Citrus Logo Image

Новий інноваційний формат Цитрусу у Києві

4210 переглядів
Хей! Раді представити тобі наш новий Цитрус у київському ТРЦ "Respublika Park", який розташувався на площі 617 кв. метрів. У ньому ти знайдеш всі категорії товарів, серед яких електротранспорт, ноутбуки, смартфони, акустика, а також потрібні ґаджети для роботи, геймінгу, розумного будинку та для дітей.



Просуваючи ідею Цікавої оселі, у новому магазині ми також створили простір квартири площею 80 кв. метрів! У квартирі представили побутову техніку, саундбари, а також укомплектували її датчиками Розумного будинку та навіть зоною Розумних ґаджетів для тварин! Таким чином, ти точно побачиш видиму користь ґаджетів у побуті.



З-поміж інших наш київський Цитрус виділяє і перша в Україні бренд-зона Xiaomi в новому дизайні компанії. Загалом у новому Цитрусі ми представили 5 фірмових бренд-зон та 2 інтерактивні зони, серед яких і унікальна зона зі 100-дюймовим телевізором Hisense. Відчути інноваційний формат нового простору ти можеш за адресою вул. Кільцева Дорога, 1.

Наша мережа вже складається з 69 магазинів! Крім того, для тебе працюють 9 сервісних центрів та 3 пункти прокату електротранспорту у містах України. Але на цьому ми не зупиняємось і до кінця року обіцяємо порадувати новими торговими точками!

Дізнавайся першим про вигідні пропозиції Цитрусу на нашому офіційному сайті, а також підписуйся на Telegram-канал, сторінки в Instagram та Facebook.