Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Декоративна панель Samsung для BESPOKE RA-B23EBB22GG (Black)

Код:690233
Немає в наявності
Декоративна панель Samsung для BESPOKE RA-B23EBB22GG (Black) фото
cashback iconКешбек 23 ₴
2 399
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваша кухня – ваш дизайн

З появою нової серії холодильників Samsung BESPOKE створення кухонного інтер'єру, що відповідає вашим смакам і вимогам стало ще простішим. Тепер холодильник більше не буде звичайною, нічим не примітною деталлю обстановки. Завдяки спеціальним декоративним панелям він зможе бути будь-яким. А ви отримуєте можливість легко створити бездоганну атмосферу на кухні, гармонійно поєднуючи дизайн побутової техніки з іншими предметами. Тим більше, що кілька колірних рішень дозволяють вибрати відповідний відтінок, щоб зв'язати всі деталі інтер'єру в єдину композицію.

 

Стильне і практичне рішення

Декоративна панель Samsung – це відмінний спосіб не тільки надати елегантний вигляд вашому холодильнику, а й привести його у відповідність із загальною концепцією інтер'єру на кухні. Досить правильно підібрати колір, щоб ваш холодильник «розчинився» в просторі або, навпаки, виділявся на загальному фоні, ставши яскравим акцентом. А ще така панель може приховати дрібні зовнішні дефекти техніки, якщо вони з'являться в процесі використання. В цьому випадку покриття стає не тільки прикрасою, але й корисною деталлю.

 

Преміальні матеріали

Панель виготовлена з високоміцного скла. Вона має бездоганний зовнішній вигляд і глибокий, насичений відтінок, а тому виглядає на техніці просто розкішно. Легко надаючи техніці особливий шарм.

 

Легко доглядати

При всій своїй красі, декоративні панелі для холодильників Samsung не потребують будь-якого особливого догляду. Щоб позбутися від пилу і забруднень досить регулярно протирати їх м'якою вологою серветкою і не використовувати абразивні миючі засоби.

 

Просто кріпиться

Декоративна панель Samsung призначена для встановлення на однодверні холодильники або морозильні камери лінійки BESPOKE (модельний ряд RR39T і RZ32T). За рахунок гвинтового кріплення вона надійно кріпиться до дверцят, що забезпечує безпечне і комфортне використання. Однак, виробник рекомендує для установки декоративного елемента на холодильник або морозильну камеру скористатися послугами досвідчених фахівців з обслуговування техніки. Щоб ви були точно впевнені в тому, що все зроблено правильно.

Характеристики

Основні характеристики

Тип

Декоративна панель

Призначення

Для холодильників

Сумісність

Холодильник із нижньою морозильною камерою BESPOKE

Додаткові характеристики

Матеріал

Скло

Колір

Чорний

Особливості

Глибокий, насичений колір та кілька відтінків

Гармонійне поєднання з інтер'єром кухні

Виконана із міцного скла

Фізичні характеристики

Вага

3,6 кг

Вага в упаковці

4,5 кг

Габарити упаковки

765 x 695 x 60 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Декоративна панель Samsung для BESPOKE RA-B23EBB22GG (Black)