Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Аксесуар для бритв BRAUN Clean Charge 2 шт. Картридж

Код:711662
Немає в наявності
Аксесуар для бритв BRAUN Clean Charge 2 шт. Картридж фото
Аксесуар для бритв BRAUN Clean Charge 2 шт. Картридж фото
cashback iconКешбек 6 ₴
699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Аксесуар для бритви BRAUN

Більшість користувачів електробритв знають про таку проблему, як чищення приладів. Недостатнє очищення може спричинити сильні подразнення на шкірі, а також інші, суттєвіші проблеми. Здебільшого їх можна уникнути, якщо просто промити бритву під струменем води. Але бувають і особливі ситуації, коли цього просто недостатньо.

Також бувають певні складнощі, коли немає змоги скористатися протічною водою, а миття в ємності не забезпечує бажаний ефект. Саме для таких користувачів електробритв компанія BRAUN пропонує використовувати систему самоочищення. В систему самоочищення треба встановлювати картриджі з розчином для чищення. Саме розчин Braun CCR2 дає змогу провести найбільш якісне очищення будь-яких бритв, призначених для самоочищення. Це не тільки чиста бритва після кожного гоління, це повністю безпечна бритва.

Використання Braun CCR2 Clean&Renew забезпечує дотримання гігієнічних норм на належному рівні. Картридж призначений для 30 циклів роботи. Це означає, що під час щоденного гоління потрібен усього 1 картридж на місяць. Рідина не тільки повністю чистить бритву, вона також змащує бритву, забезпечуючи її тривалішу експлуатацію.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Призначення
Додаткова інформація

Картриджі з легкістю можна міняти

Фізичні характеристики

Габарити

16 х 15 х 10 см

Вага

400 г

Комплектація

2 шт. в упаковці