Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Sony SRS-XE200 (Gray) SRSXE200H.RU2

Код:714111
Очікується
Акустика Sony SRS-XE200 (Gray) SRSXE200H.RU2 video preview
Акустика Sony SRS-XE200 (Gray) SRSXE200H.RU2 фото
Акустика Sony SRS-XE200 (Gray) SRSXE200H.RU2 фото
Акустика Sony SRS-XE200 (Gray) SRSXE200H.RU2 фото
Акустика Sony SRS-XE200 (Gray) SRSXE200H.RU2 фото
Акустика Sony SRS-XE200 (Gray) SRSXE200H.RU2 фото
Акустика Sony SRS-XE200 (Gray) SRSXE200H.RU2 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999
Колір
Black фото
Blue фото
Gray фото
Orange фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акустика Sony SRS-XE200

Кращий звук, що лунає звідусіль

Колонку XE200 обладнано лінійним дифузором, який допомагає музиці сягати далі, навіть із боків. Крім того, завдяки компактним розмірам і зручному ремінцю її легко брати із собою будь-куди.

Представляємо лінійний дифузор

Професійні концертні аудіосистеми надихнули Sony на розробку унікального лінійного дифузора, який створює лінійне джерело та значно рівномірніше розподіляє звукову енергію в широкому просторі, щоб краще заповнювати приміщення звуком. Це дає змогу поширювати звук уперед і в сторони без втрати якості.

Функції лінійного дифузора

Завдяки лінійному дифузору звук у зоні перед колонкою поширюється далі, тому якість звуку буде стабільна спереду та з боків від колонки. Це означає, що кожна людина в приміщенні може танцювати під ту саму музику з однаковою якістю. A – звичайна зона покриття; B – ширша зона покриття з лінійним дифузором

Як це працює

На відміну від звичайного динаміка, який концентрує більшу частину енергії від центра конуса, наш унікальний лінійний дифузор повторно концентрує звук через вузьку діафрагму. Унаслідок збільшення акустичного тиску звук рівномірно поширюється в кожному напрямку від колонки – уперед і в сторони.

Особливість X-Balanced Speaker Unit

На відміну від звичайних динаміків із круглою мембраною, динамік X-Balanced Speaker Unit в XE200 має некруглу мембрану, яка забезпечує більший акустичний тиск для високоякісного звуку.

Збільшений акустичний тиск і зменшення спотворень

Некругла форма динаміка збільшує площу мембрани для насиченішого звучання басів, а також зменшує амплітуду коливань дифузора й зберігає акустичний тиск, зменшуючи спотворення звуку.

Чіткіше звучання та ширший спектр звуку

Ексцентричний дизайн і збалансована вага забезпечують чітке звучання та ширший спектр звуку.

Подвійні пасивні випромінювачі

Подвійні пасивні випромінювачі відтворюють потужні баси.

Вода вас не зупинить

Колонка XE200 стійка навіть до солоної води, тож ви можете брати її із собою в басейн або на пляж, а також занурювати у воду й мити (1).

Не хвилюйтеся про пил

Колонка має клас захисту IP67 (2) від потрапляння пилу, тож її можна використовувати на будь-якій поверхні – на пляжі, у парку чи в саду.

Потужний звук у компактному корпусі

Колонка XE200 легка й портативна, тому її можна брати із собою будь-куди. А завдяки зручному ремінцю на зап’ясток вона завжди буде поруч із вами.

Ще запальніші вечірки

Колонка XE200 пройшла ретельні випробування (3) на стійкість до ударів, струсів і подряпин, що можуть виникати під час повсякденного використання. Навіть якщо вона впаде, то працюватиме далі (4).

16 годин роботи від акумулятора (5) й розпізнавання шумів

Коли акумулятор повністю заряджено, колонка XE200 забезпечує 16 годин відтворення, тобто одного заряду вистачить на будь-яку вечірку. А унікальна технологія Sony для розпізнавання навколишніх шумів за допомогою мікрофона економить заряд поза приміщенням (6).

Заряджайте поспіхом

Якщо у вас замало часу, не хвилюйтеся. Лише 10 хвилин заряджання забезпечать 70 хвилин (5) відтворення.

Подбайте про акумулятор

Функція Battery Care допомагає уникнути надмірного заряджання та довше зберігає оптимальний стан акумулятора. Цю функцію можна ввімкнути в додатку Sony | Music Center.

Покращена якість звуку під час розмов завдяки усуненню луни

Голоси звучать краще завдяки усуненню луни. Тому двоє людей можуть говорити одночасно, не перериваючи одне одного. Крім того, звук можна миттєво заглушити за допомогою зручної кнопки вимкнення мікрофона на колонці. Багатоточкове з’єднання дає змогу підключати два пристрої одночасно.

Сколихніть усе навколо з Party Connect і Stereo Pair

З Party Connect можна об’єднати до 100 сумісних бездротових колонок (7) за допомогою технології BLUETOOTH®, щоб синхронізувати на них музику (8). А Stereo Pair дає змогу з’єднати дві колонки без дротів для неймовірного стереозвуку. Обидві функції активуються в додатку Sony | Music Center.

Порт USB Type-C®

Заряджайте колонку XE200 за допомогою кабелю USB Type-C®.

Ставте або кладіть пристрій

Розташуйте колонку вертикально, як рекомендовано, і насолоджуйтеся всіма звуковими перевагами лінійного дифузора. Або покладіть її горизонтально й отримайте стереозвук за допомогою додатка Sony | Music Center.

Технології Bluetooth® і Fast Pair (9)

Колонку Sony SRS-XE200 можна легко й швидко підключати до пристроїв Android через Bluetooth® одним дотиком.

Екологічність

Наші вироби мають стильний дизайн і створені з турботою про довкілля. Внутрішні компоненти колонки XE200 виготовлено зі спеціального переробленого пластику Sony (10). Крім того, пластик становить не більше 5% пакувального матеріалу XE200 (11). Так компанія Sony прагне зменшити вплив своїх виробів і технологічних процесів на довкілля.

   

Sony | Music Center

Оптимізуйте налаштування звуку, вибирайте плейлісти, переходьте до наступної пісні й керуйте функцією Party Connect. Керуйте пристроями зі смартфона за допомогою додатка Sony | Music Center.

1Не очищуйте забруднену поверхню за допомогою мийних засобів, розчинників, бензину, спирту, жорстких щіток тощо. Деякі види забруднень не змиваються водою повністю.

2Якщо кришку колонки надійно закріплено, вона має клас водостійкості IPX7*1 згідно зі стандартом IEC60529 "Рівень захисту від занурення у воду" та клас пилонепроникності IP6X*2 згідно зі стандартом "Рівень захисту від твердих сторонніх предметів". * 1 IPX7: за результатами випробувань колонка працює після занурення у воду на глибину 1 м тривалістю 30 хвилин. * 2 IP6X: за результатами випробувань пил не потрапляє всередину колонки після 8 годин її переміщення в тестовому середовищі, що містило частинки пилу діаметром до 75 мкм.

3Система витримує падіння з висоти 1,22 м на фанеру товщиною 5 см (стандарт MIL-STD 810 H Method 516.8-Shock).

4Це не гарантує відсутності пошкоджень і несправностей, а також захист від води й пилу в будь-яких умовах. Якщо система деформується або пошкодиться внаслідок падіння або удару, це може призвести до погіршення водо- або пилозахисних характеристик.

5У режимі STAMINA з рівнем гучності 31. Фактичний час роботи від акумулятора може відрізнятися залежно від рівня гучності, відтворюваних композицій, навколишньої температури й умов використання.

6Як порівняти з випадком без використання технології розпізнавання навколишніх шумів, заряду акумулятора вистачає до 1 години довше при максимальній гучності.

7Підтримуються лише моделі SRS-XB43, SRS-XB33, SRS-XB23, SRS-XP700, SRS-XP500, SRS-XG500, SRS-XG300, SRS-XE300, SRS-XE200 й LSPX-S3. Вироби, сумісні з функцією Wireless Party Chain не підключаються.

8Під час перегляду фільмів із функцією Party Connect відео й звук можуть відтворюватися неодночасно.

9Google – товарний знак компанії Google LLC.

10Використання переробленого пластику в деталях залежить від року виробництва.

11За винятком покриття та клейких речовин.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

USB-C

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

208 х 90 х 94 мм

Вага

0,8 кг

Комплектація

Кабель USB Type-C

Особливості

Лінійний дифузор для ширшого звучання; Динамік X-Balanced Speaker Unit для потужного й чистого звуку; Швидке заряджання; Ремінець для зручного транспортування; Еквалайзер можна налаштувати через Sony | Music Center; Смарт-функції: функція «hands-free», echo-cancelation під час дзвінків, Fast Pair, Stereo Pair, Party Connect, Multi Pairing, Multi Point, автовимикання; На акустиці є окрема кнопка вимкнення мікрофона

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера