Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків6
Питання-відповіді3

Пилосос для автомобіля 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01)

Код:666146
Очікується
Пилосос для автомобіля 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) фото
Пилосос для автомобіля 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) фото
Пилосос для автомобіля 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) фото
Пилосос для автомобіля 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 16 ₴
1 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Бездоганна чистота

Хочете, щоб салон автомобіля завжди був у чистоті? Тоді у вашому арсеналі обов'язково має бути Xiaomi 70mai Vacuum Cleaner. Цей компактний та продуктивний пилосос вирізняється потужністю всмоктування у 5 000 Па і пропонує до 24 хвилин автономної роботи від вбудованих акумуляторів. А функціональний набір насадок дозволяє легко очищувати важкодоступні місця.

 

Особливості:

  • Сила всмоктування – 5 000 Па
  • До 24 хвилин автономної роботи
  • Порт USB Type-C для зарядки
  • Об’єм пилозбірника – 100 мл
  • Рівень шуму – до 65 Дб
  • Стильний дизайн

Приголомшлива ефективність

За продуктивність пилососа відповідає потужний електродвигун зі швидкістю обертання до 32 000 об/хв, що працює у зв'язці з багаторівневою циклонічною конструкцією. Ці передові рішення забезпечують значну силу всмоктування у 5 000 Па. Таким чином шерсть домашніх улюбленців, пісок і навіть найдрібніші частинки пилу будуть прибрані у 100 мл контейнер.

 

Чисте повітря

Щоб забруднення не потрапляли у вихідний потік повітря, пилосос оснащений попередніми сітковим і HEPA 11 фільтрами. Перший затримує більші гранули, а другий – 99,97% частинок розміром до 0,3 мікрона. Це важливо не лише для тих, хто страждає на алергію і захворювання дихальних шляхів, а й для всіх, хто піклується про своє здоров'я.

Свобода від дротів

Плутанина з дротів не додає комфорту при використанні техніки. Тому пилосос оснащений вбудованим акумулятором ємністю 4 000 мАг. З ним ви отримуєте до 24 хвилин автономної роботи на одному заряді. А інтерфейс USB Type-C дає можливість поповнювати запаси енергії від мережевого адаптера для смартфона або іншого сумісного джерела.

 

Продумане компонування

Автомобільний пилосос виконаний в легкому та витонченому корпусі, який має діаметр 7 сантиметрів і завдовжки 31 сантиметр. Тому пристрій можна зберігати у бардачку або підскляннику. У комплекті передбачені насадка-щіточка та вузька насадка для важкодоступних місць, що дозволяє прибирати весь салон однаково ретельно.

   

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Додаткова інформація

Час повної зарядки: 3 години; Час роботи на одному заряді: 24 хв; Ємність акумулятора: 4000 мАг; Обсяг пилозбірника: 0.1 л; Потужність: 80 Ватт; Тип збирання: Суха; Рівень шуму: 65 дБ; Фільтр: Мішок

Фізичні характеристики

Вага

700 г

Габарити

70 x 70 x 298 мм

Колір

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Пилосос для автомобіля 70mai Vacuum Cleaner (Midriver PV01)