Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Kабель HDMI-HDMI Energea 2M

Код:626864
Архiв
Kабель HDMI-HDMI Energea 2M фото
Kабель HDMI-HDMI Energea 2M фото
Kабель HDMI-HDMI Energea 2M фото
Kабель HDMI-HDMI Energea 2M фото
Kабель HDMI-HDMI Energea 2M фото
Kабель HDMI-HDMI Energea 2M фото
Kабель HDMI-HDMI Energea 2M фото
Kабель HDMI-HDMI Energea 2M фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 2 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

HDMI-HDMI Energea – це кабель нового покоління, створений для передавання мультимедіа у високій якості. Він підтримує трансляцію відео у 4К форматі й вирізняється високою пропускною спроможністю – до 18 Гбіт за секунду. З його допомогою можна під’єднувати Blue-Ray програвач або медіаплеєр до телевізора для створення домашнього кінотеатру. Або виводити зображення з ноутбука, ПК або ігрової консолі на великий екран, щоб зробити розваги ще крутішими.

 

Особливості:

  • Швидкість передавання даних: до 18 Гбіт/сек
  • Підтримка 4К відео (4096х2160) з максимальною частотою 60 кадрів за секунду
  • Протокол ARC для передавання аудіо високої чіткості
  • Сердечник з чистої міді
  • Багатошарове захисне обплетення FibraTough
  • Витримує навантаження до 50 кг
 

Ідеальна картинка

Високошвидкісний HDMI кабель Energea стандарту 2.0 дозволяє насолоджуватися фільмами, телешоу, спортивними передачами та комп'ютерними іграми на великому екрані і в максимальній якості. Завдяки сердечнику з чистої міді він має збільшену пропускну здатність до 18 Гб/с, а також підтримує частоту кадрів 60 Гц при роздільній здатності 4K (2160p).

 

Реверсивний звуковий канал

HDMI-HDMI Energea забезпечить вам не лише ідеальну картинку, а і чіткий, детальний звук без зайвих дротів. Він підтримує протокол ARC (Audio Return Channel), який створює двосторонній канал зв'язку між телевізором та іншим девайсом. Це дозволяє передавати звук з телевізора на під’єднаний саундбар, приставку або ресивер без використання додаткового кабелю.

 

Завжди чіткий сигнал

Аксесуар отримав тришаровий захист внутрішньої жили, щоб сторонні сигнали не створювали перешкод при передаванні даних. А довжини у 2 метри буде більш ніж достатньо, щоб під’єднати девайси навіть до телевізора, що висить на стіні. Таким чином, ніщо не зможе завадити вашим розвагам.

 

Неперевершена міцність

Кабель Energea вирізняється не лише своєю ефективністю, а й надзвичайною витривалістю. Фірмове багатошарове плетіння FibraTough надійно захищає дріт від будь-яких зовнішніх пошкоджень, а покриття з 24-каратного золота на конекторах добре протистоїть корозії й забезпечує кращу провідність для хорошого сигналу. Крім того, згідно з даними лабораторних тестів, цей дріт може витримати навантаження у 50 кг і понад 30 000 циклів скручування та згинання.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип кабелю
Вхід (Тип коннектора)
Вихід (Тип коннектора)
Колір моделі
Довжина кабеля

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Kабель HDMI-HDMI Energea 2M