Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Чохол Alumi Case Mario для Nintendo Switch 873124006926

Код:709195
Очікується
Чохол Alumi Case Mario для Nintendo Switch 873124006926 фото
Чохол Alumi Case Mario для Nintendo Switch 873124006926 фото
Чохол Alumi Case Mario для Nintendo Switch 873124006926 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 15 ₴
1 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Вперед, до пригод!

HORI Alumi Case Mario – елегантний та зручний металевий кейс для Nintendo Switch. Виконаний у стилістиці популярного платформера Super Mario, цей аксесуар подбає про збереження ігрової консолі та підкреслить вашу приналежність до геймерської спільноти. А вбудоване сховище для 5 ігрових карток буде приємним додатковим бонусом для його власника.

Особливості:

  • Тканинні кишеньки для 5 ігрових карт
  • Посилений металевий корпус
  • Стильний дизайн за мотивами Super Mario
  • Сумісний з консоллю Nintendo Switch
  • Офіційно ліцензований Nintendo

Чудова ергономіка

Розробники чохла подбали про те, щоб створити максимально зручне рішення для зберігання та транспортування вашої ігрової консолі. Тому чохол відрізняється компактними габаритами та забезпечений вбудованим сховищем для 5 ігрових карт. Крім того, застібка-блискавка з двома бігунками забезпечує швидкий доступ до всього вмісту кейса.

Витривалий компаньйон

Які б несподіванки не виникли в дорозі, цей аксесуар захистить цінний гаджет від пошкоджень і стане запорукою вашого спокою. Виріб поєднує у собі міцні алюмінієві стінки та внутрішню тканинну оббивку. Завдяки цьому кейс є надійним захистом від випадкових ударів та падінь, а також допоможе уникнути подряпин та потертостей на корпусі пристрою.

Непересічний дизайн

Залишайтеся на яскравій хвилі, оточивши себе стильними аксесуарами. Поверхня чохла зі шліфованого алюмінію пофарбована у червоний колір і привертає увагу логотипом Super Mario по центру. Таке оформлення робить чохол чудовим подарунком для фанатів легендарної відеогри про подорожі Грибним Королівством і просто любителів оригінальних аксесуарів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Додаткова інформація

Офіційна ліцензія Nintendo; Надміцний корпус із полірованого металу для максимального захисту та стилю; Тонкий та легкий для портативності; Включає сховище ігрових карт; Художній твір Супер Маріо всередині та зовні; Матеріал: Метал

Габарити і колір

Габарити

26 x 13 x 5 см

Вага

340 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Чохол Alumi Case Mario для Nintendo Switch 873124006926