Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Духова шафа електрична GORENJE BCM598S18X

Код:712918
Немає в наявності
Духова шафа електрична GORENJE BCM598S18X фото
Духова шафа електрична GORENJE BCM598S18X фото
Духова шафа електрична GORENJE BCM598S18X фото
-15%
Вигода 7 800 ₴
cashback iconКешбек 439 ₴
43 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ТЕХНОЛОГІЯ INVERTER

Делікатна обробка для смачнішої їжі

Завдяки технології Inverter енергія розподіляється рівномірно замість пульсації. У результаті їжа зберігає свою первісну структуру, у тому числі вітаміни, мінерали та волокна. Рівномірний розподіл енергії особливо доцільний у разі повторного нагрівання або розморожування, а також під час приготування рідких страв. Загальний час у мікрохвильовій печі коротший, що також знижує споживання енергії.

Підійдуть дека будь-якого розміру

Технологія Stirrer дає змогу поміщати в мікрохвильову піч деко стандартного розміру. Використовується вся ширина духовки, тож можна забути про звичні вертушки й нерівномірне нагрівання. Удосконалена система розподілу мікрохвиль нагріває страву рівномірно по всьому об’єму. Технологія Stirrer доступна як у комбінованих, так і в стандартних мікрохвильових печах.

До ваших послуг мікрохвилі, гаряче повітря та гриль

Вбудовані комбіновані та мікрохвильові печі пропонують усі переваги мікрохвиль, гарячого повітря та гриля. П’ятирівневе регулювання потужності мікрохвиль прискорює процес приготування їжі, а гаряче повітря забезпечує остаточну готовність страви. Робота у комбінованому режимі — одночасне використання гриля й гарячого повітря — забезпечує відмінні результати під час приготування великих шматків білого м’яса, а поєднання гриля та мікрохвиль прискорює підсмажування менших шматків м’яса, випікання піци тощо. Вбудовану мікрохвильову піч можна також використовувати як звичайну піч.

Усі переваги готування в дров’яній печі

Характерна заокруглена форма — одна з основних переваг духових шаф Gorenje. Створена за подобою традиційної дров’яної печі, така духова шафа забезпечує вільну циркуляцію гарячого повітря. Страва прогрівається рівномірно й з усіх боків, завдяки чому виходить ідеальною: хрусткою зовні та соковитою всередині. У моделях вищого класу таку форму доповнює система вентиляції MultiFlow 360˚, що дає змогу випікати на всіх 5 рівнях.

Виберіть, торкніться — готово!

Духові шафи Gorenje мають програму повністю автоматичного приготування страв за більш ніж 80 рецептами, що ідеально підходить для початківців. Таємниця автоматичного режиму досить проста — усі параметри, зокрема час, температура та робота нагрівачів, установлюються автоматично. Користувачеві потрібно лише вибрати тип страви та її вагу й натиснути кнопку. Про все інше подбає духова шафа.

Всі сторони - хороші сторони

MultiFlow 360 ° гарантує оптимальну циркуляцію тепла всередині духовки. Завдяки розумно розташованим вентиляційним отворам на задній стінці та унікальній заокругленій формі, повітря рівномірно циркулює по всій духовці. Вентилятор виштовхує гаряче повітря по всьому об'єму, що робить їжу ідеально запеченою з усіх боків. Динамічний рух повітря дозволяє одночасно випікати на багатьох рівнях без змішування запахів і смаків.

Ідеально, коли приготування передбачає кілька етапів

Можна вручну запрограмувати всі етапи процесу випікання. На жодному з етапів автоматичного приготування немає потреби змінювати параметри вручну. Ця функція стане в пригоді досвідченим кухарям, а також допоможе приготувати страви, які потребують зміни температури, як-от хліб чи лазанья.

Неймовірно стійке та гладеньке покриття

Якість і тип емалі вкрай важливі для духової шафи та її роботи. SilverMatte — високостійкий і міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар і піролітичне очищення за температури до 500 °C. Цим матеріалом без мікропор покрито поверхні духової шафи та дек, що робить їх стійкими до високих температур, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь духової шафи сприяє відбиттю тепла й забезпечує додаткову ізоляцію, тому її внутрішня частина завжди залишається стерильною й безпечною.

Чудові страви завжди під рукою

Сушені овочі, фрукти, зелень і м’ясо можна легко приготувати вдома. Сушіння можна здійснювати одночасно на п’яти полицях, що заощаджує час і електроенергію.

Простий спосіб виготовлення корисного продукту

Спеціальна функція дозволяє приготувати йогурт в домашніх умовах. Автоматичні настройки температури і часу забезпечують оптимальні умови, в яких створюється домашній йогурт протягом 3 годин за невеличкою допомогою певного приладдя Gorenje.

Ефективна система регулювання тепла

Система DynamiCooling ефективно охолоджує зовнішні панелі духовки (або корпус) й запобігає пошкодженням, спричиненим високою температурою. У духовках із системою DynamiCooling+ теплові датчики регулюють охолодження зовнішніх стінок духовки, доки вони не досягнуть температури 60 °C. Це особливо зручно для духовок із функцією піролітичного очищення, яка працює за екстремально високих температур.

Подвійний нагрівач для рівномірно хрусткої скоринки

Найкращі результати випікання досягаються завдяки поєднанню великого й малого нагрівачів, де менший розміщується всередині більшого. Розумне розміщення нагрівачів забезпечує оптимальний розподіл тепла й гарантує найкращі результати випікання, тому щоразу їжа виходить хрустка ззовні та м’яка всередині. Поєднання різних нагрівачів дає змогу використовувати внутрішній або зовнішніх нагрівач, або ж обидва одночасно. В покращених моделях нагрівач можна вийняти, що спрощує його чищення та догляд.

Блискуче покриття із захистом від відбитків пальців

Усі поверхні з нержавіючої сталі вкриті спеціальною плівкою TouchFree, на якій не залишаються відбитки пальців, тож поверхня завжди блискуча, а чищення простіше.

Висока швидкість, економія часу та електроенергії

Духова шафа досягає 200 °C лише за 6 хвилин, що на 30 % швидше за звичайне розігрівання. Ця функція стане в пригоді для приготування страв, що потребують попереднього розігрівання духової шафи. Коли духова шафа достатньо розігріта, відображається світловий і лунає звуковий сигнал.

Дуже повільний шлях до досконалості

За допомогою функції SlowBake можна випікати страви за низьких температур протягом періоду часу до шести годин. Завдяки значній тривалості приготування м’ясо та риба стають м’якими, проте залишаються соковитими, ароматними й поживними.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Об'єм
Клькість програм

19

Режими приготування

Нагрівання знизу

Нагрівання зверху

Вентиляційний нагрів

AutoRoast: автоматичне запікання

Класичний нагрів

Мікрохвилі

Екоприготування

Вентиляційний нагрів + мікрохвилі

Великий гриль

Розморожування

Малий гриль

Швидкий нагрів духовки

Нагрівач знизу + вентиляційний нагрів

Великий гриль + робота вентилятора

Гриль + мікрохвилі

Підтримання температури (StayWarm)

Підігрів посуду (WarmPlate)

Очищення aquaclean із мікрохвилями

Функція Eco

Нагрів знизу + робота вентилятора

Максимальна температура
Наявність гриля
Тип гриля

Електричний

Енергоефективність

Клас енергоспоживання
Споживання електроенергії

0,78 кВтч

Потужність підключення

3000 Вт

Напруга

220 - 240 В

Експлуатація

Тип управління
Тип дверцят

Відкидна

Дисплей
Таймер
Підсвічування
Перемикачі
Тип очищення
Тип направляючих
Кількість рівнів направляючих

1

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Матеріал дверцят

Скло

Матеріал внутрішнього покриття

Емаль

Матеріал панелі управління

Скло

Висота

45,5 см

Ширина
Глубина

54,6 см

Розміри ніші для вбудовування (В х Ш х Г)

Мін. ширина: 560 мм; Мін. висота: 450 мм; Глибина (включаючи відстань від стіни): 550 мм

Вага

36 кг

Висота в упаковці

54,1 см

Ширина в упаковці

63,5 см

Глибина в упаковці

68 см

Вага в упаковці

40,3 кг