Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Очисник повітря PHILIPS AC4550/50

Код:690864
Наявність уточнює менеджер
Очисник повітря PHILIPS AC4550/50 фото
Очисник повітря PHILIPS AC4550/50 фото
Очисник повітря PHILIPS AC4550/50 фото
Очисник повітря PHILIPS AC4550/50 фото
Очисник повітря PHILIPS AC4550/50 фото
Очисник повітря PHILIPS AC4550/50 фото
Очисник повітря PHILIPS AC4550/50 фото
Очисник повітря PHILIPS AC4550/50 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 189 ₴
18 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чисте повітря — завжди!

Очисник повітря AC4550/50

Що він фільтрує?

Захист від смогу

Згідно з інформацією, наданою Всесвітньою Організацією охорони здоров'я, повітря в наших будинках може бути в 2 — 5 разів більш забруднене ніж зовні.

Молекула РМ2,5

РМ2,5 — це один з найбільш небезпечних факторів атмосферного забруднення. Тривале вдихання повітря забрудненого цією сполукою скорочує тривалість життя.

Наслідки забруднення повітря в кімнаті

Забруднюючі речовини можуть сприяти респіраторним захворюванням, викликати алергію та астму. В зоні ризику діти, вагітні, літні люди та хворі. Піклуючись про здоров'я і комфорт повсякденного життя, необхідно ефективно очищати повітря вдома.

Чисте та здорове повітря у вашому помешканні

Розумний датчик та автоматичні режими

Розумний датчик визначає навіть найменші зміни якості повітря та автоматично налаштовує швидкість вентилятора для оптимального очищення. Очищувач пропонує 4 спеціальні автоматичні режими для оптимізації повітря залежно від потреб – загальний, усунення забруднень, газів та алергенів, – створюючи безпечний повітряний простір у будинку.

Швидке очищення

Завдяки коефіцієнту подачі чистого повітря 400 м3/ год. пристрій очищає повітря у кімнаті розміром 20 м2 менше, ніж за 8 хвилин.

Відмінне видалення газів

Очисник повітря, оснащений оновленою технологією VitaShield, ефективно видаляє шкідливі гази, такі як формальдегід, леткі органічні сполуки та запахи, і підтримує їх на безпечному рівні. Пори активованого вугілля нанорозміру формують ділянку поглинаючої поверхні розміром 28 футбольних полів для високої ефективності та тривалого очищення летких органічних сполук.

Відмінне видалення частинок

Очищувач повітря, оснащений оновленою технологією VitaShield, ефективно видаляє 99,97% частинок розміром 0,003 нм (що у 800 разів менше за частинки PM2.5), зокрема частинки PM2.5, віруси, бактерії, пилок, пил та часточки шкіри домашніх тварин. Він дозволяє дихати здоровим повітрям навіть у сезон сильного забруднення повітря.

Сертифіковано для застосування алергіками

Цей виріб зі спеціальним надчутливим режимом усунення алергенів ефективно виявляє і зменшує кількість алергенів, таких як пилок. Його сертифіковано ECARF (Європейський центр дослідження проблем алергії) як антиалергенний пристрій.

Інформація про якість повітря у режимі реального часу

Цифрове відображення у режимі реального часу рівня часточок PM2.5, коефіцієнта кімнатних шкідливих газів та алергенів дозволяє візуалізувати якість повітря і постійно контролювати її. Пристрій оснащено датчиком PM2.5, який можна порівняти із професійним датчиком, – він надає інформацію про якість повітря у приміщенні в режимі реального часу. Точний та вдосконалений датчик газів, який може виявляти шкідливі гази і відображати рівень потенційно шкідливих газів.

Якість повітря у 4 кольорах

Кольорове кільце пропонує додатковий візуальний індикатор від блакитного (хороша) до червоного (погана) кольору, повідомляючи про якість повітря у приміщенні.

Надзвичайно тиха робота

У режиму сну індикатори дисплея тьмяніють, а очищувач працює майже безшумно, забезпечуючи чисте повітря під час сну – сертифіковано Quietmark.

Класичний мінімалістський дизайн

Класичний мінімалістський дизайн виробу для сучасних помешкань, легко вписується в інтер’єр будь-якого будинку. Залишайтеся здоровими та стильними.

Повний контроль за допомогою мобільного додатка

Користуючись додатком, ви зможете керувати своїм очищувачем повітря будь-коли і з будь-якого місця. Перевіряйте якість повітря в додатку, щоб бути спокійним, де б ви не були, та порівнюйте якість повітря в приміщення та на вулиці. За допомогою додатка можна також змінювати швидкість вентилятора і перевіряти стан фільтра.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб очищення
Тип фільтру

HEPA фільтр

Функції
Рекомендована площа приміщення
Продуктивність

400 м³/год

Потужність

65 Вт

Експлуатація

Тип управління

Сенсорне

Зі смартфону

Спосіб установки

Підлоговий

Рівень шуму

64 дБ

Режими

Автоматичний

Сплячий

Оснащення

Дисплей

Таймер

Підсвічування

Датчик работи

Датчик мікрочастинок

Датчик шкідливих газів

Безпека

Захист від дітей

Джерело живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

67,2 х 35,8 х 25,3 см

Вага

7 кг

Габарити в упаковці (ВхШхГ)

77 х 46,3 х 31,3 см

Вага в упаковці

11 кг

Найпопулярніші запити в категорії Очисник повітря PHILIPS AC4550/50