Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Аксесуар для бритв BRAUN блок + сітка series 3 32S

Код:706967
Немає в наявності
Аксесуар для бритв BRAUN блок + сітка series 3 32S фото
Аксесуар для бритв BRAUN блок + сітка series 3 32S фото
Аксесуар для бритв BRAUN блок + сітка series 3 32S фото
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Аксесуар для бритв BRAUN

Сітка Braun Series 3 32S - змінний аксесуар для бритв 3-й серії. Кожен чоловік бажає, щоб після гоління залишалися тільки приємні відчуття, без сухості, роздратування, печіння і т.д. Забезпечити такий результат зможуть електробритви від компанії Браун. Серед різних моделей варто виділити електробритви з серії Braun Series 3. Вони чудово справляються зі своїм завданням, забезпечуючи бездоганну якість гоління. Це можливо завдяки використанню спеціальної бриючої голівки.

Сітка Braun 32S виконана в сріблястому кольорі, підходить до бритв 3-й серії такого ж кольору. Касету дуже просто встановити на бритву. Усі деталі виконані з якісних матеріалів. Метал стійкий до корозії і не затупляется протягом тривалого часу.

За функціональністю і простотою використання ці бриючі голівки не відрізняються. Вони являють собою дві сіточки, між якими розташовується ріжучий ножовий блок. Використання такої бриючої касети забезпечує ідеально чисте гоління, навіть без використання додаткових пом'якшуючих засобів. Леза видаляють волоски дуже акуратно, під самий корінь. Після гоління не залишається подразнень і будь-яких інших неприємних відчуттів.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Сумісність

Series 3

Фізичні характеристики

Колір

Сріблястий

Комплектація

бриюча сітка, ріжучий блок