Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Комплект енергонезалежності EcoFlow PowerStream мікроінвертор 600W + зарядна станція Delta Max 2

Код:729585
Є в наявності
Комплект енергонезалежності EcoFlow PowerStream мікроінвертор 600W + зарядна станція Delta Max 2 фото
Комплект енергонезалежності EcoFlow PowerStream мікроінвертор 600W + зарядна станція Delta Max 2 фото
Комплект енергонезалежності EcoFlow PowerStream мікроінвертор 600W + зарядна станція Delta Max 2 фото
Комплект енергонезалежності EcoFlow PowerStream мікроінвертор 600W + зарядна станція Delta Max 2 фото
Комплект енергонезалежності EcoFlow PowerStream мікроінвертор 600W + зарядна станція Delta Max 2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 629 ₴
62 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комплект енергонезалежності EcoFlow PowerStream мікроінвертор 600W + зарядна станція Delta Max 2

Створіть свою енергонезалежну систему за допомогою комплекту EcoFlow, щоб забезпечити свій будинок енергією та не залежати від зовнішніх обставин. Він включає мікроінвертор PowerStream і зарядну станцію DELTA 2 Max, завдяки чому користувачі отримують комплексне рішення з енергопостачання. З ним ви зможете накопичувати енергію у станції та використовувати її в ті моменти, коли це необхідно. А якщо додати до цього комплекту ще й сонячні панелі, ви отримаєте майже повну енергонезалежність за рахунок використання енергії сонця і суттєво економити на рахунках за електрику.

Резервне живлення для вашого будинку

Залишайтеся в мережі та користуйтеся всіма своїми приладами навіть у разі вимкнення електроенергії. Ця система зберігає всю надмірну енергію сонця або енергію з мережі в портативній електростанції і надає її вам у ті моменти, коли вам це необхідно.

Економія енергії та вашого бюджету

З комплектом енергонезалежності EcoFlow ви зможете економити гроші, використовуючи енергію сонця. Завдяки потужній станції DELTA 2 Max вся надмірна сонячна енергія зберігатиметься в зарядній станції, щоб віддавати її в пікові моменти споживання або вночі. Це дозволяє помітно знизити річні витрати на комунальні послуги, економлячи на рахунках за електроенергію. А також допомагає менше залежати від електромережі.

Потужна зарядна станція DELTA 2 Max

Тримайте величезний запас енергії під рукою завдяки передовій зарядній станції DELTA 2 Max. Вона може похвалитися високою ємністю понад 2 кВт*год, може заряджати або живити відразу кілька пристроїв і легко управляється за допомогою мобільного додатка прямо зі смартфона. Крім того, в ній використовуються преміальні LFP-акумулятори, які забезпечують максимально можливі терміни служби – до 10 років без втрати ємності, навіть за умови використання щодня.

Живлення 99% електроприладів

Маючи вихідну потужність 2400 Вт (номінальна), DELTA 2 Max може живити до 13 пристроїв одночасно, а з функцією X-Boost навіть підтримує роботу приладів потужністю до 3000 Вт. Таким чином, ви зможете підживлювати від неї більшість побутових та професійних електроприладів, включаючи холодильники, мікрохвильові печі, ПК, фени, водонагрівачі, водяні насоси, електропили та багато іншого.

Швидка зарядка за 80 хвилин

Станція підтримує технологію X-Stream, яка забезпечує їй 100% заряд від мережі 220 Вт лише за 80 хвилин. А при використанні сонячних панелей (загальною потужністю 1000 Вт) заряджання від 0% до 100% займе лише 2,3 години. Крім того, ви можете заряджати станцію, не припиняючи роботу підключених до неї пристроїв, що піднімає зручність використання на новий рівень.

Енергія у дорозі

DELTA 2 Max можна використовувати не лише вдома, але й брати з собою у поїздки, щоб забезпечити собі приємний сімейний відпочинок за містом. Просто вимкніть зарядну станцію з ланцюга системи та візьміть із собою, куди б ви не вирушили — на заміський пікнік або у відпустку в кемпінгу.

Мікроінвертор PowerStream

PowerStream – мікроінвертор від EcoFlow, що дозволяє перетворювати сонячну енергію та живити від неї домашню техніку. З ним ви можете одночасно використовувати і згенеровану сонячними панелями енергію, і міську мережу, що дозволить створити більш практичну та економічну систему, зменшити рахунки за електрику та зробити свій будинок ще енергонезалежнішим. Підключіть мікроінвертор до мережі, сонячних батарей та зарядної станції і зможете спокійно користуватися всією своєю технікою навіть під час аварійних або тривалих відключень електроенергії.

Просте підключення

Для підключення PowerStream вам не потрібно буде викликати фахівців. Достатньо просто з'єднати інвертор із зарядною станцією за допомогою кабелю BKW DELTA EB, що йде в комплекті. А якщо у вас вже є сонячні батареї, потрібно також з'єднати їх з інвертором за допомогою фірмового плоского кабелю і підключити всю систему до розетки.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Вихідна потужність

2400 Вт

Робоча напруга

12 В

20 В

5 В

9 В

15 В

12.6 В

Тип акумулятора
Ємність батареї

2016 Вт*год

Режим EPS (UPS)

Так

Управління зі смартфона

Так

Порт для сонячних панелей

800 Вт 11 - 100 В 13 А

Додаткові характеристики

Колір корпусу

Сірий

Комплектація

Міні-інвертор

Кабель EFL-BKW

Керівництво

Гарантійний талон

Зарядна станція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження