Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Набір витратних кріплень і частин ThiEYE Spare Mounts

Код:641081
Немає в наявності
Набір витратних кріплень і частин ThiEYE Spare Mounts фото
Набір витратних кріплень і частин ThiEYE Spare Mounts фото
cashback iconКешбек 1 ₴
199

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Надійне кріплення

Фіксуйте свої пригоди на відео у будь-якій ситуації. ThiEYE Spare Accessories Kit – набір аксесуарів для екшн-камери. Тут ви знайдете все необхідне для кріплення до різних поверхонь. Аксесуари дозволяють швидко переставляти камеру між різним спорядженням.

У набір входить:

  • 2 вигнуті платформи
  • 2 пласкі платформи
  • 2 страхувальні платформи
  • 4 вигнуті стікери
  • 4 плоскі стікери
  • 4 круглі стікери
  • 2 кріпильні болти
  • Страхувальна мотузка

Практичний монтаж

Будь-який екстремальний відпочинок та активне дозвілля вирізняється своїм екіпіруванням та спорядженням. У наборі ThiEYE ви отримуєте 2 вигнуті платформи, які підійдуть для встановлення на шоломі та інших сферичних поверхнях. Також передбачені дві пласкі платформи. З їх допомогою ви зможете закріпити камеру на рівних поверхнях. Перестановка камери з однієї платформи на іншу займе кілька миттєвостей.

Повна безпека

Подбайте про захист екшн-камери від падінь та пошкоджень. Набір укомплектований двома страхувальниками платформами. Просто приклейте платформу до екіпірування та зв'яжіть з камерою, використовуючи комплектну мотузку. Навіть при від'єднанні основного кріплення пристрій буде захищений від падіння.

Більше стікерів

Зміна екіпірування не стане проблемою для Spare Accessories Kit. Кріпильні та страхувальні платформи можна використовувати повторно, приклеюючи на інших поверхнях. У комплекті передбачені чотири вигнуті стікери, чотири пласкі стікери та чотири круглі стікери. Відповідно, на кожну платформу є по 2 стікера.

Фірмова якість

Оригінальні аксесуари є запорукою якості та повної сумісності. Набір кріплень створений компанією ThiEYE Technologies – одним з провідних виробників екшн-камер. Всі елементи набору розраховані на використання в умовах активного відпочинку. З ним ви можете бути впевнені, що не втратите цінний девайс.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип аксесуара
Колір моделі

Червоний

Чорний

Сумісність

Сумісний бренд
Сумісна модель

Габарити і комплектація

Комплектація

2 вигнуті платформи; 2 пласкі платформи; 2 страхувальні платформи; 4 вигнуті стікери; 4 пласкі стікери; 4 круглі стікери; 2 болти для кріплення; Страхувальна мотузка

Найпопулярніші запити в категорії Набір витратних кріплень і частин ThiEYE Spare Mounts