Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Монітор AOC 31.5" (Q32P2CA)

Код:704465
Є в наявності
Монітор AOC 31.5" (Q32P2CA) фото
Монітор AOC 31.5" (Q32P2CA) фото
Монітор AOC 31.5" (Q32P2CA) фото
Монітор AOC 31.5" (Q32P2CA) фото
Монітор AOC 31.5" (Q32P2CA) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 141 ₴
14 164
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блискуче зображення та неперевершена продуктивність

AOC Q32P2CA забезпечує зручність та простоту, необхідну для збереження продуктивності при довгому знаходженні перед екраном. Він оснащений USB-C з Power Delivery 65 Вт, чотирма портами USB 3.2, двома портами HDMI та 31,5-дюймовою IPS-панеллю з широким кутом огляду, технологією Clear Vision та роздільною здатністю QHD. Цей монітор також може виступити як ігровий завдяки технології Adaptive Sync, що забезпечує плавність ігрового процесу.

USB-C

Спростіть підключення, використовуючи лише один кабель. Підключення USB-C забезпечує альтернативний режим DisplayPort для передавання відеосигналів із високою роздільною здатністю з ноутбука на монітор, одночасно заряджаючи акумулятор ноутбука від монітора за допомогою джерела живлення USB. Крім того, USB 3.1 забезпечує блискавичне передавання даних, тому навіть завантаження фільму 4K можна здійснити менше ніж за одну хвилину.

Power Delivery 65 Вт

USB-C — технологія, що швидко розвивається і забезпечує блискавичне передавання даних, відеосигналу та живлення для заряджання пристроїв під час роботи. Через один тонкий кабель, технологія USB-C AOC подає живлення потужністю до 65 Вт, що дозволяє заряджати звичайні пристрої низької/високої потужності (наприклад, мишу або клавіатуру), смартфони та ноутбуки.

Роздільна здатність QHD

Завдяки роздільній здатності 2560 x 1440, Quad HD (QHD), досягаються чудова якість та чіткість зображення, які дозволяють побачити найдрібніші деталі. Співвідношення сторін 16:9 широкого екрана забезпечує великий простір для роботи та розташування вікон, а також дозволяє насолоджуватися іграми та фільмами у їхній вихідній роздільній здатності.

Панель IPS

Панель IPS забезпечує відмінний огляд із реалістичними, але водночас яскравими та точними кольорами. Кольори виглядають однаково, незалежно від кута перегляду дисплея.

Налаштування повороту

Функція повороту дозволяє повертати на 180° з ландшафтного режиму до портретного, що особливо важливо під час підготовки публікацій за допомогою настільних видавничих інструментів.

Вбудовані динаміки

Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися з сім'єю, друзями та колегами. А під час гри, перегляду фільмів та прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без потреби у під’єднанні зовнішніх динаміків.

Low Blue Light

Короткі хвилі синього кольору можуть спричинити погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливе синє проміння без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору включають застосування різних фільтрів та параметрів для отримання затемненого зображення та зображення у жовтих відтінках.



 

Flicker-Free

У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі постійного згладженого струму, знижуючи мерехтіння зображення. При максимально зниженому навантаженні та втомі очей ви зможете насолодитись тривалим ігровим марафоном з комфортом!

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Дисплей

Діагональ
Тип матриці
Співвідношення сторін
Роздільна здатність екрану
Максимальна частота оновлення кадрів
Вигнутий екран

Ні

Покриття
Підсвічування

WLED

Розмір пікселя

0,272 х 0,272 мм

Зображення

Час відгуку
Яскравість

250 кд/м²

Кут огляду горизонтальний

178°

Кут огляду вертикальний

178°

Контраст

1200:1

Максимальна кількість кольорів

1,07 млрд

Додаткові характеристики

Сумарна потужність динаміків

6 Вт

Інтерфейси
Блок живлення

Внутрішній

Споживання електроенергії

Стандартне: 40 Вт

Регулювання положення дисплея

Нахил

Регулювання висоти

Поворот

Переворот

Стандарт кріплення

100 x 100 мм

Особливості

Adaptive Sync

Підсвічування без мерехтіння Flicker Free

Регулювання висоти: 150 мм

Поворот по вертикалі: -90 ° / +90 °

Поворот: -180°/+180°

Кут нахилу: -5 ° до 21 °.

Технологія Low Blue Light

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (ВхШхГ)

650 х 730 х 275 мм

Габарити без підставки (ВхШхГ)

730 х 434 х 57 мм

Вага з підставкою

9,4 кг

Комплектація

Кабель USB

Кабель живлення

Інструкція

Монітор

Кабель DisplayPort

Кабель HDMI

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера