Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ручка-поплавок ThiEYE Floating Hand Grip

Код:641051
Є в наявності
Ручка-поплавок ThiEYE Floating Hand Grip фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 3 ₴
399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Особистий рятівник

Поплавок-рукоятка ThiEYE Floating Hand Grip - зручний гаджет, який ідеально підходить для роботи під водою. Маючи під рукою такий пристрій, любителям підводної зйомки більше не потрібно боятися втратити дорогоцінну камеру. Монопод подбає про її збереження і про вашу зручність.

Ваша камера в надійних «руках»

Пристрій абсолютно водонепроникний. Покриття його ручки було спеціально розроблено для зйомки в умовах підвищеної вологості. Монопод НЕ вислизне з вашої руки навіть під водою. Якщо ви все ж випадково випустили монопод, регульований ремінець, який прикріплений до ручки, не дозволить йому поплисти далеко. Не встигли скористатися ремінцем? Не біда! Ваша дорогоцінна камера все одно не кане в безодні. Завдяки яскравому розфарбуванні підставки монопода, девайс, який вислизнув, легко розрізнити навіть в темній воді.

Надійність і зручність

Монопод зроблений зі зносостійких, безпечних матеріалів. Завдяки його невеликим розмірам, пристрій зручно лягає під руку. А компактність гаджета дозволяє взяти його з собою куди завгодно. Монопод не вимагає спеціального футляра для перенесення. Просто покладіть його в сумку і беріть з собою в будь-яку подорож. Пристосування ідеально підходить для зйомки при занятті серфінгом, вейкбордингом, рафтингом або іншими екстремальними видами спорту на воді. Чудовий гаджет допоможе зберегти всі пам'ятні моменти вашого відпочинку!

Характеристики

Загальні характеристики

Тип аксесуара
Додаткова інформація

Водонепроникний; Регульований ремінець; Зносостійкі, безпечні матеріали

Колір моделі

Чорний

Сумісність

Сумісний бренд
Сумісна модель

Найпопулярніші запити в категорії Ручка-поплавок ThiEYE Floating Hand Grip