Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кабель-подовжувач універсальний 1.5м 3.5мм (ACC-213)

Код:726990
Немає в наявності
Кабель-подовжувач універсальний 1.5м 3.5мм (ACC-213) фото
Кабель-подовжувач універсальний 1.5м 3.5мм (ACC-213) фото
cashback iconКешбек 1 ₴
119

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Швидке рішення

Довжини штатного аудіокабелю виявилося замало? У під’єднанні гарнітури чи акустичної системи допоможе універсальний 1,5-метровий подовжувач HATOR Audio Mic Extension Cable. Аксесуар у конфігурації “тато-мама” оснащений комбінованим штекером mini-jack (3,5 мм) на вході та роз'ємом mini-jack (3,5 мм) на виході, що дозволяє за кілька секунд додати його до вашого обладнання. А преміальні матеріали гарантують надійність та довговічність виробу.

Особливості:

  • Універсальний подовжувач у конфігурації “тато-мама”
  • Для обладнання з інтерфейсом mini-jack (3,5 мм)
  • 1,5-метровий кабель у міцному обплетенні
ACC-213

Широка сумісність

Тепер сполучення пристроїв на відстані стане ще простішим. Достатньо лише з'єднати штекер із ноутбуком або іншим джерелом звуку, після чого до роз'єму на іншому кінці кабелю можна буде вільно під’єднувати колонки або будь-яке інше звукове обладнання. До того ж, оскільки ця модель має чотириконтактне виконання, вона може не лише виводити звук, а й передавати зворотний сигнал від мікрофона, якщо ви використовуєте гарнітуру.

Висока якість

Подовжувач забезпечений мідними провідниками оптимального перерізу та укладений у міцне нейлонове обплетення. Тому аксесуар прослужить довго навіть за умов активної щоденної експлуатації. До того ж, всі сполучні контакти додатково захищені від корозії та окислення, а відповідно вологе середовище також не вплине на працездатність виробу.

ACC-213

Лаконічний дизайн

Щоб ігрове робоче місце виглядало бездоганно, всі аксесуари мають бути підібрані у єдиному стилі. Подовжувач виконаний у чорному кольорі та привертає увагу мінімалістичним дизайном, завдяки чому органічно поєднується з геймерською технікою. Таким чином, ви отримуєте найкраще рішення як з практичної сторони, так і з естетичної.

ACC-213

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейс підключення

mini-Jack 3.5 мм

Довжина кабеля

1.5 м

Фізичні характеристики

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Кабель-подовжувач універсальний 1.5м 3.5мм (ACC-213)