Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрична ланцюгова пила Makita UC3541A, 350мм (UC3541A)

Код:682532
Є в наявності
Електрична ланцюгова пила Makita UC3541A, 350мм (UC3541A) фото
Електрична ланцюгова пила Makita UC3541A, 350мм (UC3541A) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 87 ₴
8 704
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Просте рішення

Догляд за деревами, розпилювання бруса або дощок забирає надто багато часу? Виконати цю роботу швидко і без зайвих зусиль допоможе електрична ланцюгова пила Makita UC3541A. Оснащена електродвигуном потужністю 1800 Вт і 35-сантиметровою шиною, вона підійде для більшості господарських завдань, а продумана конструкція робить пристрій максимально надійним та безпечним.

Особливості:

  • Електродвигун потужністю 1800 Вт;
  • Довжина шини – 35 см;
  • Швидкість обертання ланцюга – 14,5 м/с;
  • Автоматичне змащення ланцюга;
  • Віконце для контролю рівня мастила;
  • Ергономічні прогумовані ручки

Потужний інструмент

Тепер очищення садової ділянки від зайвої рослинності та будівництво стануть ще легше. Електрична ланцюгова пила забезпечена електродвигуном потужністю 1800 Вт, а тому відмінно справляється з найрізноманітнішими завданнями. Швидкість обертання ланцюга у цій моделі становить 14,5 м/с, а відстань між різальними зубцями – 3/8 дюйма.

Продумана до дрібниць

Працювати з ланцюговою пилою не лише швидко, а і зручно. Makita UC3541A отримала задню та бічну ручки з прогумованими накладками, що гарантує надійний хват у будь-якій ситуації. А невелика вага у 4,7 кілограма буде суттєвою перевагою при багатогодинному використанні, щоб ви менше втомлювалися.

Просте обслуговування

Щоб підтримувати ланцюгову пилу у бездоганному стані не потрібні спеціальні технічні навички. Горловина у верхній частині корпусу дає можливість без зусиль доливати мастило для змащення ланцюга, а для контролю його запасів передбачено прозоре віконце. До того ж, натяг ланцюга також виконується швидко і без додаткових інструментів.

Електричне живлення

Ця модель живиться від побутової електромережі і має масу переваг перед своїми бензиновими аналогами. По-перше, вам не доведеться витрачатися на покупку палива та обслуговування двигуна внутрішнього згоряння. По-друге, електричний двигун не боїться холоду і вільно запускається навіть на морозі, а по-третє – відсутність чадних газів допускає роботу у закритих приміщеннях.

Повна безпека

Makita UC3541A укладена в міцний корпус та оснащена ключовими технологіями безпеки, серед яких блокування кнопки увімкнення та важіль для екстреного гальмування ланцюга. Тому ви можете працювати з нею абсолютно спокійно, дотримуючись при цьому основних правил обережності.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вид
Потужність
Швидкість обертання ланцюга

14,5 м/c

Довжина шини
Рівень шуму

Рівень звукового тиску: 90.3 дБ; Рівень звукової потужності: 102.2 дБ; Поправочний коефіцієнт К: 1.5 дБ

Додаткова інформація

Автоматичне змащення ланцюга; Віконце для контролю рівня мастила; Ергономічні прогумовані ручки

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхД)

200 x 245 x 455 мм

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера