Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кавомолка GRAEF CM 802

Код:694759
Є в наявності
Кавомолка GRAEF CM 802 фото
Кавомолка GRAEF CM 802 фото
Кавомолка GRAEF CM 802 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 84 ₴
8 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кавомолка GRAEF CM 802

GRAEF CM802 – автоматична кавомолка, яка ідеально підходить для любителів кави. Висока якість виконання поєднується в ній з сучасним дизайном і функціональністю. Ця кавомолка оснащена міцним конічним млином і дозволяє вибирати між 40 різними ступенями помелу – від дуже тонкого для еспресо до грубого для приготування у фільтрі. При цьому, за рахунок тихохідного двигуна мелена кава не перегрівається, не змінює смаку і не втрачає свій аромат, що дозволить навіть справжньому гурману насолодитися смаком улюбленої кави. А завдяки оригінальному дизайну GRAEF CM 802 привертає увагу і буде мати гарний вигляд як на кухні, так і в офісі.

Особливості:

  • Конічна кавомолка з нержавіючої сталі
  • Контейнер для кавових зерен ємністю 350 грамів
  • 40 ступенів помелу
  • Дбайливе подрібнення зі збереженням аромату кавових зерен
  • Функція автоматичної зупинки після наповнення ємності (реле тиску)
  • Алюмінієвий корпус сріблястого або чорного кольору

Мельница из нержавеющей стали

Мельница – самая важная часть кофемолки. Поэтому в этом устройстве специалисты немецкой компании GRAEF установили специальную дробилку, которая имеет коническую форму. Вместе с мощным двигателем, который работает на низких оборотах, это не дает зернам нагреваться во время помола. Поэтому все ароматические вещества остаются внутри, а кофейные зерна не пережариваются и не меняют свой вкус.

Млин з нержавіючої сталі

Млин – найважливіша частина кавомолки. Тому в цьому пристрої фахівці німецької компанії GRAEF встановили спеціальну дробарку, яка має конічну форму. Разом з потужним двигуном, який працює на низьких оборотах, це не дає зернам нагріватися під час помелу. Тому усі ароматичні речовини залишаються всередині, а кавові зерна не пересмажуються і не змінюють свій смак.

Тонке налаштування ступеню помелу

GRAEF CM802 – кавомолка, яка ідеально підходить для і початківців, і для більш досвідчених любителів кави. Вона дозволяє відрегулювати ступінь помелу відповідно до своїх уподобань і способу приготування напою. Всього користувачеві доступно 40 ступенів помелу, від тонкого для еспресо до більш грубого для фільтрованої кави, French Press або Aeropress.

Рівномірно подає зерна

Працює ця кавомолка з воістину німецької точністю. Завдяки продуманому механізму і антистатичному покриттю чаші зерна подаються рівномірно, не даючи збільшуватися швидкості помелу.

Зручно користуватися

Кавомолка GRAEF CM802 оснащена функцією АВТО і спеціальним тримачем, за рахунок чого дозволяє подрібнювати каву прямо у портафільтр. Або ж використовувати контейнер для меленої кави, обсягу якого вистачає на 12 чашок фільтрованої кави. Також користувача порадує знімний контейнер для кавових зерен, який легко знімається для очищення млина і зміни вмісту.

Для будинку або офісу

Ця модель відмінно підходить для великих і маленьких сімей, а також для використання у невеликих офісах. Вона має захист від дітей, відрізняється простотою в застосуванні і економить час. А її міцний алюмінієвий корпус і якісна збірка забезпечують кавомолці довговічність.

Характеристики

Основні характеристики

Вид
Потужність

128 Вт

Живлення

Від мережі

Дисплей

Ні

Тип управління
Місткість контейнера для зерен

350 г

Функції та Особливості

Функції
Оснащення

2 тримача ріжка (великий та маленький)

Щітка для чищення

Контейнер для зерен

Контейнер для меленої кави

Тримач фільтру

Особливості

Гумова основа

Млин з верхнім конусом

Металеві жорна

Колір та Матеріал

Матеріал
Колір

Фізичні характеристики

Вага

2,63 кг

Габарити

39,7 x 23 x 13,5 см

Комплектуючі

Інструкція

Гарантійний талон

Кавомолка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Кавомолка GRAEF CM 802