Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Інтернет роутер Asus Lyra (MAP-AC2200-3PK) 400+867+867 Mbps

Код:678488
Немає в наявності
Інтернет роутер Asus Lyra (MAP-AC2200-3PK) 400+867+867 Mbps video preview
Інтернет роутер Asus Lyra (MAP-AC2200-3PK) 400+867+867 Mbps фото
Інтернет роутер Asus Lyra (MAP-AC2200-3PK) 400+867+867 Mbps фото
Інтернет роутер Asus Lyra (MAP-AC2200-3PK) 400+867+867 Mbps фото
Інтернет роутер Asus Lyra (MAP-AC2200-3PK) 400+867+867 Mbps фото
Інтернет роутер Asus Lyra (MAP-AC2200-3PK) 400+867+867 Mbps фото
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Трикомпонентна система Wi-Fi AC2200 з підтримкою AiMesh, інформаційним захистом AiProtection, розробленим фахівцями компанії Trend Micro і розширеним батьківським контролем

 
  • Трикомпонентна система для розширеної зони покриття бездротової мережі Wi-Fi
  • Підтримка AiMesh — об'єднуйте Lyra з AiMesh-сумісними маршрутизаторами для створення потужної та гнучкої системи Wi-Fi для всього будинку
  • Автоматичне підключення клієнтського пристрою до того вузла системи, який забезпечить найбільш сильний бездротовий сигнал
  • Вбудований інформаційний захист AiProtection
  • Додаток ASUS Lyra для швидкого налаштування системи, її діагностики та керування мережевим трафіком
  • Функція батьківського контролю для моніторингу та керування інтернет-доступом кожного члена родини
 

Бездротова мережа для великого будинку

Компанія ASUS представляє систему Lyra, що дозволяє організувати бездротову мережу в межах великих приміщень. З нею ви зможете підключити до Інтернету смартфони, планшети, IP-камери та інші цифрові пристрої, незалежно від того, наскільки великий ви маєте будинок.

 
 

Трикомпонентна система Wi-Fi

Система Lyra складається з трьох вузлів, з’єднаних між собою бездротовим підключенням. Розташувавши їх у різних частинах свого будинку, ви повністю покриєте його мережею Wi-Fi, від підвального приміщення до вітальні та навіть до присадибної ділянки.

При цьому ви зможете вільно рухатися з підключеним до системи Lyra цифровим пристроєм, не втрачаючи інтернет-з’єднання, поки будете перебувати в зоні охоплення будь-якого з її вузлів.

 

Бездротова мережа Wi-Fi для всього будинку

Бездротові маршрутизатори ASUS, як правило, забезпечують широке покриття мережі Wi-Fi зі стабільним сигналом у кожному куточку будинку або квартири. Однак на нього впливає велика кількість факторів, як-от: розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі. Але навіть якщо бездротова мережа має «мертві зони» зі слабким, ненадійним або взагалі відсутнім сигналом, у компанії ASUS знайдеться рішення – це технологія AiMesh, яка дозволяє об'єднати декілька маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi для всього будинку, яким би великим він не був. Такий апгрейд домашньої бездротової мережі буде ще й вигідним, адже купуючи новий маршрутизатор не доведеться викидати старий – його можна буде як і раніше використовувати як додатковий вузол системи AiMesh. У рамках мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами і зручний «роумінг» – перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично.

 
  • Lyra може працювати з іншими AiMesh-сумісними маршрутизаторами ASUS
  • Можна створити мережу Wi-Fi з одним або декількома назвами (SSID)
  • Повна підтримка всіх функцій маршрутизатора
 
 

Автоматичне з’єднання

Під час підключення до системи ASUS Lyra задіяний той її вузол, який забезпечить максимально сильний бездротовий сигнал. Якщо підключений пристрій переміститься, то він буде автоматично з’єднаний з іншим, більш близьким вузлом, причому без найменших затримок у роботі інтернет-з’єднання.

 

Простота використання

Система Lyra пропонує єдину бездротову мережу Wi-Fi з одним ім’ям. Користувачу не потрібно вгадувати, до якого вузла слід з’єднуватися для отримання найсильнішого сигналу – це відбувається автоматично.

 

Три частотних діапазони

Один із трьох підтримуваних системою ASUS Lyra бездротових діапазонів виділений для обміну даними між вузлами самої системи, а інші два призначені для повношвидкісного підключення цифрових пристроїв.

 
 

Смарт-антени – стабільний бездротовий сигнал

Кожен вузол Lyra має чотири вбудовані смарт-антени. Коли в існуючу мережу Lyra додається новий вузол, він перевіряє потужність і якість сигналу від кожної антени та використовує дві антени, які забезпечують найкращий сигнал. Тому, якщо в мережі існує більше одного вузла, Lyra автоматично підключається до вузла з найкращим сигналом.

 
 

Стабільний бездротовий сигнал

Кожен вузол системи Lyra автоматично оптимізує своє підключення до інших вузлів, забезпечуючи стабільний бездротовий сигнал.

 
 

Для приміщень різних типів

У стандартний комплект постачання системи Lyra входять три вузли, однак її можна розширити, щоб охопити приміщення ще більших розмірів.

Під час монтажу рекомендується розміщувати основний вузол посередині з прямою видимістю двох інших вузлів. Таке розташування вузлів сприятиме найкращій якості сигналу.

 

Скільки мені потрібно вузлів Lyra?

Система Lyra складається з декількох вузлів, що робить її максимально гнучкою для розгортання в будь-якому будинку: незалежно від його розміру або конфігурації приміщень.

 
 

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж

У систему Lyra інтегрована інформаційний захист AiProtection, розроблений фахівцями компанії Trend Micro, тому ви зможете користуватися Інтернетом, не турбуючись про безпеку ваших даних.

 

Пауза для спілкування

Іноді ми забуваємо про спілкування зі своїми близькими, проводячи дуже багато часу в Інтернеті. Система Lyra нагадає вам про це за допомогою функції «Wi-Fi на паузі».

 

Для великої родини

Функція батьківського контролю дозволить визначити параметри фільтрації веб-сайтів і заблокувати певні мобільні додатки для ваших дітей.

 
 

Один додаток для керування всіма функціями

Мобільний додаток ASUS Lyra призначений для налаштування, керування та діагностики локальної мережі – навіть без увімкнення комп’ютера!

 

Додавання вузла Lyra

Додати додатковий вузол Lyra в наявну мережу нескладно. Просто дотримуйтесь інструкцій на екрані в додатку ASUS Lyra: натисніть Add Lyra to Current Network (Додати Lyra в поточну мережу); увімкніть вузол; виберіть наявну мережу; призначте місце розташування. От і все!

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен
Тип антени

Вбудована

USB порт

Ні

Особливості

Підтримка технології MESH

Підтримка IPTV

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Підтримка протоколів

PPPoE

L2TP

PPTP

Тип шифрування

WPA2-PSK

Шифрування за технологією AES

Ні

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Ні

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Ні

SPI

Ні

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Так

Демілітаризована зона (DMZ)

Ні

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Ні

NAT

Ні

Фільтрація IP-адрес

Ні

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

149 x 149 x 49 мм

Комплектація

Адаптер живлення

Інструкція

3 х Маршрутизатор

Кабель RJ-45

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження