Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустична система Technics SC-C30EE-W

Код:704036
Архiв
Акустична система Technics SC-C30EE-W фото
Акустична система Technics SC-C30EE-W фото
Акустична система Technics SC-C30EE-W фото
Акустична система Technics SC-C30EE-W фото
Акустична система Technics SC-C30EE-W фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 299 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Компактна колонка — широке звукове середовище

Два високочастотні динаміки діаметром 1,6 см забезпечують передавання звуків частотою до 50 кГц у високій роздільній здатності. Їх доповнюють передній 12-сантиметровий широкодіапазонний сабвуфер із широким та довгим фазоінвертором. Усього в міцний, посилений скловолокном корпус встановлені п'ять динаміків, що відтворюють насичений звук сигналу від 2.1-канального підсилювача.

Точне, насичене відтворення

Акустична система SC-C30 оснащена трьома цифровими підсилювачами JENO Engine компанії Technics, спеціально сконструйованими для усунення викривлень та оптимізації формування шуму. Підсилювачі JENO Engine забезпечують точне та потужне відтворення звуку кожним динаміком. Крім того, технологія калібрування фази залежно від навантаження (LAPC) покращує реакцію на імпульс, тим самим підвищуючи точність та інформаційну насиченість звуку.

Достовірне відтворення під час передавання сигналу через Bluetooth® та джерел стисненого аудіо

Технологія Re-master компанії Technics дозволяє отримувати високоякісне звучання при відтворенні стисненого аудіо: наприклад, при потоковому передаванні, прослуховуванні інтернет-радіо або передаванні сигналу через Bluetooth®. Ця технологія використовує фірмовий алгоритм, що відтворює сигнал з максимальним наближенням до початкового джерела аудіо, тим самим усуваючи деградацію, що зазвичай виникає під час відтворення стисненого аудіо.

Space Tune™

  • Технологія Space Tune™ забезпечує оптимальний баланс звуку під час роботи у будь-яких умовах. Технологія Space Tune оптимізує відтворення під конкретні умови, тим самим дозволяючи насолоджуватися ідеальним звучанням акустичної системи OTTAVA S SC-C30 у будь-якому приміщенні та з будь-якого положення. Крім трьох стандартних режимів відтворення звуку для різних варіантів монтажу системи в корпус пристрою також вбудований мікрофон, що дозволяє оптимізувати відтворення автоматично. Крім цього, для точного виміру та компенсації частотної характеристики може використовуватися і пристрій, що працює на iOS. Все це дозволяє користувачеві насолоджуватися високоякісним звуком незалежно від того, де встановлена акустична система.
  • Посеред приміщення / Біля стіни / В кутку для простої оптимізації якості звуку. Проста автоматична оптимізація звучання завдяки вбудованому мікрофону.
  • Точне налаштування за допомогою додатка Technics Audio Center (iOS). Додаток вимірює та компенсує частотні характеристики.

Елегантний нестаріючий дизайн

Практичні переваги OTTAVA™ S SC-C30 поєднуються з елегантністю конструкції. Товста алюмінієва верхня панель збільшує міцність корпусу. Керування інтуїтивно зрозуміле та виконується кнопками навколо світлодіодного індикатора. Елегантна решітка із заднього боку пристрою підвищує тепловіддачу. Витончена закруглена форма колонки зменшує небажані вібрації та стоячі хвилі в корпусі, забезпечуючи широту поширення звуку. Це дозволяє розміщувати пристрій OTTAVA™ S SC-C30 у будь-якому зручному місці. Система представлена у чорному та білому варіантах.

Повна сумісність

OTTAVA™ S SC-C30 може відтворювати аудіо з різних джерел: USB-носія, через аналоговий або цифровий вхід, через Bluetooth, AirPlay 2, Chromecast, Spotify, Tidal, Deezer, інтернет-радіо, Amazon Music*, Roon, а також аудіо, що передається по мережі. Акустична система може під’єднуватися до інших пристроїв для роботи у багатокімнатному режимі, у стереопарі, Wi-Fi, а також до пристроїв на iOS та Android з керуванням через відповідний додаток.

Багатокімнатний режим та робота у стереопарі

Наявність кількох аудіопристроїв з підтримкою Chromecast дозволяє відтворювати музику у різних приміщеннях — як однакову, так і різну для кожної кімнати (потрібен додаток Google Home).

Крім того, за наявності додатка Technics Audio Center та інших пристроїв Technics / Panasonic, сумісних з цим додатком, музику, що передається по Bluetooth, інтернет-радіо або потокове передавання, через вхід AUX або оптичний вхід, а також з USB-носія можна відтворювати в багатокімнатному режимі. Два пристрої OTTAVA™ S SC-C30 можуть бути налаштовані для роботи в парі, що забезпечує стереозвучання.

Вбудована підтримка Chromecast

Вбудована підтримка Chromecast відкриває доступ до різноманітних послуг потокового передавання музики на будь-який смак. До цих сервісів можна легко підключитися через мобільний додаток, а завдяки тому, що музика надходить безпосередньо на головний пристрій, її якість залишається незмінною.

Функція "Вибране"

На головному пристрої можна встановити до 9 наборів налаштувань, таких як улюблені інтернет-радіостанції, плейлист DEEZER та композиції з USB-носія. Це дозволяє слухати улюблену музику, не запускаючи додаток.

*Текстовий символ та логотипи Bluetooth® є зареєстрованими товарними знаками, що належать корпорації Bluetooth SIG, і будь-яке використання таких знаків та логотипів корпорацією Panasonic здійснюється в рамках ліцензії. Інші торгові марки та імена належать відповідним компаніям. Google та Chromecast є товарними знаками Google LLC. AirPlay, iPad, iPhone та iPod touch є товарними знаками Apple Inc., зареєстрованими у США та інших країнах. "Direct Stream Digital", DSD та їхні логотипи є товарними знаками Sony Corporation. Wi-Fi®, Wi-Fi CERTIFIED™ та Wi-Fi Protected Setup™ є символами Wi-Fi Alliance.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

2,1

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

Ethernet

Оптичний вхід

USB-A

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

190 х 315 х 191 мм

Вага

4,5 кг

Комплектація

Акустика; Кабель

Особливості

Вбудована підтримка Chromecast та Google Assistant; Режим "Мультирум"; Стереопара: Так (сумісно з програмою Technics Audio Center); AirPlay 2; Spotify / TIDAL / DEEZER / інтернет-радіо: Так; Джерело живлення: 220-240 В перем. струму, 50/60 Гц; Потужність: 30 Вт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера