Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Фотоапарат Nikon Coolpix W300 (Orange) (VQA071E1)

Код:696817
Немає в наявності
Фотоапарат Nikon Coolpix W300 (Orange) (VQA071E1) фото
Фотоапарат Nikon Coolpix W300 (Orange) (VQA071E1) фото
Фотоапарат Nikon Coolpix W300 (Orange) (VQA071E1) фото
Фотоапарат Nikon Coolpix W300 (Orange) (VQA071E1) фото
Фотоапарат Nikon Coolpix W300 (Orange) (VQA071E1) фото
cashback iconКешбек 123 ₴
12 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Живіть пригодами, куди б вони вас не вели.

Зустрічайте міцну та надійну фотокамеру COOLPIX W300, яку можна використовувати за будь-якої погоди й на будь-якій глибині. Насолоджуйтеся вражаючою якістю зображення, легким підключенням і відстеженням геоданих GPS. Фотокамера ідеально підходить для зйомки природи й міста.

 

Міцна конструкція. Неймовірна ефективність. Справжня свобода.

Водонепроникність (до 30 м), ударостійкість, морозостійкість і пилонепроникність – одні з найважливіших якостей цієї фотокамери. Куди б ви не вирушили, візьміть її із собою і поверніться з величезною кількістю чудових знімків.

 

Вражаючі моменти. Виняткові зображення.

Яскраві ширококутні об’єктиви NIKKOR зі змінною фокусною відстанню й 16-мегапіксельний датчик КМОН дають змогу робити неперевершені знімки найяскравіших моментів вашого життя навіть в умовах недостатнього освітлення.

 

Зафіксуйте найдрібніші деталі на відео формату 4K/UHD.

Легко знімайте приголомшливі епізоди у форматі 4K/UHD 30p або відео у форматі Full HD (1080p) на суші чи під водою. Фіксація AE забезпечує плавну зйомку епізодів за умови зміни освітлення, що особливо зручно під час зйомки під водою. Ви можете зберігати кадри як фотографії, переглядаючи відзняті епізоди в режимі відтворення, й оптимізувати відео для публікації в соціальних мережах завдяки запису у форматі MP4. За допомогою функції зниження шуму вітру можна зменшити звук, що лунає, коли вітер проходить через вбудований стерео мікрофон фотокамери.

Відкрийте творця в собі із цією фотокамерою.

Прискорюйте зйомку завдяки новій функції "Відео з інтервальною зйомкою". Ця інтелектуальна функція забезпечує стабільне положення об’єкта, що знаходиться в центрі, на фоні пейзажів і обстановки, що швидко змінюються. Створіть сповільнений відеокліп, відпочиваючи на природі на фоні нічного неба або на заході сонця, скупавшись і відпочиваючи на пляжі.

 

Фотокамера знає, куди ви прямуєте і де ви були.

Відстежуйте висоту над рівнем моря або глибину занурення за допомогою альтиметра/глибиноміра. Натисніть кнопку "Інструмент", щоб миттєво відобразити на моніторі геодані GPS, висоту/глибину або інформацію щодо повітряного чи водного тиску. Інформацію про висоту або глибину занурення, що записується під час зйомки, можна додавати до даних зображення (EXIF).

Діліться відзнятими кадрами та будьте завжди підключені через програму SnapBridge.

Підтримуйте підключення фотокамери до інтелектуального пристрою, щоб синхронізувати знімки безпосередньо під час зйомки й постійно розміщувати їх у соціальних мережах. Керуйте фотокамерою дистанційно з інтелектуального пристрою.

Програма SnapBridge від Nikon забезпечує постійне підключення фотокамери COOLPIX W300 з вашим інтелектуальним пристроєм за допомогою технології Bluetooth® low energy.⁵ Синхронізуйте знімки з пристроєм під час зйомки, не підключаючи фотокамеру кожного разу. Передавайте відео вручну коли завгодно через вбудовану функцію фотокамери Wi-Fi®.⁶ Можливості підключення за допомогою програми SnapBridge також дають змогу дистанційно керувати зйомкою з інтелектуального пристрою.

 

Чітка та стабільна зйомка на суші й під водою.

Швидка система автофокусування (АФ) з технологією пошуку об’єкта тримає фокус на потрібному об’єкті навіть під водою в умовах недостатнього освітлення. Фокус на об’єктах зйомки встановлюється миттєво, незалежно від того, чи робите ви під водою портретний знімок свого друга або знімаєте відео на заході сонця. Розроблена компанією Nikon комбінована система зменшення вібрацій за 5 осями коригує тремтіння фотокамери, забезпечуючи стабільність зображення під час відеозйомки. Фотокамера чудово підходить для зйомки пейзажів із заднього сидіння машини.

Просте керування для тих, чиє життя насичене пригодами.

Незважаючи на невелику вагу (лише 231 г), ця маленька фотокамера оснащена великим монітором із чудовою видимістю. РК-монітор із діагоналлю 7,5 см (3 дюйми), TFT-матрицею й роздільною здатністю 920 тис. точок спрощує керування параметрами камери, перевірку композицій або перегляд зображень. Якщо навколо темно, ви можете освітити собі шлях, натиснувши кнопку світлодіодного підсвічування. Додатковий простір між кнопками й великий елемент керування масштабуванням спрощує роботу, якщо ви в рукавичках. Завдяки глибокій ручці, що не ковзає, фотокамеру дуже зручно тримати в руках.

Світ чекає на вас. Вирушайте назустріч пригодам!

Гніздо для штатива підходить до різноманітних аксесуарів (зокрема тростини для "селфі"). Крім того, фотокамера сумісна з підводним спалахом Speedlight Nikon SB-N10, який можна використовувати на глибині 30 метрів. Скористайтеся ним, щоб освітити підводні сутінки та здивувати своїх друзів яскравістю своїх підводних пригод.

Будьте напоготові.

Елементи живлення, ремінці, тростина для "селфі" та багато іншого. Подбайте про аксесуари, необхідні для компактної фотокамери, яку можна взяти в будь-яку подорож.

Характеристики

Конструкція

Тип фотоапарата
Підтримка змінних об'єктивів

Ні

Тип видошукача
Вбудований спалах

Так

Кріплення для штатива

Так

Захист від бруду і води

Так

Елемент живлення

Акумулятор Li-ion

Серія

Дисплей

Діагональ дисплея
Поворотний дисплей

Ні

Сенсорний дісплей

Ні

Матриця

Число ефективних мегапікселів
Формат матриці

6,17 x 4,55 мм

Технологія матриці
Система самоочищення матриці

Ні

Кількість точок фокусування

99

Об'єктив

Діафрагма

f/2.8 - f/4.9

Оптичне збільшення
Фокусна відстань

4.3 – 21.5 мм

Мінімальна відстань зйомки

1 см

Обробка освітлення

Діапазон чутливості ISO

125 - 1600

Система шумозаглушення

Так

Замір експозиції

Матричний

Точковий

Центрозважений

Режими роботи спалаху

Автоматичний TTL режим спалаху з передпоспішкою, що тестує.

Фотозйомка

Режими зйомки

Режим панорама

Формат фотофайлів

JPEG

Автопортрет (таймер)

2 сек

5 сек

10 сек

Цифрове збільшення
Максимальний розмір фотографії в пікселях

4608 x 3456

Відеозйомка

Дозвіл відеозйомки
Стереомікрофон

Так

Підключення

Слот для карт пам'яті

SD

SDHC

SDXC

Інтерфейси
Бездротові технології
Можливість підключення зовнішнього спалаху

Так

Фізичні характеристики

Колір корпуса
Габарити

111,5 x 66,0 x 29 мм

Вага

231 г

Комплектація

Фотоапарат

Акумулятор

Плечовий ремінь

USB-кабель UC-E21

Зарядний пристрій EH-73P

Щітка

Інструкція

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера