Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Marshall Portable Speaker Willen (Cream)

Код:708837
Є в наявності
Акустика Marshall Portable Speaker Willen (Cream) фото
Акустика Marshall Portable Speaker Willen (Cream) фото
Акустика Marshall Portable Speaker Willen (Cream) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-17%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 47 ₴
5 799
4 799
Колір
Black фото
Cream фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Marshall Willen

Потужний звук, який усюди з вами

Willen – це компактна та потужна бездротова колонка, яка завжди буде з вами. Ця акустика з одним 2-дюймовим повнодіапазонним динаміком та двома пасивними випромінювачами здатна відтворювати фірмове звучання Marshall, так добре знайоме багатьом. А завдяки першокласній пило- і водонепроникності рівня IP67 їй абсолютно байдуже де і в яких умовах вона опиниться. Willen поєднує в собі культовий дизайн Marshall із міцністю, яка дає можливість розсувати межі можливого. Все це, а також 15+ годин прослуховування без підзарядки та ремінець для кріплення роблять Willen виключно крутим супутником для будь-якого меломана.

Візьміть фірмовий звук Marshall із собою

Willen – потужна портативна колонка, яка складе вам компанію, куди б ви не подалися. Доповніть свою музику фірмовим звуком Marshall, щоб кожного разу насолоджуватися її звучанням, незалежно від того, знаходитесь ви вдома або гуляєте у парку.

Готова до будь-яких несподіванок

Акустика Willen має першокласний рівень захисту від пилу та води IP67, тому вона завжди готова до роботи. У цій колонці культовий дизайн Marshall поєднується із міцністю, що дозволяє розширювати межі можливого. Не обмежуйте себе ні в чому. Мандруйте вільно.

Батарея, яка не підведе

Збираєтеся на пікнік чи прогулянку з друзями? Портативна акустика Willen не тільки складе вам компанію, але й забезпечить класною музикою на весь день. Вона оснащена потужним акумулятором, якого вистачить більш ніж на 15 годин відтворення аудіо. А лише 3 години підзарядки повернуть колонці її повну потужність.

Підключіть та насолоджуйтесь. Все буде по-вашому

Найкоротша відстань між вами та вашою музикою – це Willen – просто підключіться та транслюйте аудіо зі смартфона без будь-яких складних налаштувань. А якщо ви захочете налаштувати звук, ви можете вибрати один із трьох збалансованих пресетів еквалайзера у додатку.

Вбудований мікрофон

Завдяки вбудованому мікрофону, ви можете бути впевнені, що ваш голос буде почутий. Відповідайте та відхиляйте дзвінки за допомогою ручки керування на передній панелі та спілкуйтеся в чаті без допомоги рук.

Більше динаміків – більше звуку

Режим Stack Mode піднімає ставки для отримання вражаючого ефекту. Збільште звук за допомогою декількох колонок Marshall, підключивши свою акустику до інших динаміків Willen і об'єднавши їх в одну мережу. Створіть звук розміром зі свою уяву.

Ремінець для кріплення

Marshall Willen – це чудова багатоцільова акустика, яку можна розташовувати будь-де. Покладіть її на стіл або підстилку, прикріпіть до будь-якого предмета або просто підвісьте за допомогою гумового ремінця позаду. Вона завжди буде там, де ви забажаєте.

Сучасний підхід до дизайну

Ця акустика не тільки виглядає стильно, а й зроблена з розумом. Міцна конструкція цього динаміка не містить ПВХ, а 60% пластику отримано зі вживаної електроніки. Тому Willen втілює обіцянку Marshall про екологічніший підхід, зберігаючи при цьому культовий дизайн, що втілює спадщину бренду.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Захист від вологи
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

100 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

82 дБ

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Тип акумулятора

Li-Ion

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

101,6 х 100,5 х 40,4 мм

Вага

0,31 кг

Комплектація

Акустика; Кабель для заряджання; Інструкція

Особливості

20-хвилинна зарядка дає 3 години відтворення; Час зарядки: 3:00; Еквалайзер у додатку

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера