Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрична ланцюгова пила Bosch Professional GKE 40 BCE (0.601.597.703)

Код:682536
Очікується
Електрична ланцюгова пила Bosch Professional GKE 40 BCE (0.601.597.703) фото
Електрична ланцюгова пила Bosch Professional GKE 40 BCE (0.601.597.703) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрична ланцюгова пила Bosch Professional GKE 40 BCE

Bosch GKE 40 BCE – це ланцюгова електрична пила, яка стане відмінним помічником у виконанні будь-яких господарських робіт на ділянці або у будинку, включаючи розпилювання деревини при проведенні будівельних та теслярських робіт, обрізку гілок, валку дерев. Для цього пилу оснастили потужним двигуном, який забезпечує їй найвищу ріжучу здатність серед моделей свого класу, а система електронного управління – стабільну і безпечну роботу навіть при великому навантаженні. При цьому невелика вагу, зручна ручка і відмінно збалансована конструкція роблять цю електропилку комфортною у використанні. А автоматичне змащення пильного ланцюга і можливість без спеціальних інструментів замінити або підтягти її дозволяють легко обслуговувати пристрій.

Особливості:

  • Двигун потужністю 2100 Вт;
  • Компактна конструкція з оптимальним балансом та ергономічною ручкою;
  • Система Constant Speed для підтримки постійної потужності навіть при великому навантаженні;
  • Захист двигуна від перевантаження;
  • Система плавного пуску;
  • Інерційне гальмо ланцюга з часом спрацьовування <1.0 сек;
  • Високоякісна пильна шина і ланцюг для довгої експлуатації;
  • Заміна та натяг ланцюга без інструмента (Bosch-SDS);
  • Автоматичне змащення ланцюга

Висока ефективність

Bosch Professional GKE 40 – інструмент професійного рівня з електродвигуном потужністю 2100 ват і системою електронного керування роботою Constant Speed, яка підтримує стабільну швидкість руху ланцюга навіть при різких скачках навантаження. Що разом з довгою шиною і оптимальною швидкістю ланцюга забезпечує їй високу ефективність розпилу. Крім того, ця пила не виділяє шкідливих випарів, що дозволяє використовувати її і в закритих приміщеннях.

Повний контроль

Збалансований центр тяжіння, невелика вага і малий рівень вібрації – все це забезпечує по-справжньому комфортне використання інструменту. А рукоятка зручної форми гарантує впевнене захоплення і дозволяє зручно пиляти як по вертикалі, так і по горизонталі.

Безпека

Ще одна важлива особливість Bosch GKE 40 BCE – високий рівень захисту користувача. У пилки передбачений автоматичний обмежувач, який миттєво зупиняє її при виникненні віддачі, і гальмо інертного руху, яке зупиняє ланцюг в ту ж секунду, коли ви вимикаєте інструмент (час спрацьовування <1,0 с). А також кнопка блокування вимикача, яка також підвищує рівень безпеки.

Довговічність

Двигун електропили Bosch GKE 40 BCE захищений від перевантажень спеціальною системою, яка разом з системою плавного пуску уповільнює знос пристрою і сприяє збільшенню терміну її експлуатації.

Легке обслуговування

Завдяки системі Bosch-SDS пильний ланцюг швидко встановлюється і легко підтягується всього одним рухом. Без використання будь-яких допоміжних інструментів. А автоматичне змащення запобігає заклинюванню ланцюга і розвитку корозії. Що також спрощує роботу з цієї електропилкою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вид
Потужність
Швидкість обертання ланцюга

12 м/с

Додаткова інформація

Компактна конструкція з оптимальним балансом та ергономічною ручкою; Система Constant Speed для підтримки постійної потужності навіть при великому навантаженні; Захист двигуна від перевантаження; Система плавного пуску; Інерційне гальмо ланцюга з часом спрацьовування <1.0 сек; Високоякісна пильна шина і ланцюг для довгої експлуатації; Заміна та натяг ланцюга без інструмента (Bosch-SDS); Автоматичне змащення ланцюга

Фізичні характеристики

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Електрична ланцюгова пила Bosch Professional GKE 40 BCE (0.601.597.703)