Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Веб-камера Elgato Facecam Full HD (10WAA9901)

Код:721030
Є в наявності
Веб-камера Elgato Facecam Full HD (10WAA9901) фото
Веб-камера Elgato Facecam Full HD (10WAA9901) фото
Веб-камера Elgato Facecam Full HD (10WAA9901) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 89 ₴
8 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Facecam

Веб-камера преміум-класу 1080p60

ПОБАЧТЕ РІЗНИЦЮ

Facecam — найпотужніша веб-камера у світі, якість відео якої говорить сама за себе. Це найкраще, що є на сьогоднішній день в цій галузі. Перевірено та підтверджено користувачами.

УЛЬТИМАТИВНА ВЕБ-КАМЕРА

Об'єктив професійного рівня із ультрасучасною матрицею. Високошвидкісна схема передачі сигналу, яка забезпечує приголомшливе нестисле відео. А вбудована пам'ять дозволяє використовувати свої персональні налаштування зображення на всіх комп'ютерах. Все це Facecam – професійна оптика у форм-факторі веб-камери. Вона створена для того, щоб ви завжди виглядали приголомшливо.

ЛІНЗИ ELGATO PRIME

Вісім лінз. Високоякісне скло. З діафрагмою af/2,4 та фокусною відстанню 24 мм*. Тому що для чудового відео потрібна оптика студійної якості.

*Повнокадровий еквівалент.

СУЧАСНИЙ ДАТЧИК

CMOS-датчик Sony® STARVIS™, оптимізований для використання у приміщенні, дозволяє Facecam фіксувати найменші деталі та забезпечує мінімальний рівень шуму.

ВДОСКОНАЛЕНИЙ ПРОЦЕСОР ОБРОБКИ ЗОБРАЖЕНЬ

Надшвидкий процесор, який використовує розумні алгоритми, щоб ваше відео виглядало гарно. І має ручне керування, завдяки чому ви можете налаштувати параметри зображення на власний розсуд. Прямо як у DSLR камері.

ВИСОКОШВИДКІСНЕ З’ЄДНАННЯ

Інтерфейс USB 3.0 передає нестиснене відео з мінімальною затримкою. А роз'єм USB-C забезпечує максимальну зручність завдяки технології Plug and Play.

ПРОСТИЙ МОНТАЖ

Закріпіть камеру на моніторі або прикріпіть до універсального кріплення за допомогою стандартного 1/4-дюймового різьблення. Elgato Facecam легко кріпиться там, де потрібно.

ПРОФЕСІЙНИЙ ПІДХІД ДО ВІДЕО

Ручний чи автоматичний режим? У будь-якому випадку, Camera Hub дозволяє легко досягти ідеальної картинки. Виберіть поле зору. Відрегулюйте насиченість, різкість та контрастність. Налаштуйте витримку, експозицію та колірну температуру. Або дозвольте автоматичному режиму подбати про налаштування, поки ви зосередитеся на своїй аудиторії.

ВСІ НАЛАШТУВАННЯ НА БОРТУ

Бажаєте переключити камеру з ноутбука на робочий настільний ПК? Без проблем. Windows, Mac? Підключіть і все готове. Флеш-пам'ять Elgato зберігає всі ваші налаштування безпосередньо у Facecam для миттєвого використання на будь-якому комп'ютері.

ПОЛЕ ЗОРУ 82 ГРАДУСА

Наблизьтесь для більш приватного спілкування або відстороніться і захопіть у кадр навколишнє оточення. Завдяки полю зору камери 82° ви можете показувати співрозмовникам те, що вважаєте за потрібне.

ОПТИМІЗОВАНИЙ ФІКСОВАНИЙ ФОКУС

Відкиньтеся назад і почувайтеся вільно під час спілкування. Що б ви не робили, ви завжди залишатиметеся у фокусі камери.

ДИНАМІЧНА ОБРОБКА ЗОБРАЖЕНЬ

ISP чип усередині Facecam оптимізовано для покращення відображення світлих ділянок та автоматичного виправлення тіней. Завдяки йому кольори здаються яскравими, але природними. Білі та темні кольори завжди збалансовані, щоб максимізувати деталізацію за мінімального рівня шуму. Тож вдень або вночі якість зображення буде неймовірним.

СПРАВЖНІ 60 КАДРІВ НА СЕКУНДУ

Передова оптика та вдосконалена схема Facecam змінюють уявлення про те, що ви можете отримати від FHD веб-камер. Тепер ви можете попрощатися з зернистими кадрами, які відстають, і показати себе у приголомшливій роздільній здатності 1080p зі швидкістю шістдесят кадрів на секунду.

МИТТЄВА ПЕРЕДАЧА СИГНАЛУ

Нестиснене відео YUV означає відсутність непотрібного повторного кодування у вашій веб-камері. Результат? Найкраща у своєму класі затримка та нульові артефакти.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Інтерфейс

USB 3.0

USB-C

Додаткова інформація

Роздільна здатність (без стиснення): 1080p60, 1080p30, 720p60, 720p30, 540p60, 540p30; Об'єктив: Elgato Prime Lens (скло); Діапазон фокусування: 30 – 120 см; Діафрагма: f/2.4; Еквівалентна фокусна відстань: 24 мм; Можливість кріплення на штатив; Наявність вбудованої пам'яті

Габарити і колір

Габарити

58 x 80 x 48 мм (без кріплення)

Вага

103 г

Колір
Комплектація

Facecam, захисна кришка, кріплення з різьбленням 1/4 дюйми, кабель USB-C - USB-A (200 см / 78,7 дюйми)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Веб-камера Elgato Facecam Full HD (10WAA9901)