Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422

Код:709594
Очікується
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-7%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 55 ₴
5 999
5 599
Колір
Graphite фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

BRIO 500

Веб-камера Full HD 1080p з корекцією освітленості, автоматичним кадруванням та режимом демонстрації.

Показуйте себе у вигідному світлі на будь-якій відеоконференції. Завдяки веб-камері Brio 500 ви завжди виглядатимете і звучатимете максимально природно на нарадах, що дозволить вам щиро насолоджуватися спілкуванням з іншими людьми.

*ПРИМІТКА. Для використання функції автоматичного кадрування потрібно завантажити та запустити програму Logi Tune. Logi Tune недоступний для Chrome OS.

 
 

ПОКАЖІТЬ НАЙКРАЩУ ВЕРСІЮ

Відчуйте впевненість під час зустрічей у гібридному форматі. У цьому вам допоможе веб-камера, яка зробить ваше робоче місце більш затишним та унікальним. А максимальну чіткість та природність звуку та зображення під час відеоконференцій вам забезпечать мікрофони з функцією шумозаглушення та автоматична корекція освітленості.

КРИШТАЛЕВА ЧІТКІСТЬ

Беріть участь у ділових відеозустрічах та насолоджуйтесь почуттям впевненості та повної присутності завдяки веб-камері, яка дозволить вам показати себе у найвигіднішому світлі.

Функція автоматичного кадрування RightSight 4* фокусує на вас камеру. Неважливо, стоїте ви на одному місці або рухаєтеся під час відеозустрічі – поки ви знаходитесь в кадрі, вся увага буде на вас. Завантажте програму Logi Tune безкоштовно та скористайтеся розширеними можливостями для проведення відеоконференцій (наприклад, технологією автоматичного кадрування RightSight).**

*Для використання цієї функції потрібно завантажити та запустити програму Logi Tune. Logi Tune недоступне для ОС Chrome.

**На даний момент технологія RightSight доступна лише для Windows.

УПРАВЛІННЯ ГОЛОСОМ

Будьте впевнені, що колеги зможуть почути кожне ваше слово, навіть якщо ви не використовуєте гарнітуру або навушники. Мікрофони з шумопоглинанням відфільтровують фонові звуки та підсилюють ваш голос. Таким чином, співрозмовники зможуть чітко чути саме ваш голос, а не шум.

ПОКАЖІТЬ СВОЮ РОБОТУ

Використовуйте інноваційний режим демонстрації: просто нахиліть камеру вниз і показуйте іншим свої ескізи, незавершені роботи та будь-які інші об'єкти на вашому столі. У комплект поставки входить кріплення, що оснащене накладкою з мікроприсосками. З його допомогою ви зможете зафіксувати веб-камеру на задній панелі монітора і легко регулювати її положення однією рукою. Завантажте безкоштовну програму Logi Tune, щоб увімкнути режим демонстрації.

СТВОРЕНО ДЛЯ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЙ

Легко приєднуйтесь до відеозустрічей за допомогою вашої улюбленої програми. Brio 500 підтримує більшість платформ для проведення відеоконференцій та здійснення дзвінків, а також сертифікована їх розробниками. Серед цих платформ – Microsoft Teams, Google Meet та Zoom.

МИТТЄВА КОНФЕДЕНЦІЙНІСТЬ

Поверніть вбудовану захисну шторку, повністю заблокувавши доступ до камери. Тепер ніхто вас не зможе побачити. Створено для забезпечення конфіденційності. Спроектовано для зручного використання.

ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ ВІДЧУТТІВ

  • ПО LOGI TUNE ДЛЯ КОМФОРТНОГО СПІЛКУВАННЯ. Завантажте безкоштовну програму Logi Tune* та отримайте доступ до додаткових функцій, що дозволяють налаштувати веб-камеру відповідно до ваших уподобань. Змінюйте поле огляду. Вимкніть мікрофон. Налаштуйте кольори та роздільну здатність зображення. Скористайтеся всіма перевагами автоматичного кадрування**, цифрового масштабування та автоматичного оновлення прошивки.
  • ОПТИМАЛЬНИЙ НАБІР ПРИСТРОЇВ. У програмі G HUB можна налаштовувати та оптимізувати роботу будь-якого з підтримуваних пристроїв Logitech G: мишей, клавіатур, гарнітур, колонок та веб-камер.

*Logi Tune недоступне для Chrome OS.

*В даний момент технологія RightSight доступна лише для Windows.

ОБЛАШТУЙТЕ РОБОЧЕ МІСЦЕ НА ВЛАСНИЙ РОЗСУД

Створіть свій затишний куточок з робочим простором, що повністю відповідає вашому смаку та особистим уподобанням. Стильна веб-камера Brio 500 поповнила колекцію ретельно продуманих периферійних пристроїв Logitech і стала в один ряд з такими продуктами як бездротові навушники Zone Vibe 100, універсальна клавіатура K380 і миша M350 Pebble.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Додаткова інформація

Різні параметри роздільної здатності: 1080p/30 кадрів за секунду (1920 x 1080 пікселів), 720p/60 кадрів за секунду (1280 x 720 пікселів); Кількість мегапікселів камери: 4 Мп; Поле огляду по діагоналі: 90 ° / 78 ° / 65 °; Апаратний зум: 4-кратне цифрове збільшення; Тип фокусування: Автофокусування; Тип об'єктива: Скло; Вбудована захисна шторка; Підключення за технологією Plug-and-play через роз'єм USB-C; Підтримується у Logi Tune; Тип вбудованого мікрофона: Стереомікрофон; Діапазон мікрофона: 1,22 м; Технологія RightLight 4 з підтримкою розширеного динамічного діапазону (HDR) забезпечує чітке зображення за будь-якого освітлення: і в напівтемряві, і на яскравому сонці; Знімна універсальна кліпса для кріплення камери до ноутбуків, РК-дисплеїв або моніторів

Габарити і колір

Габарити

Висота: 31,5 мм; ширина: 110 мм; товщина: 31,5 мм (тільки веб-камера); Висота: 51,5 мм; ширина: 110 мм; товщина: 45 мм (веб-камера + кріплення); Висота: 25 мм, ширина: 45,8 мм, товщина: 65,1 мм (кріплення)

Вага

Вага: 121 г (веб-камера + кріплення); Вага: 40 г (кріплення разом зі знімним адаптером)

Колір
Комплектація

Brio 500 із під'єднаним кабелем USB-C; Кріплення зі знімним адаптером; Документація користувача

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Камера для стрімінгу Logitech BRIO 500 (Graphite) L960-001422