайті Цитруса. Обирайте тур мрії за вигідними цінами, оплачуйте онлайн, не витрачаючи час на поїздку в агентство, і готуйтеся насолоджуватися відпусткою!