Citrus Logo Image

Суперсила професіоналів! Поспішай зробити попереднє замовлення нового MacBook

2017 переглядів
Поки весь світ чекає на вихід Людини-Павука зі спайдерверсом, фанати Apple вже почали робити попереднє замовлення нещодавно представленої лінійки MacBook, з якими можна себе відчути, як мінімум, Тоні Старком!

Розповідаємо, коли новинки з'являться у продажу та які суперздібності ти отримаєш з новим поколінням MacBook!
 

Краще замовляти у авторизованих реселерів


Почнемо з підводних каменів. І ми рекомендуємо купувати продукцію Apple тільки у Apple Authorized Reseller! І чудова новина у тому, що нова лінійка MacBook офіційно з'явиться у продажу вже з 5 листопада.

У нове покоління MacBook закохалися не лише фанати Apple, а й професіонали, які працюють з великим обсягом даних, створюють складні проекти та яким важлива багатозадачність їхнього пристрою. У Цитрусі це підтверджується великою хвилею попереднього замовлення від 29 жовтня. На жаль, ми розуміємо, що, як і з новими iPhone, новинок вистачить не всім.

Тому не полінуйся залишити попереднє замовлення зараз і ти точно отримаєш MacBook без ризиків та впевненістю, що не доведеться чекати наступної партії в Україні.
 

Революційні ноутбуки, аналогів яким немає у світі


Вперше за три роки Тім Кук здивував справді інноваційними та супер-потужними ноутбуками. MacBook Pro доступні з двома варіантами потужних процесорів – M1 Pro та M1 Max.

Їхня продуктивність перевищує попередні рішення в 3,7 рази, а обробка графіки швидше в 13 разів! І нам здається, що з такими успіхами Apple скоро створять свої Камені Вічності, якщо ти розумієш, про що ми!)

Нові макбуки справді круті: такої енергоємності, обчислювальної потужності, роботи з найскладнішою графікою ніхто не очікував.

Для замовлення доступні відразу дві версії новинок: з діагоналлю 14,2 і 16,2 дюймів. У першому варіанті MacBook Pro може працювати до 17 години без підзарядки, а в другому – час роботи становить до 21 години.

Також нова лінійка отримала по 16 ГБ оперативної пам'яті в базових комплектаціях, з можливістю збільшення до 32 і 64 ГБ в залежності від процесора. Накопичувачі можуть комплектуватися об'ємом до 8 ТБ зі швидкістю читання 7,4 ГБ/с.
 

З видимих ​​переваг:


- Нова клавіатура без Touch Bar, лише з фізичними кнопками
- Зменшені рамки
- Три порта Thunderbolt, HDMI, слот для SD-карт, 3,5 мм Jack для навушників
- Магнітний роз'єм для заряджання MagSafe

Новинки справді дорогі, але воно того варте! Бронюй свій MacBook Pro в Цитрусі від 69 999 гривень до 122 999 гривень, залежно від суперсили, яка тобі потрібна! 

А ще принось свій старий MacBook або інші пристрої, щоб із Цитрус Обміном отримати унікальний шанс заощадити до 90% вартості покупки. І це навіть не Чорна П'ятниця, а причина завжди купувати лише у Цитрусі. Відрізнятись дозволено!