Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Таблетки для очищення автоматичних кофемашин KRUPS XS300010

Код:718666
Немає в наявності
Таблетки для очищення автоматичних кофемашин KRUPS XS300010 фото
-34%
Вигода 180 ₴
cashback iconКешбек 3 ₴
349

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Таблетки для очищення автоматичних кофемашин KRUPS XS300010

Хочете завжди насолоджуватися багатим смаком своєї улюбленої кави? Тоді не забувайте вчасно очищати свою кофемашину KRUPS. А щоб цей процес не завдавав вам зайвого клопоту, можете скористатися фірмовими таблетками для очищення. Вони мають оптимальний склад з використанням органічних та неорганічних кислот, який був спеціально розроблений для дбайливого видалення вапняних відкладень та ефірних олій, що осідають на внутрішніх частинах кавомашини. Таблетки Krups XS300010 допомагають ефективно промивати заварювальний блок і видаляють забруднення, що накопичилися в ньому, не пошкоджуючи самі деталі машини.

Упаковка включає 10 таблеток – по одній на кожний цикл очищення. Для їх застосування вам потрібно лише покласти таблетку у спеціальний відсік та активувати відповідну програму на кавомашині. Решта розумна техніка зробить сама.

Пам’ятайте! Регулярне очищення заварювального блоку кавоварки не тільки допомагає завжди отримувати ідеально смачний та ароматний напій, але й допомагає підтримувати техніку в оптимальному стані, а також знижує енергоспоживання та подовжує термін її служби.

Характеристики

Основна інформація

Тип
Тип засобів для чищення
Сумісність
Особливості

Підходить для всіх типів кавомашин та кавоварок

Фізичні характеристики

Комплектуючі

1 упаковка (10 пігулок)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Таблетки для очищення автоматичних кофемашин KRUPS XS300010