Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кавомолка DeLonghi KG 89

Код:686795
Є в наявності
Кавомолка DeLonghi KG 89 фото
Кавомолка DeLonghi KG 89 фото
Кавомолка DeLonghi KG 89 фото
Кавомолка DeLonghi KG 89 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 27 ₴
2 799
Колір
Black фото
Silver фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ступені помелу

DeLonghi KG 79 це професійна жорнова кавомолка, напрочуд проста в експлуатації, вона показує відмінні результати у своїй роботі. Можливість встановлювати до 12 ступенів помелу це одна з основних особливостей даної моделі, за що їй і віддають перевагу покупці. Контейнер для зерен вміщує 120 г. Що відповідає 12 чашкам приготованої кави. Двигун, який працює на потужності 110 Вт, є досить продуктивним. Він забезпечує чудовий результат – однорідний помел кавових зерен.

Резервуар для кави

Резервуар для меленої кави прозорий та знімний для простоти у використанні. Щоб щоразу пити напій зі свіжомеленої ароматної кави, у цій моделі кавомолки передбачений вибір помелу на кількість чашок від 2 до 12. Як тільки машина зробить помел потрібної кількості зерен, вона автоматично відключиться з метою техніки безпеки. Купити дану кавомолку – це придбати якісну та безпечну техніку.

Якість та надійність

Ціна безпеки KG 79 також підвищується завдяки подвійній системі захисту DUAL SAFE. Кавомолка автоматично вимикається у разі виймання контейнера для зерен або меленої кави. Ця функція призначена для захисту від випадкового увімкнення. Апарат має конструкцію, що розбирається, що полегшує його чищення. У наборі для догляду за кавомолкою є спеціальна щіточка. Для зручності користування кнопки прогумовані та не ковзають. Матова поверхня корпусу із чорного пластику стійка від забруднень та різного роду подряпин.

Регулюйте до 7 налаштувань кавових напоїв за допомогою CoffeeEqualizer Touch+

Створіть свій улюблений рецепт за допомогою CoffeeEqualizer Touch+. Приготуйте каву за власним рецептом, налаштувавши її міцність, об’єм кави та молока, температуру, смак, кількість молочної піни і навіть порядок доливання кави і молока. За потреби можна скористатися функцією ExtraShot для підвищення насиченості кави.

Вдосконалений 5-дюймовий кольоровий сенсорний дисплей

Вдосконалений 5-дюймовий кольоровий дисплей із високою роздільною здатністю має інтуїтивний інтерфейс користувача на сенсорному екрані для точного створення кавових напоїв.

Saeco Xelsis Deluxe SM8780/00

Для повноцінного використання підключіть машину до Wi-Fi через вбудований модуль

Кавомашина має вбудовану функцію підключення модуля Wi-Fi для запобігання упущенню частин процесу, а також вдосконалені функції, якими легко керувати з дисплея і дізнаватися про доступність витратних матеріалів у магазинах. Регулярні оновлення базуються на вдосконаленнях програмного забезпечення і навчанні пристрою, що завжди сприяє покращенню та збагаченню використання і дозволяє користуватися усіма перевагами кавомашини.

Відкрийте для себе нові рецепти з персоналізованими рекомендаціями

Пристрій вивчить ваші уподобання і надаватиме вам ексклюзивні, персоналізовані рекомендації, які допоможуть вам відкрити нові рецепти кави, а також різні функції.

Saeco Xelsis Deluxe SM8780/00

Без зусиль установлюйте налаштування для приготування ідеальної кави з CoffeeMaestro

Легко персоналізуйте свою чашку кави за допомогою CoffeeMaestro. Просто виберіть потрібний смак з-поміж 3 попередньо встановлених налаштувань – Delicato, Intenso, Forte. Пристрій автоматично скоригує інші налаштування (як-от міцність, об’єм кави і час попереднього намочування), щоб догодити вашому смаку.

Latte Perfetto – для густої молочної пінки однорідної текстури

Зовнішній молочник із нашою технологією LattePerfetto створює густу молочну пінку з однорідною, шовковистою текстурою.

Saeco Xelsis Deluxe SM8780/00

Готуйте два улюблені кавові напої лише одним натисненням

Готуйте і насолоджуйтеся одинарною чи подвійною порцією улюбленого кавового напою (зокрема капучіно або лате макіато) одним натисненням кнопки.

Інтуїтивне обслуговування для завжди якісної кави

Легко перевіряйте стан машини та чищення на інтуїтивній панелі з кольоровими позначками на дисплеї. Панель надасть вам корисний огляд і повідомить про стан речей на кшталт рівня води або закінчення терміну експлуатації AquaClean.

Saeco Xelsis Deluxe SM8780/00

Приготування щонайменше 20 000 чашок завдяки нашим найміцнішим керамічним жорнам

Наші найміцніші жорна вичавлюють найкращі смаки та аромати з кавових зерен. Повністю керамічні жорна неймовірно тверді та точні і дозволяють приготувати щонайменше 20 000 чашок смачної кави зі свіжомелених зерен. Легко налаштовуйте жорна відповідно до свого смаку, вибираючи з-поміж 12 налаштувань.

Насолоджуйтеся вишуканим смаком з Aroma Extract

Aroma Extract забезпечує оптимальний баланс між температурою заварювання та екстракцією аромату для приготування кави з вишуканим смаком.

Saeco Xelsis Deluxe SM8780/00

Характеристики

Основні характеристики

Вид
Потужність

110 Вт

Живлення

Від мережі

Дисплей

Ні

Тип управління
Місткість контейнера для зерен

120 г

Функції та Особливості

Функції
Оснащення

Відсік для зберігання шнура

Контейнер для меленої кави

Особливості

Гумові ніжки

Максимальна кількість помелу: 12 чашок

Колір та Матеріал

Фізичні характеристики

Вага

1,5 кг

Габарити

26 х 13 x 16 см

Комплектуючі

Інструкція

Гарантійний талон

Кавомолка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Кавомолка DeLonghi KG 89