Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE

Код:688724
Є в наявності
Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE фото
Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE фото
Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE фото
Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE фото
Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE фото
Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE фото
Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE фото
Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE фото
Фотоапарат Nikon D780 body VBA560AE фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 869 ₴
86 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Правила підкоряються вам

Нехай ніщо не встане між вами і вашим баченням світу. Фотокамера D780 дає вам все, що ви очікуєте від професійної цифрової дзеркальної фотокамери і багато іншого. Чітке зображення. Великий ресурс роботи батареї. Міцна конструкція. Плюс дві швидкі і надійні системи АФ, феноменальні можливості стеження, широкий діапазон чутливості ISO і багато іншого. Постановочні кадри або зйомка в природних умовах. Фотографії або відеоролики. Ця повнокадрова цифрова дзеркальна фотокамера не відає страху.

 

Одна цифрова дзеркальна фотокамера, дві системи АФ

Вітаємо на новому рівні універсальності. У полнокадровой фотокамері D780 передбачена швидка спеціальна система гібридної АФ для зйомки в режимі Live view, а також швидка та надійна система АФ із визначенням фази для зйомки з видошукачем. У режимі Live view високоточна система АФ забезпечує охоплення з 273 точками АФ і АФ з розпізнаванням очей. При зйомці з видошукачем ви можете використовувати 51-точкову систему АФ від Nikon з флагманськими можливостями спостереження.

 

Передайте погляд

При фотографуванні в режимі Live view інтелектуальна система гібридної АФ з функцією АФ з розпізнаванням очей може фіксуватися на очах людини. Незалежно від того, чи знаходиться він серед інших людей чи ні. При виявленні очей кількох людей для вибору бажаного об'єкта фокусування скористайтеся мультиселектором. Фотокамера буде фокусуватися на обраних очах, навіть якщо ваш об'єкт постійно рухається.

 

Ніколи не зупиняйтеся

Всі перепони знесені – зосередьтеся на творчості. Надійна герметизація і міцний корпус з магнієвого сплаву гарантують, що фотокамера D780 готова до роботи в будь-якому місці і в будь-яких умовах. Два гнізда підтримують швидкі SD-карти UHS-II, які легко справляються з високою швидкістю серійної зйомки і зберігають буфер вільним. Завдяки виступає рукоятці і великому ресурсу роботи батареї цієї фотокамерою можна знімати з ранку до самої ночі.

 

Зафіксуйте будь-який сюжет

Захоплюючі види. Блискавичні руху. Повнокадрова КМОП-матриця зі зворотним підсвічуванням і дозволом 24,5 МП, а також процесор EXPEED 6 для обробки зображень створюють зображення з низьким рівнем шуму і неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO. 180K-піксельний датчик RGB і поліпшена система розпізнавання сюжетів як у фотокамері D850 дозволяють підвищити точність виміру експозиції.

 

Шедеври в ваших руках

Фотокамера D780 дозволяє працювати безпосередньо з будь-якими об'єктивами NIKKOR з байонетом F і сумісна з усіма спалахами Speedlight від Nikon. Повністю підтримується покращене безпровідне керування по радіоканалу для використання універсальної спалаху SB-5000. Можливості високошвидкісної передачі даних фотокамери і бездротове з'єднання полегшують передачу ваших зображень.

 

Знімайте відеоролики, слідуючи за умов, що змінюються сюжетом

D780 використовує роздільна здатність матриці 6K для зйомки епізодів з ультрависокою дозволом 4K/UHD з частотою 30p/25p/24p і нульовим кроп-фактором. Ви можете вести сповільнену зйомку в форматі Full HD з аудіо і частотою кадрів до 120p. Також ви можете записувати відеоролики у форматі DX з частотою кадрів 50p/60p. Швидкість і чутливість стеження АФ можна налаштовувати в процесі відеозйомки; для зйомки відео доступні чотири режими зони АФ.

 

Вбудована функція цейтраферной відеозйомки

За допомогою вбудованих функцій фотокамери можна створювати чудові цейтраферні відеоролики з дозволом 4K/UHD. Завдяки функції вирівнювання експозиції згладжуються невеликі зміни експозиції від кадру до кадру і забезпечуються плавні переходи. Фотокамера підтримує безшумну зйомку з інтервалом – знімайте без шуму від спуску затвора і механічних вібрацій. Діапазон виміру експозиції при слабкому освітленні може бути збільшений до -3 EV, а витримка – до 900 с.

Характеристики

Конструкція

Тип фотоапарата
Підтримка змінних об'єктивів

Байонет F Nikon

Тип оптики
Тип видошукача
Вбудований спалах

Ні

Кріплення для штатива

Так

Захист від бруду і води

Так

Елемент живлення

Акумулятор Li-ion

Серія

Дисплей

Діагональ дисплея
Поворотний дисплей

Так

Сенсорний дісплей

Так

Матриця

Загальна кількість мегапікселів

25,8

Число ефективних мегапікселів
Формат матриці

35,9 x 23,9 мм

Технологія матриці
Система самоочищення матриці

Так

Кількість точок фокусування

273

Об'єктив

Діафрагма

Залежить від об'єктива

Оптичне збільшення

Залежить від об'єктива

Обробка освітлення

Діапазон чутливості ISO

100 - 51200

Замір експозиції

Матричний

Точковий

Центрозважений

Режим зменшення ефекту червоних очей

Так

Фотозйомка

Формат фотофайлів

JPEG

NEF (RAW)

Режими зйомки

Режим панорама

Максимальний розмір фотографії в пікселях

6048 x 4024

Формат кадра

3:2, 1:1, 16:9

Відеозйомка

Дозвіл відеозйомки
Безшумне фокусування

Так

Наближення під час зйомки

Так

Стереомікрофон

Так

Підключення

Слот для карт пам'яті

SD

SDHC

SDXC

Інтерфейси
Бездротові технології
Можливість підключення зовнішнього спалаху

Так

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Метал

Колір корпуса
Габарити

115,5 x 143,5 x 76 мм

Вага

840 г

Комплектація

Фотоапарат

Інструкція

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера