Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу 75966

Код:679479
Очікується
Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу 75966 фото
Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу 75966 фото
Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу 75966 фото
Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу 75966 фото
Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу 75966 фото
Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу 75966 фото
Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу 75966 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 7 ₴
759

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу

Відсунь панель, щоб відкрити потайний вхід у Рятуй-кімнату і відвідати таємне заняття Захисту від темних мистецтв разом із Гаррі Поттером, Герміоною Грейнджер і Луною Лавґуд! Допоможи Гаррі навчити юних чарівників заклинання «Патронус». Подивися, патронус Луни — Заєць, а патронус Герміони — Видра. Цілься в Пожирача смерті з потужних шутерів, а потім покажи, що ти думаєш про всі ці правила, розбивши шутери об стіну!

Подаруйте дітям можливість стати чарівниками, щоб тренуватися в проголошенні заклинань і переживати чарівні пригоди разом із Гаррі Поттером, Герміоною Грейнджер і Луною Лавґуд.

Шанувальники Гаррі Поттера зможуть відтворити відомі епізоди фільмів і придумати власні пригоди Гаррі Поттера, Герміони Грейнджер і Луни Лавґуд. Загін Дамблдора тренується в проголошенні заклинань у загадковій Рятуй-кімнаті. Тут діти зможуть допомогти Гаррі навчати своїх друзів заклинання «Патронус». У набір також входять фігурки кролика, Патронуса Луни й видри, Патронуса Герміони. В руки мініфігурок можна вкласти потужні шутери, щоб стріляти з них у механічний манекен Пожирача смерті. Завдяки безлічі функцій і аксесуарів чарівні пригоди ніколи не скінчаться!

  • У набір входять три мініфігурки з чарівними паличками: Гаррі Поттер, Герміона Грейнджер і Луна Лавґуд, а також дві фігурки тварин-Патронусів, потужний шутер, манекен Пожирача смерті та детально пропрацьована кімната з колонами, дошкою і каміном.
  • Для цього крутого набору LEGO Harry Potter не потрібні батарейки, тому діти зможуть конструювати моделі та придумувати нові пригоди коли завгодно і де завгодно.
  • Прості та зрозумілі інструкції допоможуть дітям самостійно зібрати ці моделі, щоб відразу ж почати грати. Веселощі та ігри ніколи не скінчаться. Ці три круті мініфігурки стануть прекрасним доповненням до вашої колекції й інших наборів LEGO Harry Potter.
  • Всі конструктори LEGO, випущені від 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а всі кубики й деталі легко з'єднуються й роз'єднуються — не потрібно використовувати магію!
  • Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигинання і розтягнення, щоб переконатися в їх відповідності до найсуворіших міжнародних стандартів безпеки.
  • Шанувальники Гаррі Поттера зможуть попрактикуватися в накладенні закляття і вирушити на виконання секретної місії разом із Загоном Дамблдора.
  • В набір входять 3 мініфігурки: Гаррі Поттер, Герміона Грейнджер і Луна Лавґуд.
  • Діти зможуть викликати Патронуса, стріляти із шутерів і використовувати інші кумедні функції.
  • Модель складається з декількох модулів, які діти зможуть об'єднати різними способами, щоб відкрити для себе нові можливості для ігор.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Віковий діапазон
Стать
Джерело живлення

Ні

Кількість деталей

193 шт

Матеріал

Пластик

Додаткова інформація

Розвиває уяву, дрібну моторику

Габарити і колір

Колір

Мультіколор

Габарити

7 х 26 х 14 см

Вага

290 г

Комплектація

Конструктор

Інструкція

Гарантія

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Конструктор LEGO Harry Potter Рятуй-кімната Гоґвортсу 75966