Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків3
Питання-відповіді1

Кабель HDMI-HDMI 8K Energea 2м

Код:700795
Є в наявності
Кабель HDMI-HDMI 8K Energea 2м фото
Кабель HDMI-HDMI 8K Energea 2м фото
Кабель HDMI-HDMI 8K Energea 2м фото
Кабель HDMI-HDMI 8K Energea 2м фото
Кабель HDMI-HDMI 8K Energea 2м фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 7 ₴
799
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Кабель HDMI-HDMI 8K Energea 2м

Більша роздільна здатність, більше можливостей

Кабель Energea HDMI-HDMI 8K – це аксесуар нового покоління, створений для підключення техніки до дисплеїв з роздільною здатністю 8K Ultra HD. Його пропускна здатність становить 48 Гбіт/с, що здатно задовольнити найвищі вимоги і дозволяє передавати зображення та звук у чудовій якості. З його допомогою ви зможете з легкістю підключити ваш телевізор до Blu-ray плеєра, ігрової або медіа приставки, ноутбука або іншого пристрою з підтримкою HDMI. При цьому у конструкції кабелю використані міцні сучасні матеріали, які визначають швидкість його роботи та збільшений термін експлуатації. Будь то телевізор високої чіткості, пристрій віртуальної реальності або ігровий екран, цей кабель HDMI 8K подарує вам безпрецедентні враження від перегляду контенту.

Особливості:

  • Роздільна здатність дисплея 8K при 60 Гц, 4K при 120 Гц
  • Пропускна здатність 48 Гбіт/с
  • Покращений канал повернення звуку (eARC)
  • Підтримка 3D відеоформатів
  • Підтримка динамічного HDR
  • Змінна частота оновлення (VRR)
  • Автоматичний режим низької затримки (ALLM)

Роздільна здатність відео до 8K@60 Гц

З Energea HDMI-HDMI 8K ви зможете насолоджуватися переглядом фільмів у найвищій якості прямо у себе вдома. У цьому кабелі використовуються передові технології та найкращі матеріали, за рахунок чого він дозволяє легко транслювати відео в 8K при 60 Гц або 4K при 120 Гц. Це дає можливість не тільки дивитися відео в ультрависокій роздільній здатності, але й зробить інші мультимедійні розваги, у тому числі й ігри, ще більш видовищними.

Надвисока швидкість 48 Гбіт/с

Насолоджуйтесь переглядом кіношедеврів у неймовірно високій якості, без жодних перешкод. Кабель Energea HDMI-HDMI 8K підтримує передачу даних на швидкості 48 Гбіт/с, що відповідає стандарту HDMI 2.1. Це означає, наприклад, що фільм розміром 6 ГБ можна передати лише за одну секунду, без урахування затримки зображення. Завдяки цьому під час перегляду відео більше не зависатимуть чи пропадатимуть кадри. Кабель також зворотно сумісний з версіями HDMI 2.0b/2.0a/1.4/1.3/1.2/1.1.

Підтримка динамічного HDR

Аксесуар підтримує технології динамічного HDR, такі як Dolby Vision HDR, HDR 10+ та інші. Завдяки цьому ви отримаєте більш широку колірну гаму, яскравіше зображення, високу яскравість та більш виражений контраст. Тому кожна сцена у фільмі постане перед вами з ідеальною глибиною, деталізацією та більш насиченими кольорами.

Найкращий звук з eARC

Цей кабель HDMI також дозволяє вам насолоджуватися бездоганною якістю звуку. Підтримка eARC (Enhanced Audio Return Channel) може забезпечити більш просунуті можливості керування аудіосигналом, а також дозволяє формати об'ємного звуку (HD Dolby 7.1, DTS-HD Master Audio, Dolby Atmos та ін.), за рахунок чого ви отримаєте не тільки чітке відео, а й максимально деталізоване звучання.

Широка сумісність

Кабель HDMI-HDMI використовується для вирішення широкого спектра завдань. У тому числі для підключення комп'ютерів, сучасних ігрових консолей (PS5, Xbox Series X та інших), Blu-ray плеєрів, медіаприставок (Apple TV тощо), а також будь-яких інших пристроїв з підтримкою HDMI-роз'єму до моніторів, телевізорів та проекторів. При цьому, для початку роботи вам не знадобляться додаткові драйвери, просто підключіть кабель в потрібні роз'єми і користуйтеся.

Позолочені роз'єми та надійне виконання

Позолочені контакти та багатошарове екранування кабелю забезпечують можливість транслювати відеопотік із мережі або ігрової приставки на 8К або 4K Ultra HD телевізор без втрат. Крім того, це покриття відрізняється високою міцністю та стійкістю до дії корозії. А оболонка із міцного нейлонового обплетення дозволяє аксесуару витримувати десятки тисяч перегинів та велике навантаження на розрив, що гарантує йому довговічність при щоденному використанні.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Особливості

Роздільна здатність дисплея 8K при 60 Гц, 4K при 120 Гц; 48 Гбіт/с високошвидкісний Ethernet; Покращений канал повернення звуку (eARC); 3D відео формати; Динамічний HDR; Змінна частота оновлення (VRR); Автоматичний режим низької затримки (ALLM); Ваги DSC 1.2A.

Колір моделі
Довжина кабеля

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Кабель HDMI-HDMI 8K Energea 2м