Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Чохол для Samsung Galaxy Fold 3 CamShield Silky Silicone Case Elegant (Black)

Код:706447
Немає в наявності
Чохол для Samsung Galaxy Fold 3 CamShield Silky Silicone Case Elegant (Black) фото
Чохол для Samsung Galaxy Fold 3 CamShield Silky Silicone Case Elegant (Black) фото
Чохол для Samsung Galaxy Fold 3 CamShield Silky Silicone Case Elegant (Black) фото
Чохол для Samsung Galaxy Fold 3 CamShield Silky Silicone Case Elegant (Black) фото
99
Колір
Black фото
Dark Green фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чохол Samsung Galaxy Fold 3 CamShield Silky Silicone Case

Nillkin CamShield Silky Silicone – гарний та функціональний силіконовий чохол, спеціально розроблений для Samsung Galaxy Fold 3. Він оснащений рухливою захисною кришкою, яка дозволяє закривати камеру, коли вона не використовується. Що допомагає зберегти оптику смартфона в ідеальному стані надовго. Сам чохол зроблений з м'якого силікону і має шовковисту поверхню, яка приємна на дотик і не ковзає в руці. При цьому підкладка з мікрофібри всередині чохла захищає телефон від подряпин та інших пошкоджень, а спеціальне покриття значно зменшує кількість відбитків пальців та інших забруднень. Тому з таким аксесуаром ваш смартфон завжди буде захищений та зможе виглядати акуратно.

 

Особливості:

  • Створено спеціально для Samsung Galaxy Fold 3
  • Не ковзає в руках
  • Захист від подряпин, ударів, пилу
  • Захисна кришка камери
  • Спеціальне покриття для захисту від поту та відбитків пальців
  • Якісний, нетоксичний силікон
  • Вільний доступ до всіх кнопок та роз'ємів
 

Запатентований механізм захисту камери

Nillkin CamShield Silky – міцний силіконовий чохол, що забезпечує гарний захист вашого смартфона від пилу, подряпин, ударів. Відмінною особливістю цієї моделі є зсувна кришка, яка за потреби повністю закриває задню камеру і захищає її від можливих пошкоджень. А заразом і вашу конфіденційність. Завдяки точно відрегульованому зазору між зсувною кришкою камери і основою чохла весь механізм працює безвідмовно.

 

Практичний дизайн

Поєднання трьох різних матеріалів робить цей чохол по-справжньому міцним та надійним аксесуаром. Його зовнішній шар виготовлений з матового софт-тач силікону, за рахунок чого він не вислизає з рук. Під ним знаходиться міцний каркас із стійкого до тиску полікарбонату, а внутрішній шар виконаний із делікатного мікроволокна, яке захищає поверхню телефону від появи подряпин. Крім того, завдяки трохи піднятим краям навколо дисплея цей аксесуар підійде навіть тим користувачам, які звикли класти телефон дисплеєм вниз.

 

Матова поверхня без відбитків пальців

Поверхня чохла CamShield Silky Silicone неймовірно приємна на дотик і добре лягає в руку. А для більшої практичності аксесуар має спеціальне зовнішнє покриття, яке запобігає появі відбитків пальців, тому він завжди виглядатиме акуратно і презентабельно.

 

Функціональність без обмежень

Чохол виготовлений спеціально для Samsung Galaxy Fold 3, тому щільно прилягає до кнопок і вигинів пристрою, не обмежуючи при цьому ваші можливості. Таким чином ви можете спокійно керувати мультимедіа, підключати зарядний кабель або навушники.

Характеристики

Загальні характеристики

Сумісність

Бренд смартфона
Модель смартфона

Додаткова інформація

Матеріал
Колір
Особливості

Вільний доступ до кнопок та портів; Захист від подряпин, сколів та потертостей; Конструкція зсувної кришки захищає камеру від подряпин

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Чохол для Samsung Galaxy Fold 3 CamShield Silky Silicone Case Elegant (Black)