Citrus Logo Image

В Одесі пройшов Кубок Цитруса з міні-футболу: 5 годин драйву та яскравих емоцій

3217 переглядів

 


В Одесі на стадіоні «Спартак» 17 травня 2019 року відбувся Кубок Цитрус з міні-футболу.
 

Цитрус - не просто мережа магазинів гаджетів та інноваційних технологій. Це компанія, яка дбає про своїх співробітників та намагається урізноманітнити дозвілля і влаштувати заходи для згуртування та розвитку командного духу.
 

Одним з таких стало змагання - внутрішній турнір з міні-футболу, який компанія проводить вже вдруге.

 



 

Команди спортсменів з Одеси, Києва, Дніпра, Харкова та Запоріжжя приїхали до моря позмагатися за Кубок компанії тапровести  драйвово час.
 

У кожній команді грає п'ять осіб (двоє хлопців знаходяться на лаві запасних). Формуються команди в кожному місті, де всі бажаючі співробітники 1-2 рази на тиждень у вільний час після роботи проводять тренування. Між собою вони обирають кращих гравців, які і представляють свій регіон на Кубку.
 

За грою стежать 2 професійних арбітра, які судять гри з міні-футболу та пляжного футболу - так що ігри проходять чесно та неупереджено.
 

Командна гра не буває без курйозних ситуацій та цікавих фактів. Наприклад, один із співробітників компанії раніше працював в Одесі та грав в команді одеситів. Але потім переїхав по роботі до Києва, і щоб не кидати улюблене хобі, «перевівся» в київську команду. 

Під час ігри 17 травня зірки склалися так, що йому довелося змагатися зі своєю рідною командою.
 

П'ять годин безперервної гри, коли одна команда змінює іншу в азартному поєдинку. Бажання перемогти було рівним у всіх, як і шанси отримати заповітний Кубок. Але футбол не буває без переможців. І за набраними балами у фінал вийшли команди Києва та Одеси. Перемогу вирвала команда киян з рахунком 3: 0.
 

 
 
 

Кубок Цитруса з міні-футболу - це не єдині змагання, в яких приймає участь команда компанії.
 

Тільки за останній час спортсмени взяли участь у різних турнірах. У Brandsleague Winter Championship 2018-2019 зайняли 5 місце. У WindRose Football Cup 2018 First Class з 16 команд - 8 місце. І зараз проходить Бізнес Ліга, Чемпіонат Києва, де Цитрус йде на 2 місці.
 

«Чому ми вибрали для командних змагань саме міні-футбол? Все просто! Це командна гра, яка дарує масу позитивних емоцій, драйву та адреналіну. І, звісно ж, несе користь для здоров'я», - відзначають в компанії Цитрус.