Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрична ланцюгова пила Makita UC4051A, 400 мм (UC4051A)

Код:682534
Немає в наявності
Електрична ланцюгова пила Makita UC4051A, 400 мм (UC4051A) фото
Електрична ланцюгова пила Makita UC4051A, 400 мм (UC4051A) фото
cashback iconКешбек 107 ₴
10 777

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Незамінна помічниця у господарстві

Заготівля дров для пічного опалення, догляд за деревами у дворі приватного будинку або дачі, різноманітні будівельні роботи – існує безліч варіантів для застосування електричної ланцюгової пилки Makita UC4051A. Завдяки надійному двигуну та 40-сантиметровій шині вона розпилює деревину максимально швидко та якісно. І нехай кожна хвилина вашого часу буде витрачена з користю.

Особливості:

  • Електродвигун потужністю 2000 Вт;
  • Довжина шини – 40 см;
  • Швидкість ланцюга – 14 м/с;
  • Автоматичне змащення ланцюга;
  • Віконце для контролю рівня мастила;
  • Ергономічні прогумовані ручки

Швидко та просто

Електропила отримала двигун потужністю 2000 Вт, що забезпечує швидкість ланцюга до 14 м/с. Таким чином ви зможете виконувати великі обсяги робіт при мінімальних зусиллях. А фірмовий гострий ланцюг відмінно впорається з більшістю порід дерев, гарантуючи незмінно високі результати та чудову ефективність.

Висококласна ергономіка

Творці електричної ланцюгової пилки подбали про те, щоб її використання не було виснажливим. Makita UC4051A забезпечена задньою та бічною ручками з прогумованими накладками, що гарантує надійний хват у будь-якій ситуації. А невелика вага у 5,6 кілограма буде суттєвою перевагою при тривалих роботах.

Просте обслуговування

Щоб підтримувати ланцюгову пилу у бездоганному стані не потрібні спеціальні технічні навички. Горловина у верхній частині корпусу дає можливість без зусиль доливати мастило для змащення ланцюга, а для контролю його запасів передбачене прозоре віконце. Крім того, пристрій порадує безключовим механізмом регулювання натягу ланцюга та заміни полотна.

Електричне живлення

Пристрій живиться від побутової електромережі, що робить його кращим вибором для економних та раціональних користувачів. По-перше, не потрібно витрачатися на покупку пального та обслуговування двигуна внутрішнього згоряння. По-друге, електричний двигун не боїться холоду і вільно запускається навіть на морозі, а по-третє – відсутність чадних газів допускає роботу у закритих приміщеннях.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вид
Потужність
Швидкість обертання ланцюга

14 м/c

Довжина шини
Додаткова інформація

Автоматичне змащення ланцюга; Віконце для контролю рівня мастила; Ергономічні прогумовані ручки

Фізичні характеристики

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера