Citrus Logo Image

Цитрус запустив в онлайн найзручнішу безвідсоткову розстрочку

10910 переглядів


 

«Покупка частинами» доступна всім користувачам monobank і не потребує додаткових підтверджень - обрати і оплатити покупку можна на сайті ctrs.com.ua.
 

Найголовніша перевага послуги «Покупка частинами» - повна відсутність будь-яких комісій банку. Вартість товару залишається незмінною, користувач сам обирає кількість платежів, що сплачуються рівними частинами. Важлива відмінність цього виду оплати - оформлення покупки відбувається на сайті в режимі онлайн і не вимагає ніяких додаткових перевірок з боку магазину або банку - користувачу потрібно лише підтвердити перший платіж в додатку monobank.



Як це працює

Процедура оформлення такої покупки в інтернет-магазині ctrs.com.ua нічим не відрізняється від будь-якої іншої, потрібно лише бути клієнтом monobank (мати карту і встановлений додаток). І вибрати серед варіантів оплати «Покупка частинами monobank (АТ «Універсал Банк»)» і кількість платежів. Після оформлення замовлення необхідно підтвердити перший платіж в додатку monobank. Всі інші платежі будуть щомісяця зніматися автоматично в день покупки.



Які товари можна купити на таких умовах?

Для оформлення розстрочки покупка повинна відповідати двом простих вимогам: сума покупки повинна перевищувати 1 000 гривень і не перевищувати доступного для клієнта ліміту розстрочки, який можна дізнатися в меню програми «Розстрочка». Ніяких інших обмежень на кількість товарів у покупці або кількість оформлюваних розстрочок немає. Оформлену розстрочку можна погасити достроково без комісії і прихованих платежів.
 

«Наші покупці завжди можуть бути впевнені в тому, що Цитрус робить їх життя комфортнішим і приємнішим, пропонуючи не тільки кращі гаджети, але й сучасні, зручні в першу чергу для покупців, варіанти оплати», - коментує запуск послуги Юлія Дробишева, директор з PR в мережі магазинів Цитрус, - «Нам дуже близька по духу команда monobank, що розробляє кращий в країні додаток для мобільного банкінгу. Немає сумнівів, що нова послуга буде користуватися попитом у наших покупців - справжніх піонерів технологій, які із задоволенням використовують на собі всі технологічні новинки і передові рішення, що наближають майбутнє і створюють яскравий настрій!».



Чому це вигідно

Покупець сам контролює розмір і кількість платежів, але найголовніше - для оформлення такої розстрочки не потрібно чекати її схвалення з боку банку, вся процедура повністю проходить в онлайн і так само швидко, як при повній оплаті покупки банківською картою. Ніяких комісій за розстрочку, ніяких прихованих платежів, і навіть ніяких нагадувань про чергову щомісячну оплату.
 

«Ми раді вітати Цитрус в числі наших перших партнерів «Покупка частинами». Тепер покупці Цитрус можуть розбити покупку на зручну кількість платежів. Для покупця ця послуга повністю безкоштовна, навіть при оплаті в рахунок кредитних коштів. Що важливо, зараз покупку можна оформити тільки на ctrs.com.ua, але вже на днях така можливість з'явиться й в усіх магазинах Цитрус», - зазначив Анатолій Рогальський, маркетинг-директор monobank | Universal Bank.