Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мікшерний пульт RAZER Audio Mixer (Black) RZ19-03860100-R3M1

Код:708880
Є в наявності
Мікшерний пульт RAZER Audio Mixer (Black) RZ19-03860100-R3M1 фото
Мікшерний пульт RAZER Audio Mixer (Black) RZ19-03860100-R3M1 фото
Мікшерний пульт RAZER Audio Mixer (Black) RZ19-03860100-R3M1 фото
Мікшерний пульт RAZER Audio Mixer (Black) RZ19-03860100-R3M1 фото
Мікшерний пульт RAZER Audio Mixer (Black) RZ19-03860100-R3M1 фото
Мікшерний пульт RAZER Audio Mixer (Black) RZ19-03860100-R3M1 фото
Мікшерний пульт RAZER Audio Mixer (Black) RZ19-03860100-R3M1 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 129 ₴
12 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

КОМПЛЕКСНЕ УПРАВЛІННЯ ЗВУКОМ

Оптимізуйте свою систему та підвищуйте ефективність роботи з Razer Audio Mixer – простим у використанні, універсальним аналоговим мікшерним пультом для мовлення та ведення трансляцій. Завдяки повному контролю над зведенням аудіоканалів та студійною якістю налаштувань ви легко досягнете професійного рівня звучання.

ПОКРАЩЕНЕ ПРОСТЕ РІШЕННЯ НА ЗАМІНУ ТРАДИЦІЙНИМ АУДІОМІКШЕРАМ

Те, що зазвичай є дуже складним і громіздким процесом, стало доступним і легким у використанні завдяки Razer Audio Mixer.

СПРОЩЕНА КОНФІГУРАЦІЯ АУДІО

Незалежно від того, використовуєте ви один або два ПК для потокової передачі, Razer Audio Mixer усуває необхідність у додаткових кабелях та устаткуванні, які є дорожчими та складнішими в налаштуванні.

ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ АУДІО

З Razer Synapse ви можете виконувати все мікшування та зведення звуку в одному місці замість того, щоб возитися з кількома сторонніми програмами.

ШВИДКА ЗМІНА ПАРАМЕТРІВ ЗВУКУ «НА ЛЬОТУ»

АНАЛОГОВИЙ МІКШЕРНИЙ ПУЛЬТ

Забудьте про складне програмне забезпечення і налаштовуйте аудіосигнал без труднощів за допомогою пульта мікшера, управління яким після налаштування здійснюється у повністю апаратному режимі. У пульті є кілька входів для аналогових та цифрових підключень.

  • 4-КАНАЛЬНИЙ ІНТЕРФЕЙС. Пульт оснащений одним прямим лінійним виходом на мікрофон та трьома іншими каналами. Отримайте ідеальне зведення гучності мікрофона, гри, музики/чату та системи.
  • СПЕЦІАЛЬНІ КНОПКИ ВИМКНЕННЯ ЗВУКУ. Вимкніть звук аудіоканалів окремо або утримуйте кнопку, щоб активувати вбудовані налаштування зміни голосу.
  • КНОПКА ЗАПІКУВАННЯ. Негайно відключайте звук і піддавайте себе цензурі, коли трансляція загострюється, щоб ваш контент залишався чистим.

ЧІТКА, ЧИСТА ПЕРЕДАЧА ГОЛОСУ XLR-ВХІД З ПІДСИЛЮВАЧЕМ

Мікшерний пульт підтримує мікрофони з роз'ємом XLR і здатний посилювати їх вихідний сигнал за допомогою надчистого малошумного підсилювача з рівнем посилення, що налаштовується від -12 дБ до 39,7 дБ з кроком 0,75 дБ.

НАЛАШТУВАННЯ БЕЗ ЗАЙВИХ ДІЙ, ПІДТРИМКА PLUG AND PLAY

Налаштуйте пульт мікшера за лічені хвилини. Для цього просто вставте свій мікрофон, підключіть пульт до комп'ютера та призначте потрібні програми для кожного каналу за допомогою Razer Synapse.

ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ МІКШУВАННЯ АУДІО RAZER SYNAPSE

Отримайте повний контроль над своєю трансляцією та звуком з мікрофона за допомогою однієї потужної платформи.

  • З Razer Synapse ви зможете виконувати більш глибоке налаштування, що виходить за рамки 4 призначуваних фейдерів мікшера, коли ви налаштовуєте мікшування потоку, мікшування відтворення і багато іншого.
  • Виконайте точне налаштування мікрофона, використовуючи еквалайзер Razer Synapse, компресор, шумозаглушення та багато іншого.
  • Налаштуйте звук вашого голосу, щоб привернути увагу аудиторії, оскільки мікшер обробляє весь ваш звук, звільняючи ресурси вашого обладнання для інших завдань.

ПЕРЕТВОРЮВАЧ ГОЛОСУ

Зробіть свій контент більш видовищним, використовуючи попередньо встановлені голосові ефекти, такі як «Монстр» та «Високий тон».

ВІДЛУННЯ І РЕВЕРБЕРАЦІЯ

Зробіть так, щоб ваш голос звучав так, ніби ви знаходитесь десь ще, застосувавши встановлений ефект (наприклад, Малий концертний зал) або користувацьке налаштування середовища.

ЗМІЩЕННЯ ТОНАЛЬНОСТІ

Відрегулюйте тональність та ритм будь-якого аудіовходу.

ПЛАВНА ЗМІНА ГУЧНОСТІ ГОЛОСУ

Ізолюйте або зменшіть гучність будь-якого розпізнаного голосу.

БІЛЬШЕ МОЖЛИВОСТЕЙ ІНДИВІДУАЛЬНОГО НАЛАШТУВАННЯ ТА ВЗАЄМОДІЇ НА БАЗІ RAZER CHROMA™ RGB

Подивіться, як Razer Audio Mixer підсвічується, щоб вказати рівень гучності або коли вимкнено звук. З більш ніж 16,8 мільйонами кольорів та незліченними світловими ефектами налаштуйте підсвічування мікшерного пульта, щоб легко ідентифікувати ваші аудіоканали та дії.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Інтерфейс

1 x оптичний роз'єм Toslink

1 x вихід TRS 3,5мм на навушники

1 x лінійний вихід TRS 3,5 мм

Мікрофонний вхід

USB-C

Додаткова інформація

4 канали для зведення аудіосигналів; Кнопки вимкнення звуку для 4 фізичних аудіоканалів; Кнопка вимикання мікрофона (УТРИМАННЯ) та кнопка запікування; Аудіопідключення: XLR-вхід, лінійний вихід/лінійний вхід, оптичний вхід, вихід на навушники та вхід з мікрофона; Аудіоефекти: еквалайзер, компресор, пороговий шумоподавлювач, луна, реверберація, перетворювач голосу Підсвічування Razer Chroma, що настроюється; Призначення аудіоканалів за допомогою Razer Synapse

Габарити і колір

Габарити

155 x 115 x 55,3 мм

Вага

468г (без кабелю); 526 г (з кабелем)

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Мікшерний пульт RAZER Audio Mixer (Black) RZ19-03860100-R3M1