Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Чoхол для Apple iPhone 13 Pro Adventurer Case (Interstellar Blue)

Код:701540
Немає в наявності
Чoхол для Apple iPhone 13 Pro Adventurer Case (Interstellar Blue) фото
Чoхол для Apple iPhone 13 Pro Adventurer Case (Interstellar Blue) фото
Чoхол для Apple iPhone 13 Pro Adventurer Case (Interstellar Blue) фото
Чoхол для Apple iPhone 13 Pro Adventurer Case (Interstellar Blue) фото
-70%
Вигода 490 ₴
cashback iconКешбек 2 ₴
209
Колір
Black фото
Blue фото
Red фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Чохол для Apple iPhone 13 Pro Adventurer Case

Захистіть свій iPhone 13 Pro за допомогою фірмового чохла Adventurer від Nillkin та можете сміливо йти назустріч будь-яким пригодам. Цей аксесуар був спеціально розроблений для любителів активного відпочинку та забезпечує повний захист мобільного телефону. Він зроблений з поєднання ТПУ та полікарбонату, вміло комбінуючи м'якість та твердість для отримання найкращого результату. Запатентована конструкція зсувної кришки не тільки захищає лінзи камер від подряпин, а й вашу конфіденційність. Фактурна поверхня зручна для долоні та запобігає вислизанню апарату з рук. Додайте до цього спеціальні «подушки безпеки» по всіх чотирьох кутах та отримаєте надійний чохол, який зможе стати ідеальним захистом для вашого iPhone.

 

Особливості:

  • Розроблений для iPhone 13 Pro
  • Забезпечує високий рівень захисту під час падіння
  • Міцні високоякісні матеріали
  • Зсувна кришка для захисту лінз камери від подряпин
  • Протиковзкий дизайн та покращене захоплення
  • Матеріали: ТПУ та твердий пластик
  • Вільний доступ до роз’ємів та кнопок
 

Ідеальна комбінація

Цей чохол виготовлений із двох різних матеріалів: еластичного термополіуретану та жорсткого полікарбонату. Завдяки такому поєднанню він досить міцний, щоб витримувати удари і падіння, і при цьому надійно лежить в руці. Він щільно облягає iPhone і забезпечує впевнене захоплення, а карбонова текстура робить чохол привабливішим.

 

Захист для камери

Чохол Nillkin Adventurer спеціально розроблений для забезпечення комплексного захисту смартфона, включаючи камеру. Він забезпечений спеціальною рухомою накладкою, яка швидко зміщується в потрібне положення та надійно оберігає лінзи від ударів та подряпин. А ще дає впевненість у тому, що ваша конфіденційність також перебуває під захистом. При цьому невеликі виїмки в кришці для камери допомагають легко поставити елемент на місце, просто потягнувши або штовхнувши її.

 

Додаткова амортизація

Чохол Aventurer для iPhone 13 Pro оснащений подушками безпеки Anti Fall на всіх чотирьох кутах. Тому він забезпечує високу фізичну міцність, добре тримає удари та падіння та допомагає надійно захистити ваш смартфон у разі непередбаченої ситуації.

 

Ефективне охолодження

Внутрішня частина чохла покрита особливим тривимірним малюнком, який слугує для ефективного відведення тепла від поверхні смартфона. Тому ви можете бути впевнені у його продуктивності, щоб ви не робили.

 

Доступ до всіх елементів

Завдяки тому, що цей аксесуар точно відповідає формі iPhone 13 Pro, всі його виступи та виїмки знаходяться на потрібних місцях, щоб забезпечити комфортний досвід використання.

 

Чудовий вигляд

Задня поверхня чохла, окрім фактурного «скелета», має ще й особливу нековзку текстуру з карбоновим малюнком для зручного захоплення, захисту від відбитків пальців, осідання пилу та поту. Тому аксесуар завжди виглядатиме акуратно і очищається без проблем.

Характеристики

Загальні характеристики

Сумісність

Бренд смартфона
Модель смартфона

Додаткова інформація

Матеріал
Колір
Особливості

Вільний доступ до кнопок та портів; Захист від подряпин, сколів та потертостей; Конструкція зсувної кришки захищає камеру від подряпин

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Чoхол для Apple iPhone 13 Pro Adventurer Case (Interstellar Blue)