Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрична ланцюгова пила Makita UC4551A, 450мм (UC4551A)

Код:682535
Немає в наявності
Електрична ланцюгова пила Makita UC4551A, 450мм (UC4551A) фото
cashback iconКешбек 112 ₴
11 254

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Універсальне рішення

Електрична ланцюгова пила Makita UC4551A – незамінний інструмент в арсеналі садівників, фермерів, дачників і всіх, хто стикається з розпилюванням дров, дощок і догляду за деревами. Серед її переваг потужний двигун з захистом від перевантажень, функція плавного пуску, інерційне гальмо і зручне безінструментальне натягування ланцюга. А ергономічні обгумовані руків'я та невелика вага дозволяють легко маневрувати пристроєм і роблять взаємодію максимально комфортною.

Особливості:

  • Електродвигун потужністю 2000 Вт;
  • Довжина шини – 45 см;
  • Швидкість ланцюга – 14,5 м/с;
  • Автоматичне змащення ланцюга;
  • Віконце для контролю рівня мастила;
  • Ергономічна конструкція

Чудова ефективність

Забудьте про виснажливу метушню з ручною пилкою, яка забирає багато часу та сил. Довга 45-сантиметрова шина та крок ланцюга 3/8" роблять цю ланцюгову модель відмінним рішенням для різних робіт по господарству, пов'язаних з розпилюванням деревини. А швидкість ланцюга 14,5 м/с гарантує мінімальні витрати часу, що особливо важливо, якщо у вас багато дров.

Просто та зручно

Розробники Makita UC4551A подбали про те, щоб її використання не було стомливим і доставляло власнику лише позитивні емоції. Електрична ланцюгова пилка порадує зручним розташуванням елементів керування, а також задньою та бічною ручками з прогумованими накладками. Останні гарантують надійний хват у будь-якій ситуації.

Мінімальне обслуговування

Щоб підтримувати ланцюгову пилу у бездоганному стані не потрібні спеціальні технічні навички. Горловина у верхній частині корпусу дає можливість без зусиль доливати мастило для змащення ланцюга, а для контролю його запасів передбачене прозоре віконце. До того ж, натяг ланцюга також виконується швидко і без додаткових інструментів.

Просто під’єднайте до розетки

Ця модель живиться від побутової електромережі і має масу переваг перед бензиновими аналогами. По-перше, вона не вимагає витрат на покупку пального і обслуговування двигуна внутрішнього згоряння. По-друге, електричний двигун не боїться холоду і вільно запускається навіть на морозі, а по-третє – відсутність чадних газів допускає роботу у закритих приміщеннях.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вид
Потужність
Швидкість обертання ланцюга

14,5 м/c

Довжина шини
Додаткова інформація

Автоматична змащення ланцюга; Віконце для контролю рівня масла; Ергономічний корпус

Фізичні характеристики

Вага
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера