Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрична ланцюгова пила Makita UC4041A, 400 мм (UC4041A)

Код:682533
Немає в наявності
Електрична ланцюгова пила Makita UC4041A, 400 мм (UC4041A) фото
cashback iconКешбек 68 ₴
6 800

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Для тих, хто цінує свій час

Шукаєте зручний інструмент, щоб швидко пиляти дошки та брус? Кращим вибором стане Makita UC4041A – електрична ланцюгова пила з 40-сантиметровою шиною. Серед її переваг система автоматичного змащення ланцюга, зручне коліщатко для регулювання натягу і набір технологій безпеки. А продумана конструкція та надійні матеріали роблять пилу надзвичайно витривалою і довговічною.

Особливості:

  • Електродвигун потужністю 1800 Вт;
  • Довжина шини – 40 см;
  • Швидкість обертання ланцюга – 14,5 м/с;
  • Автоматичне змащення ланцюга;
  • Віконце для контролю рівня мастила;
  • Ергономічні прогумовані ручки

Навіщо це потрібно?

Електрична ланцюгова пила дозволяє значно заощадити час при обрізуванні дерев, будівництві, ремонтах та інших роботах з деревом. У ній встановлено двигун потужністю 1800 Вт, що забезпечує високу швидкість обертання ланцюга – 14,5 м/с. Тепер ви зможете зробити ще більше справ по господарству при мінімальних зусиллях.

Просто та зручно

Розробники Makita UC4041A подбали про те, щоб її використання не було виснажливим. Електрична ланцюгова пила отримала задню та бічну ручки з прогумованими накладками, що гарантує надійний хват у будь-якій ситуації. А невелика вага в 4,7 кілограма буде суттєвою перевагою при багатогодинному використанні.

Мінімальне обслуговування

Щоб підтримувати ланцюгову пилу у бездоганному стані не потрібні спеціальні технічні навички. Горловина у верхній частині корпусу дає можливість без зусиль доливати масло для змащення ланцюга, а для контролю його запасів передбачено прозоре віконце. До того ж, натяг ланцюга також виконується швидко і без додаткових інструментів.

Переваги електрики

Ця модель живиться від побутової електромережі і має масу переваг перед своїми бензиновими побратимами. По-перше, вам не доведеться витрачатися на покупку пального та обслуговування двигуна внутрішнього згоряння. По-друге, електричний двигун не боїться холоду і вільно запускається навіть на морозі, а по-третє – відсутність чадних газів допускає роботу у закритих приміщеннях.

Гарантія безпеки

Коли йдеться про техніку з рухомими частинами, безпека особливо важлива. Ланцюгова пила виконана з міцних матеріалів і оснащена ключовими технологіями захисту, серед яких уловлювач ланцюга, блокування кнопки увімкнення та важіль для екстреного гальмування ланцюга. Тому ви можете працювати з нею абсолютно спокійно, дотримуючись при цьому основних правила обережності.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вид
Потужність
Швидкість обертання ланцюга

14,5 м/c

Довжина шини
Рівень шуму

Рівень звукового тиску: 90.3 дБ; Рівень звукової потужності: 102.2 дБ; Поправочний коефіцієнт (К): 2.5 дБ

Додаткова інформація

Автоматичне змащення ланцюга; Віконце для контролю рівня мастила; Ергономічні прогумовані ручки

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхД)

200 x 245 x 455 мм

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера