Citrus Logo Image

Перший Цитрус у Кропивницькому: Не пропусти море ґаджетів і великі знижки!

10350 переглядів

Цитрус впевнено розширює свою географію і цього разу привезе море ґаджетів у Кропивницький!

Це буде перша торгова точка компанії у Кіровоградській області! Тут на тебе чекає електротранспорт, ноутбуки, смартфони, акустика, а також всі категорії потрібних ґаджетів для роботи, геймінгу, розумного будинку і дітей. Площа нового простору прогресивної техніки становить цілих 245 квадратних метрів!

Не пропусти велике відкриття магазину вже цього четверга 19 серпня! Початок о 10:00, а місце зустрічі — Цитрус в ТРЦ Depo't Сenter за адресою вулиця Велика Перспективна, 48.


Без подарунків і вигідних покупок не залишиться ніхто

Яке ж відкриття без крутих сюрпризів? Це свято обов'язково запам'ятається величезною кількістю приємних подарунків!

З 19 по 23 серпня зроби покупку в Цитрусі і гарантовано отримай подарунок або бонус до 300 гривень. Також, при купівлі будь-якого товару в магазині, заповнюй анкету та вже 20 серпня телевізор Haier 43 "Full HD Smart може стати твоїм!

Крім того, з 19 по 21 серпня шукай на вулицях Кропивницького яскравих представників Цитрусу, які дарують смачні апельсини з бонусом до 300 гривень. Бонуси можна використовувати до 23 серпня для покупок у новому магазині.

Чудова новина і в тому, що тепер контролювати свої бонуси можна за допомогою Apple Wallet та Google Pay.

Також з 19 по 23 серпня необхідна техніка може стати твоєю з вигодою до 61%! Наприклад, забирай телевізор Gazer 32 "Full HD Smart TV всього за 6 999 гривень з економією 1400 гривень. А акустику Divoom Voombox TREK — за 399 гривень замість 999 гривень.

Магазин у Кропивницькому стане 67-м в мережі магазинів "Цитрус". Крім того, гігант техніки відкрив 9 сервісних центрів і 3 пункти прокату електротранспорту в містах України. Але на цьому в компанії не зупиняються і до кінця року обіцяють потішити своїх улюблених клієнтів новими торговими точками.

Дізнавайся першим про вигідні пропозиції від Цитрусу на офіційному сайті, а також підписуйся на Telegram-канал, сторінки в Instagram і Facebook.